Tankar en söndagsmorgon!

Nu är jag less på det här!!!
Varför ska jag smyga och tassa och tänka på vad jag säger eller/och skriver hela tiden så att jag inte trampar någon på tårna?!
Jag är less på det här nu, jag är inte mer än människa och då definitivt inte felfri. Jag förtjänar inte att ta skit gång på gång och bara le och knipa ihop tillbaka. Nu har det gått för långt, jag blir inte bara ledsen numera utan även arg.. Arg p.g.a. många orsaker bla att jag får ligga sömnlös ibland, att jag inte orkar med vissa saker, att jag blir grinig och sur och då mot de mot de som förtjänar det allra minst eller inte alls förtjänar det.
 
Det här var skönt att få skriva, lättade lite inuti nu.
Alla känner väl något liknande någongång av olika anledningar så ni behöver inte fråga eller oroa er över att det är min tur nu att känna så här.
 
Igår köpte vi en DVD spelare då den gamla har slutat fungera som var en kombo VHS/DVD. Sen hade vi en DVD spelare i vardagsrummet som stått i sovrummet och nu har även den pajat.
Kombon höll ett år precis som den förra, skivorna hakar sig efter halva skivan och bara hackar fram, VHS:n går itne att spola tillbaka filmerna på och trasslar ofta banden.
Någon som vill ge sig på våran kombo och vår DVD spelare så varsågoda jag blir innerligt glad om ni kan fixa den eller någon som vet ett bra ställe att ämna in dessa på?
Den nya DVD står nu ovanpå den gamla som vi hade först i sovrummet och sedan flyttade ut i vardagsrummet efter att kombon pajade.
Så liten och söt så både dvd-spelaren och dosan.
 
Men visst är den bara för söt?
 
 
 
Vad den kostade? 199 kronor på netonet. Nu tror alla att det bara är skit med av recensionerna på deras hemsida så var de flesta nöjda, fanns en som enbart var missnöjd.
Ett par hade tom åkt och köpt en till efter ett tag då det faktiskt visade sig att billigt inte alltid är dåligt.
 
Vi kan tex ta dyra Polarn och pyret och jämföra med billiga ellos/HM/gamla Josefssons. Vad ser vi där? Ju Polarn och pyrets kläder sprack fort i sömmarna vid redan första tvätten en gång, de förlorade formen, krympte mycket...med andra ord usel kvalité medans de billiga kläderna höll till flera barn ytan att krympa, gå sönder eller förlora form eller färg.
Inte bara min erfarenhet det här utan vet flera som bojkottat Polarn och pyrets usla kvalitets på sina kläder.
 
 
 
Så där ja från en DVD-spelare till affären Polarn och pyret.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0