Kakor i massor!

Nu är min fina trevåningskakburk fylld till med kakor. Den står på vår fina köksö. Nu är det bara en sockerkaka kvar och den gör jag imorgon bitti. Klockan ett kommer mina föräldrar på födelsedagsfika. Sen gör vi som förra året, firar våra födelsedagar gemensamt nere på gården med grillning och kakor. I maj vart det förra året. Blir sonen med familj och syrran med familj och mina föräldrar som förra året. Inget stort bara för att det är jämna år inte. Ska äta en god middag imorgon och dricka gott vin till och sitta uppe sent för jag har semester på måndag.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta spela Monsters Busters på facebook.
 
 
 

Scrapboking.

Nu är allt från Williams 2-års kalas insatt i album. Detta ha rjag scrapat denna vecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Usch vad stäkigt det blev!
 
 
 
Snyggt och fint igen.
 
 
Nu ska vi börja att  titta på Pilsnerboxen. Första filmen blir Augustas lilla felsteg.
 
 
 
 

Magsjuk!

Hemma och magsjuk. Men det vill inte släppa. Mår illa ochär lös. Men kräks inte som tur är. Allt började som smått i Onsdags och igår morse vaknade jag med knip i magen. Det gick inte att gå till jobbet då jag besökte toan fyra gånger innan jag ringde till jobbet.
Känns för jävlig mot kollegorna då vi är få av olika anledningar och idag är det studiedag med planering. Men jag kan inte äta normal. Rostat bröd med kokt skinka och A fil lever jag på just nu.
 
Nu säger ni säkert att mjölkprodukter inte är bra vid magsjuka då det är hårdsmält. Jag vet det, men min mage behöver bakterierna. Tror helt enkelt att det är ett virus som satt sig i magen istället för i näsa och hals. Ingen vanlig magsjuka med diarre och kräkningar, då allt kommer ut oavsätt vad man stoppar i sig.
Ja jag vet att vanlig magjukla som jag kallar det också är ett virus, men nu tror jag det är ett förkylningvirus som satt sig i magen.
 
Denna är toppen
 
 
Massor av snö har det kommit också.
 
 
 
 
Tog en med blixt så ni ser att det snöar fortfarande.
 
 
 
Samma bild men tagen utan blixt.
 
 
Nu lite A-fil sen soffläge.
 

Tisdag!

Här kommer fler bilder, bilder som min mor tagit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är ingen rolig dag, för idag stänger jag.
Man är så himla trött och seg när man kommer hem sen på kvällen.
dagen blir så lång.
Nu ska jag äta frukost.
 

Williams 2-års kalas.

Nu kommer det ni har väntat på. Nej, nej, nej inte Kalle Anka! Williams och hans 2-års kalas och lilla Nathalie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när pappa satt ihop det, vad är det för något?
 
 
 
Hurra nu vet jag!
 
 
 
 
Oj vad läskigt det blev när jag bara la tjejen i famnen på gubben.
 
 
 
Nu kör vi för det här kan jag.
 
 
 
 
 
 
 
Okey snabba på att ta en bild farmor, sen kör jag igen.
 
 
 
 
 
 
 
Så här Sture.
 
 
 
 
Bravo!!!!
 
 
 
 
 
 
Titta på farmor och skratta William. men där är hon.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vem är den där gubben då?
 
 
 
 
 
 
 
 
Och den där gubben har jag varit lite undrande över? han är ju helkul och snäll också.
 
 
 
 
 
 
 
 
En Ficher price bondgård. William blev rädd när det böjade låta självmant om kartongen så han ville inte ens vidröra gården. Men när vi gick så lekte hans kusiner med den så han vågade sig nog fram till slut.
 
 
 
 
Kolla bordet där 19 personer fick plats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska det sjungas!
 
 
 
 
 
 
Blåser ut ljuset.
 
 
 
 
 
Nu kommer två filmer.
 
Trumslagarpojken och när vi hurrar för William.
 
 
 

Blandad information!

Idag läste jag en sak som sårade mig enormt. Kändes som om någon körde in en kniv i hjärtat och vred om. Det sved ordentligt ett tag. Men så tänkte jag: det är ingen ide att gå och må dåligt över detta. Inget att älta bara att svälja gråten och bita ihop. Men vissa saker i livet känns tunga och är svåra att skuffa undan. Ibland blir jag förbannad...vad fasiken ser ni inte verkligheten, ser ni inte falskheten?
 
Jag vet att det är ett tag sen som jag skrev här, men jag hänger mycket på Facebook där både bilder och texter plitas ned.
Men ska fösöka plita ned en liten text. Ja vardagen har börjat efter en välbehövlig ledighet. Jobbet och vardagen rullar på som vanligt och vädret är piss som vanligt. Så med andra ord är allt som vanligt.
 
Igår så hade jag bott här i 25 år, 25 år sen jag flyttade in i denna lägenhet.Tänk vad fort allt går, tycker inte det var länge sedan jag flyttade till Grimsta till en andrahands lägenhet 20 år gammal. Det ekade i rummen för 25 år sen, men jag kan lova att det gör det inte idag. Rummen är fyllda till bredden och ibland kan jag tycla att det är lite rörigt och vilja göra om. Men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Mindre pryttlar som dockor, prydnadssaket etc skulle nog vara en ide. Iallfall om Sture fick bestämma. Så här ser det ut just nu iallafall.
 
Ja scrap och filmrummet då.
 
 
Sovrummet
 
 
 
Köket. Vi har gardin men den ska strykas först och jag har inte orkat. Tvättade den för ett par veckor sen :)
 
 
 
Vardagsrumemt sett från balkongen.
 
 
Stora hallen sett från ytterdörren.
 
 
Lilla hallen. Rakt fram badrummet och till vänster lilla toan.
 
 
 
Dörren borttagen och ett draperi i blått tupphängt in till palmrummet, båtrummet eller vad man nu vill kalla det. Kartongerna/kassarna  innehåller julsaker som vi ännu inte kan ta ned förän de sanerat källaren.
 
 
 
Tvätten hängs även här pga platsbrist.
 
 
 
Idag ska vi till Löt och fira William som fyllt 2 år, ska bli trevligt att få träffa familjen och mina söta barnbarn. Det blir tyvärr för sällan enligt mig. Paketet är inslaget av älsklingen igår och jag har gjort ett eget kort tidigt imorse.
 
I veckan åt vi en god middag rostat bröd med räkor, gräddfil och röd kaviar på nummer ett. På den andre mackan en röra gjord på creme fraiche, crabbstick och rödlök och sen en klick röd kaviar på. Egentligen ska röran innehålla röd kaviar inte ligga på och ingen rödlök, men lika gott ändå. Finns en annan röra vi brukar göra och den är på gräddfil, svart kaviar och rödlök.
 
 
 
 

Pyttipanna!

Pytt i två dagar har det blivit till middag. Tack Sture den var supergod!
 
 
Jobbade igår och det var lite kaotiskt när vi slog ihop oss alldeles för tidigt. Det var ett misstag som inte skulle ha gjorts, men det blir väl så när flera förskolor slås samman på jouren. Var helt kokt i skallen när jag kom hem, så jag dog direkt och sov i 45 minuter innan middagen. Vart även en tidig sänggång...klockan halv tio. Men då låg jag istället och såg på film till klockan var halv tolv. Vaknade halv sju imors och då gick jag upp.
 
Nu ska jag väcka Sture och sen ska jag äta frukost, är vrålhungrig.
 

Skador och scrapboking. .

Sture fixade med bilen igår och pga detta blev det två olyckor. Sture själv dunkade in armbågen med full kraft i motorhuvuen. Den vart alldeles svullen med en blodbildning under huden. Jocke som egentligen skulle ha tvättstugan överlät denna till Lena för att hjälpa Sture med bilen. Vad händer då? Jo stackars Lena ramlar i trappan med tvätten och stukar/vrickar foten.
Om du läser detta Lena så hoppas jag att foten inte gör allt för ont, hälsa Jocke och tacka så himla mycket för all hjälp Sture får med bilen.
Bästa grannarna och vännerna.
 
vad jag gjorde då...jo tre timmar senare:
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är armbåden bättre, Sture la kyla på den hela natten. Iskall trasa från frysen och kall vetekudde.
 
Detta ska vi göra nu.
 
 
Jättetvätt bla pga alla lakan jag vill tvätta som vi tog fram vid städning av lådor och skåp. Inte använda på länge så jag tyckte de luktade lite instängt. Vi har enbart rätt nya lakan i linneskåpet. Men nu när vi sorterat och slängt mycket kan vi nog få plats med det mästa i linne skåpet.
 

Nyårsafton

 
 
 
 
Det var lögn att komma in här igår förmiddag så jag sket i att försöka senare. Har varit en del strul här inne den senaste veckan, just med inloggningen.
 
Trevlig kväll igår med god mat och sällskapsspel och kort. Skit på tv som vanligt. men redan på söndag börjar krockarna Så ska det låta, Gordon Ramsays hell hotell, Kungafamiljens år, Bygglov, Mästerkocken mm.
 
Krutröken låg väldigt tät över parken igår, de sköt mer än vanligt+att de började mycket tidigare.
Sen gick mycket högt över taket som man bara såg ljuset och hörde knallen av. Inte många bilder blev det, men en film där man hör smällande och ser blinkande ljus från raketer :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina Chicagokort!
 
 
 
 
Min dukning som blev lite enkelt i år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0