Jobbat på gården.

Nu har iallafall jag kommit upp från gården. Alla krusbärsbuskar och hallonbuskar är flyttade här ifrån:
 
 
Till hit:
 
 
Så här blev det, vi tog även jordgubbsplantorna som satt innanför planket och satte framför hallonbuskarna.
 
 
 
Krusbärsbuskar
 
 
Förra söndagen sattes det upp farthinder.
 
 
Nu villa sen snabbmat.
 
 
 
 
 

Lite blandat!

Nä nu jäklar! Weises kör var sämst igår igen och ändå går han vidare. Beatles låten I wanna hold your hand sjöngs surt flera gånger av kören och i den första var koreografin rörig. Anna Books kör totaltförstörde Suspicious mind, det var rent av pinsamt. Första framförde de flamsigt och rörigt. Sen skickas Team Wille hem som var klar tvåa igår, de glänste i låten Live and let die i den andre var de bra. Nej Weise eller Book skulle ha åkt igår. Vem var bäst då?
Team Rickard såklart. Han måste öva jämt med sin kör, för vilken kör. Som jag skrev förra gången så är de redan klara för operan. O Fortuna var ett glansnummer och både jag och Sture hade gåshud över hela kroppen. I den andre var det mer än bra.
Tummen upp för Team Rickard.
 
Igår bakade jag något himmelskt Syrlig citronkladdkaka. Till det hade vi saltlakritssås. Nu köpte vi den som heter Hard topping, som stelnar på glass, den var lite rinnig. Nästa gång köper vi den vanliga såsen. Smaken är ju ingen skillnad enbart konsistensen.
 
Ni får här både receptet och bilder på kakan.
 
 
Nu är det inte så här mycket kvar, utan mindre än halva.
 
 
 
Mums.
 
Till middag blev det fläskkotlett, med pommes och bea och en stor klick ketchup på min tallrik.
 
 
 
Igår skulle vi egentligen åkt till sonen. Vi bokade om allt denna helg, tvättstuga, städning, göromål på gården, handling etc. Men tiden blev för tidig (11) för sonen med familj. Det kan jag förstå om de måste handla innan och affärerna stänger redan 13 i Sala (de affärer de skulle handla i ska tilläggas).
Nu blir det den 19 oktober och då följer fd grannarna Mia, Jörgen och Leo med. Kul att de kommer med och kunde denna gång.
 
Jorden har nu kommit till vår gård och igår jobbade Sture i tre timmar på gården efter att vi handlat. Nu behövdes ju inte detta ställas in längre. Plattorna är borta där kärlskåpen stått, nu gräver de bort gruset och lägger i jord så får vi tre nya ställen där det ska bli rabatter. Eftersom allt ska bort från fasaderna. Idag tror jag de ska flytta resterande krusbärsbuskar och hallonbuskarna.
 
Åh jag glömde visa min fina kakburk i tre vånignar som jag köpte på Ica Maxi igår 23 cm i diameter och 27 cm hög.
 
 
 
Sen fick vi två filmer i brevlådan en från discshop och en från Homeenter i veckan.
 
senaste Wallender och en film jag velat se ett tag nu.
 
 
Dessa under köpte vi på rea igår.
 
 
 
Under dagen idag ska vi se två inspelade saker Arga snickare, Roomservice och Lyxfällan. En spar vi tills ikväll. Sen ska jag se Hollywoodfruar. Sen vill jag ju hinna med att se Wallander och kanske någon till. Men Sture ska jobba lite på gården idag så vi får se om vi hinner med någon av de köpta filmerna.
Nej nu är jag vrålhungrig, frukostdax.
 
 
 
 
 
 

Söndagen i bilder.

Lite jobbande på gården blev det för gubbarna igår. Efterrsom de tagit bort kärlskåpen så finns det stenplattor där. På tre ställen ska dessa tas bort och sen ska det läggas ny jord där och vissa växter och buskar ska flyttas från fasaderna och dit. Det ska ju snart dräneras och då måste allt bort som står intill fasaderna.
I Lördags flyttades tre krusbärsbuskar till bärhörnan, de står inte vid fasaderna men för mörkt. Vi vill även ha allt på samma ställe.
Nu komemr lite bilder. Första bilden så står det en liten lekhink bredvid Sture, den var Jocke snabb att sätta dit när jag skulle fota. Ser ut som om han leker med hink och spade.
 
 
 
 
Blä på dig. Tack Sture, du kunde hållit tungan inne, då hade bilden blivit super.
 
 
 
 
 
Se hur det blommar fortfarande.
 
 
 
 
 
 
 
Nu först kom svamparna runt stubben.
 
 
 
Vacker himmel.
 
 
 
Idag har vi studiedag på jobbet. Mellan 9-12 ska vi vara på föreläsning i St:jacobi skola i Vällingby, sen ska vi till förskolan för att göra diverse arbeten fram till klockan 17.
Så jag måste sticka kvart över åtta för vi ska mötas kvart i nio utanför simmhallen som ligger bredvid skolan.
Skönt med tid på sig för hon är bara sju.
Men har duschat och ska äta frukost och så bloggar jag ju ockå med en massa bilder idag.
 
 
 
 
 
 

mat och blommor!

Kolla in hembakade råsiktskakor:
 
 
 
Igår gjorde jag äppelpajen och klart vi har ätit av den.
 
 
Burken med torkade kantareller som redan har används ett par gånger.
 
 
verkar som om mina St:paulor bestämt sig för att blomma hela året om.
 
 
 
 
 
 
 
Fem stycken har jag och de blommar för fullt.
Fina va?
 
 
 
 
 

Vaknade av ett fyrverkeri!

Blä att Weise fick vara kvar igår. Han var klart sämst, tyckte vi båda igår. Jag gillar inte rap men tyckte Dogge och hans kör var bättre igår än Weises. Bäst var George med sin kör. Jag fick gåshud. Kören är ju redan klara för operan, vad de måste ha tränat! De kommer att vinna om de fortsätter som de gör. Om inte så röstar svenska folket enbart på den artist de gillar.
 
Vaknade med ett ryck klockan sex imorse av att någon sköt fyrverkeri så att hela rummet lystes upp. Vilka jäklar idioter det finns. Så nu sitter jag här klarvaken.
Vem kommer på en sådan ide klockan sex en söndagsmorgon. Antagligen småglin som inte har föräldrar som bryr sig.
 
Igår då? Dagen bara gick, bakade en äppelpaj till efterrätt medan Sture höll på nere på gården så nu är krusbärsbuskarna flyttade.
 
En i styrelsen tyckte vi skulle sätta upp lappar i porten varje gång Sture och Jocke pulade på gården. Men är personen sjuk eller? Det vet man ju inte i förväg, hänger ju på ork, tid och väder.
Hon ansåg att annars fick de väl skylla sig själva att de alltid höll på själva. Men folk ser ju att de är ute och vill man hjälpa till och inte har något för sig så gör man ju det. Det tänket har iallfall jag.
 
Det sitter ju lappar i trapporna om trädgårdsmöte dit alla är välkomna och det står även vad som behöver göras. Hoppas många dyker upp så kan de berätta hur de tänkt och kanske portionera ut lite arbete och även självklart ta till sig och tips och ideer.
 
Istället för att sitta och gnälla över hur jobbigt det är med allt pappersarbete i styrelsen så hugg tag i ett trädgårdsredskap och hjälp till.
 
Middagen igår då? Färsbiffar med fetaost i och stekt lök ovanpå till det skruvmakaroner. Så himla gott, så saftiga och smakrika. Tack min älskling.
 
 

bara bladder!

Vilken kväll det var igår. Vi satt ute med grannarna tills klockan var strax före halv åtta. Då började det kännas lite kyligt. Sommaren är över och hösten är här. Men än så är det varmt på dagarna lika varmt som det kan vara på sommaren.
 
Idag ska Sture köra pappa till båten så att han kan köra den till kvarnviken för att  ta upp den för vintern.
Det är väl deprimerande om något? Då är hösten verkligen här när båten åker upp. Bättre när den åker i för då är våren här och sommaren är på väg.
Sommaren med värmen och ljuset, ljumma kvällar, grillos och glittrande vatten. Det är något det. Nu kommer mörkret, kylan, alla håller sig inne och vattnet ser dött ut utan solens starka ljus och alla båtar.
Vilken poet jag skulle kunna bli! :)
 
Sen är det lilltvätt idag alltså inga lakan och handdukar+dukar. Sen kanske man kan få ägna sig åt lite tv tittande istället för enbart jobb. Just det vi skulle ju ta fram köttfärsen igår undrar om det gjordes? Måste kolla. Strax tillbaka.
 
Nähä den låg i frysen alldeles hård. La den på tiningsprogrammet i ugnen.
 
 
Vart fasiken är stavnings hjälpen på blogg.se???????
Nu när jag högeklickar på musen kommer detta upp:
 
 
Vart är kontrollera stavning????? Trycker jag på lägg till ordlista... får jag upp en ny sida som ser ut så här:
 
 
 
Men ge er jag vill inte ladda hem något!!!!!!!
Jag är ordblind och behöver programmet. Men på Facebook och andra sidor man skriver på finns det kvar. Kolla in här:
 
 
Kan någon kunnig hjälpa mig i det här? Ni kan vara anonyma om ni vill det skiter jag i just nu, bara jag får hjälp.
 
Oj där kom visst något i mellan. Från otinad köttfärs till data krångel.
 
Kolla månen är uppe:
 
 
Någon som kan svara på varför man lägger allt detta grus på gräsmatten som finns runt plaskdammen som nu renoveras?
Jag vill ha gräset kvar, men det verkar tyvärr inte så?
 
 
 
Förstår inte alls vad de tänker göra över detta? Någon som vet eller har en bra gissning?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Usel ökning! Missnöjd!

Igår hade vi APT och fick även reda på löneökning som vi kommer att få retroaktivt.
Jag är förbannad. I ett år har vi på vår avdelning gjort allt som även förskolelärare gör då vi inte haft en sådan. Vi har vart avdelningsansvariga tills en blev det ensam i våras, detta som kommer nu är allas ansvar :vi har haft barn som varit behov av stöd, vi har gått kompetens utveckling, Jag tycker att jag gjort allt detta år och mer än vad jag någonsin gjort då vi tidigare haft förskolelärare.
 
Jag har visserligen inte jobbat så länge som andra vissa från 80-talet. Men detta var ett skämt...350 kronor i ökning den sämsta hittills på detta jobb, som mest 1200 kronor och som minst tidigare 500 kronor. Det suger. En fick 550 kronor och ligger nu nästan 3000 kronor  över mig i lön (dock jobbat sen 80) en annan fick 1000 kronor vet inte summan på dennes lön...men jag blir arg. Inte på kollegerna självklart men på de högre upp.
Minst 500 hade jag räknat med och då varit nöjd.
 
Sen hade jag mitt medarbetarsamtal efter att lönerna varit satta, det gör inte saken bättre för då vet de högre upp inte ett dugg vad jag har att ge och gett. Men de vet allt om vår avdelning och hur vi kämpat två stycken med långtidssjuka kollegor och utan förskollärare...suck!!!
Nej idag har jag ingen jobbmotivation direkt. Men jag ska ha ett samtal med chefen när hon kommer tillbaka, vill veta hur hon tänkt.
Nog!
 
Nu måste jag ta och sätta fart lite för jag har inte ätit frukost ännu. Sitter här i ett badlakan och håret i turban. Det går ju inte när jag börjar klockan halv nio och måste äta innan jag sticket. men egentligen känner jag för att skita i allt idag.
Men så tänkte jag till och fick motovation för jobbet. Barnen, föräldrarna och kollegerna vet att jag gör ett bra jobb och tycker även att jag gör det.
Det är för dem jag först och främst är här inte för de högre upp.
 
Detta hör inte till tystnadsplikten om min löneökning och vad jag anser om den. Inte heller vad vissa kollegor fick då vi var alla enheter igår och då rör det sig om 60 personer och dess ökningar....så ingen pekas ut.
Nu frukost.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!

Söndag igen!

Nä nu jäklar vill jag ha semester igen. Nu har det bestämts att föräldramötet ska vara vecka 31. Men jösses hur ska vi hinna allt på tre veckor. Ta bilder till en powerpoint presentation där alla åtaganden ingår, visst vi har lite bilder tagna från detta läsår sparade på datorn men vi behöver mer. Vill inte fota för fotandes skull utan det ska vara spontana bilder där lärandets syns inte konstruerade bilder.
Sen gå igenom det vi ska ta upp på föräldramötet...när då? På vår reflektionstid som är 1 timme i veckan, där hinner man inte mycket. Får alltså bli ett kvällsmöte till då. Nej lägga det första veckan i Oktober...suck! I slutet av oktober skulle ha varit bäst för alla.
Men nu är det bara att köra på för fullt.
Nog!
 
Sen varföpr läser drygt 50 personer min blogg igår utan att kommentera lappen om mötet till trädgårdsgruppen?
Är det så jobbigt att trycka lite på tangenterna på tangentbordet?
Eller var lappen så usel att ni inte vill skriva det?
Ni som kommenterat eller den som har kommenterat lappen på Facebook behöver inte ta åt sig.
 
Fy fasen vad ont min korsrygg gör, blir aldrig bättre. Det värker som skjutsningen när jag vaknar och det gör även ont ned i ena låret,,,nej det är inte ischiasnerven.
Sture masserar ett par gånger om dagen och tar muskelsalva och visst på kvällen känner jag knappt något, men så är det där igen på morgonen. Sen skit mensen på det gör ju inte saken bättre.
Blir trött, grinig och deppig av det här.
 
Vill ni se hur det ser ut utanför balkongen just nu? Renovering av plaskdamm.
Tror även de ska flytta in parkvägen en bit då det ska byggas en ny förskola där den gamla står nu som ska rivas.  Den kommer att bli både större och högre. Vi har överklagat då den inte alls kommer att passa in i miljön, ser ut som ett krematorium. Betongkub med småfönster.
Nu ser ni förskolan från gatan.
 
Bakom röda staketet. som ni ser på bilden till höger ska denna sjuka förskola byggas.
Vet att överklagandet inte gick hem riktigt men de har vädjat om att de ska ändra fasaden och jag hoppas de gör det. En ny skrivelse ska lämnas in.
Ni ser gaveln på det röda huset längst till vänster på bilden över, där bor jag men på den andre gaveln av huset. Så jag hamnar inte nära denna fula byggnad.
 
 
 
 
Nu har jag annat att göra.
 
 
 
 
 

Lördag morgon!

Jösses så roligt min älskling kommer att ha idag :)!
 
 
Men så här blir det när man bara haft en maskin två lördagar i följd. Men har nu fått veta att styrelsen beställt in en ny. Så idag blir det två maskiner med lakan och handdukar, två med kläder och en maskin med älsklingens arbetskläder.
Vad jag ska göra? Jag har ju plockat ihop dessa kassar, diskat, plockat undan och kokat kaffe till älsklingen.
Sen har jag fruktansvärt ont i min korsrygg. Usch vad jobbigt det är att böja sig, ja röra sig överhuvudtaget!
 
Igår morse satte jag ihop en kallelse till trädgårdsgruppen. Hm ska väl samordnaren göra...fy på sig Jocke :). Sture fick uppdraget som han tog åt sig...hm men det var jag som gjorde den. Det hade han redan tänkt. Så typiskt.
Jag är nöjd, men vad tycker ni?
Lite sent att fråga kanske eftersom de redan är uppsatta ute i portarna.
 
 
Bilden blev väl inte så bra när jag fotade den. Men så dum jag är...jag skannar in den istället!!!!!
 
 
 
Nu ser ni bättre va? Men färgen vart svag men den ser ni på den fotade bilden.
 
Snälla skriv vad ni tycker. Självklart är negativa kommentarer välkomna då jag nästa gång då kan göra det bättre. Om det nu blir en nästa gång :).
 
Detta hittade jag i DN idag. medicinen är den jag använder, så tur att den aldrig lämnade Storbritannien!
 
Fick mig ett gott skratt åt notisen om bråket på soptippen. Såg Sture framför mig sittande i maskinen...ha ha ha!

Ja läs själva.
 
 
 
Denna artikel gjorde mig glad. Nja inte artikeln kanske men domen. Ja faktiskt det enda rätta är faktiskt dödsstraff här.
Inte för att jag är en person som anser att dödsstraff är rätt alla gånger. Men i detta läge finns det inget annat. De ska inte få chansen att göra om detta en gång till.
 
 
Jag är ledsen men dessa män har förbrukat sin rätt att fortsätta leva. Har följt allt som skrives efter denna grymma våldtäkt. Ni får tycka vad ni vill om mina åsikter här. men det är så här jag känner.
 
Nu är det dags för en storfrukost är vrål hungrig!
 
 
 
 
 
 

Kommentar?!

Norrköping, Kungsör och Eskilstuna fick man upp när man spårade ett ip.nummer på olika sidor på nätet.
Fick en fråga om hur mötet gick i Måndags.
Ingen mejladress i kommentarsfältet heller, men dock ett namn Lollo. Vem är du Lollo?
Klart jag vill veta det då du aldrig kommenterat förr.
 
Hur mötet gick håller jag för mig själv, behövde bara skriva av mig lite på morgonen.
 
Nu är det frukost sen jobbet och jag stänger idag.
 
Titta va d fint min mamma gjort med hjälp av min pappa när det gäller snickerierna.
 
 

Måndag morgon!

Får väl säga godmorgon till alla läsare. Idag är det måndag och jag har både medarbetarsamtal och avdelningsmöte idag. Samtal med chefen alltså och sen avdelningsmöte ikväll.
 
Jag måste stålsätta mig och säga exakt vad jag tycker och känner när det gäller punkten hur samarbetet med chefen fungerar. Inget fel på bossen egentligen men hon lämnar över för mycket till vice bossen som hon inte kan handskas med enligt värdegrund, empati och hur man behandlar sina anställda människor, hon är respektlös och kör över de anställda, lyssnar inte etc. Sorry jag måste skriva det här för det är så jag känner och det ligger fasiken inte under tystnadsplikten. Sen behandlar hon barnskötare och förskolelärare olika, skrämmande att höra och se ibland.
Nog.
 
Mulet idag och bara 11+ får se om högsommarvärmen fortsätter, vore rätt trevligt faktiskt.
Söndagen flöt iväg otroligt snabbt. Vi såg ett par saker vi spelat in, sn rensade Sture lite buskar på gården jag såg då Hollywoodfruar.
 
En sak gör mig arg att Lundsberg har öppnat igen och att en person står och säger till DN: Det är ju även otroligt synd om pojkarna som gjorde det här med strykjärnen då de mår otroligt dåligt över att denna enstaka händelsen som stängde skolan och drabbade alla elever.
Enstaka händelse, det pågå tortyr på elevhemmets som givetvis hör till skolan och har så gjort i många, många år, så självklart var det rätt av skolinspektionen att stänga skolan.
Stäng skiten för gott och gör något annat av stället istället.
Nej nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning för en ny arbetsvecka.

Tankar en söndagsmorgon!

Nu är jag less på det här!!!
Varför ska jag smyga och tassa och tänka på vad jag säger eller/och skriver hela tiden så att jag inte trampar någon på tårna?!
Jag är less på det här nu, jag är inte mer än människa och då definitivt inte felfri. Jag förtjänar inte att ta skit gång på gång och bara le och knipa ihop tillbaka. Nu har det gått för långt, jag blir inte bara ledsen numera utan även arg.. Arg p.g.a. många orsaker bla att jag får ligga sömnlös ibland, att jag inte orkar med vissa saker, att jag blir grinig och sur och då mot de mot de som förtjänar det allra minst eller inte alls förtjänar det.
 
Det här var skönt att få skriva, lättade lite inuti nu.
Alla känner väl något liknande någongång av olika anledningar så ni behöver inte fråga eller oroa er över att det är min tur nu att känna så här.
 
Igår köpte vi en DVD spelare då den gamla har slutat fungera som var en kombo VHS/DVD. Sen hade vi en DVD spelare i vardagsrummet som stått i sovrummet och nu har även den pajat.
Kombon höll ett år precis som den förra, skivorna hakar sig efter halva skivan och bara hackar fram, VHS:n går itne att spola tillbaka filmerna på och trasslar ofta banden.
Någon som vill ge sig på våran kombo och vår DVD spelare så varsågoda jag blir innerligt glad om ni kan fixa den eller någon som vet ett bra ställe att ämna in dessa på?
Den nya DVD står nu ovanpå den gamla som vi hade först i sovrummet och sedan flyttade ut i vardagsrummet efter att kombon pajade.
Så liten och söt så både dvd-spelaren och dosan.
 
Men visst är den bara för söt?
 
 
 
Vad den kostade? 199 kronor på netonet. Nu tror alla att det bara är skit med av recensionerna på deras hemsida så var de flesta nöjda, fanns en som enbart var missnöjd.
Ett par hade tom åkt och köpt en till efter ett tag då det faktiskt visade sig att billigt inte alltid är dåligt.
 
Vi kan tex ta dyra Polarn och pyret och jämföra med billiga ellos/HM/gamla Josefssons. Vad ser vi där? Ju Polarn och pyrets kläder sprack fort i sömmarna vid redan första tvätten en gång, de förlorade formen, krympte mycket...med andra ord usel kvalité medans de billiga kläderna höll till flera barn ytan att krympa, gå sönder eller förlora form eller färg.
Inte bara min erfarenhet det här utan vet flera som bojkottat Polarn och pyrets usla kvalitets på sina kläder.
 
 
 
Så där ja från en DVD-spelare till affären Polarn och pyret.
 
 
 

Dimmig morgon!

Vilken dimma det var och fortfarande är utanför balkongen. Sen suckar jag över staketet de nu satt upp för att renovera plaskdammen. Klart en renovering är bra. Men de hade dammen stängd hela sommaren p.g.a. renovering, Men först nu händer det. Inget vatten på hela sommaren tråkigt för barnen.
 
Så här såg det ut strax föra klockan sju.
 
  
   
 
 
Nej nu är det dags för lite frukost...tror det bli fil idag.
 

Grattis!

Idag fyller min yngsta dotter 24 år. Tänk vad tiden rasar fram fort. Minns vad jag gjorde denna dag för 24 år sen.
Låg i sängen och hade småvärkar och sprang mellan den och köket. Köket just för att barnens pappa målade deras röda bord+stolar från Ikea i härliga pastellfärger. De vart toppen fina och barnen hade de i många år.
Jag var nyfiken på hur det skulle bli därför sprang jag i mellan. Nja sprang och sprang, hasade är väl mer rätt.
På kvällen vid sex kördes vi in till BB  av mina dåvarande svärföräldraroch klockan 20.54 kom Linnea ut.
 
Ett stort grattis på din födelsedag!

TRÖTT!!!

Jösses så trött jag är idag! Känns som grus i ögonen. Stängde igår och stänger imorgon...så drygt att göra det två gånger på en vecka.
Trots att vädret är högsommarväder så sitter tröttheten i som en tagg i en. Spelar ingen roll att man sover ordentligt, gäspningarna kommer i ett ändå.
 
Nej tänk om man hade obegränsat med pengar...då skulle jag ta ledigt och sticka iväg på en bilresa genom Europa. Stanna när man ville och aldrig problem med att få en sovplats eftersom man kan slänga upp hur mycket pengar som helst för ett rum.
 
Nu känns det som om man bara trampar i samma spår och inget händer mer än att vänta in den hemska hösten. Jag ber om ursäkt om jag gör er läsare deprimerade nu, men det är så här jag känner.
Så känner jag inför varje höst och det blir bara värre för varje år.
Kanske ljusterapi vore något, kollade upp det förra hösten men hittade inget här  vettigt i Stockholm.
Tips mottages gladligen.
 
Nej om man skulle ta och smälla i sig lite frukost?
 
Två smörgåsar med ost och vindruvor, en med dansk salami och iskall sockerdricka till:
 
 
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 
 
 

Måndag...suck!

Igår stack vi iväg till Ica maxi redan vid nio på morgonen. Vi handlade lite så som bröd och pålägg.
När vi kom hem åt vi en sen frukost och sen såg vi på Ola-Conny och Morgan. Efter det bakade jag päronrutor.
 
 
Dessa skar jag sedan i rutor som vi fryste in och naturligtvis sparade vi en del framme.
Sen rensades det kantareller för fulla muggar.
 
 
 
 
 
När svampen låg för torkning så vi såg på Roomservice och sen vart det lite vila. Efter vilan rullades det köttbullar och så gjorde vi tacos till middag.
 
Jag har beställt en väska.
 

Exklusiv handväska med Cupcake-motiv från Vendula London.
Stor, rymlig, många fack invändigt och ett fack utvändigt. Axelrem medföljer.
Finns hos Tårtpinglan (som är enda butiken i Sverige som säljer Vendula Londonsväskor och plånböcker mm) fr o m mitten/slutet av sept. Du kan förboka ditt ex av väska om du vill eftersom det endast kommer att finnas ett mindre antal i butiken. Ring eller mejla i så fall.
 
HÄR
 
Sen finns det en webbutik i England där väskorna kommer ifrån HÄR.
 
Ni vill se den va?
Storlek 23 cm hög och 31 cm bred.
Kostnad 695:-. jag köper aldrig något så dyrt till mig och absolut inte en väska. men denna vart jag helt sjuk i.
Fin va?
 
 
 
Nu ska jag äta frukost.
 
 
 

Grattis syrran!

Alla mina nära och kära blir grattade i bloggen när de fyller år.
Kanske kikar du in här idag vad vet jag.
Men grattis syrran!
 
 
 
 

Hemma hos syrran.

Godmorgon!
Var hos syrran igår och fick jättegod mat+äppelpaj och vaniljsås till efterrätt.
Kom hem strax efter halv tio. Nej Sture var inte med då han jobbat hela dagen och först kom hem när vi redan var hos syrran.
 
Tyvärr mor så tog jag bort dig från bilden där du satt bredvid far då du blundade.
Inte många kort men några iallfall. Det blev mörkt så fort igår.
 
Innan maten.
 
 
 
Min far.
 
 
 
 
 
Syrran med man och barn.
 
 
 
 
 
Väldigt gott vin
 
 
Idag ska vi åka och handla lite bla bröd och pålägg. Tar Ica Maxi idag p.g.a. att jag vill köpa pommesen som syrran bjöd på igår, tjocka stavar,ni ser på bilden.
 
Konstigt att jag sitter här där jag gör. Var jättetrött igår men sen la vi oss och såg på film. Sture somnade ganska omgående men jag låg och kollade tills klockan var halv ett. Korkat och lika korkat att gå upp idag klockan sex!
 
 
 

RSS 2.0