Middagen igår

DRÄGGEL VARNING!!!!!!

Som ni säkert förstår så har jag lagt in två tidsinställda inlägg idag, detta och det förra:

Middagen igår bestod av kycklingfilebröst, hemmagjord klyftpotatis och röra på gräddfil, svart kaviar och hackad avokado...men jösses magen är fortfarande full :-).




Tänk till!

Tänkvärd bild eller hur?



Jag som har så mycket men ändå gnäller rätt mycket borde verkligen ta till mig detta. Ni är nog fler som bör det förutom jag. Titta på bilden, läs texten och ta till er budskapet.

Sommarvärme!

 

Ja så känns det faktiskt efter denna vecka. Förkylningen försvann omgående igår nästan direkt efter jag skrivit inlägget. Men inatt vaknade jag med en fruktansvärd värk i halsen tog en Ipren och det försvann och har fortfarande inte kommit tilblaka. Konstiga sjukdomar va? Som bara försvinner efter en stund.


Köket var mycket uppskattat bland barnen på mitt jobb. Tack grannar för att jag fick det av er.

De plockade in tallrikar, kastruller i skåpen de lagade mat på blinkande plattor och de höll sams. Roligt att se barnens glädje och samarbete i lek.

Idag ska det visst bli lika varmt som igår om inte varmare igår var det 18+ och sommarvärme. Tänk va det är ju Oktober på Söndag och det är så här varmt.

Håller det i sig så är det Brittsommar som infaller mellan ca 4-10 Oktober KÄLLA.

 

Nu har jag annat att pyssla med.


Gizmo

Inatt drömde jag om Gizmo.
Drömmen var helknäpp alltså. Vi var ute och gick jag och Sture och helt plötsligt såg vi en stor Leguan klättrandes på en balkong i full snöstorm. Jag skrek till att de skulle ta in sin ödla, men då kom Teddy rakt mot mig på gatan och ropade: Det är Gizmo och ägarna är jättebra.
Allt slutade med att Gizmo krympte av snön och vi körde hem han i en gammal liggvagn. Alltså Teddy tog tillbaka sin ödla som han sålde 2009 då han ansåg att ägarna inte var så bra som han trodde.

Gizmo var husdjur här hemma i 2 1/2 år och var en Leguan, hann fick även sällskap av Alfie pch Lizzie två yngre leguaner. Men det var Gizmo som gällde för mig.
Teddy hade nog mycket sorg i hjärtat när han sålde leguanerna särskilt Gizmo som var så himla go och tam, han tom kom när Teddy ropade på honom. En söt och kärleksfull Ödla var han.
Varför han sålde hör inte hit utan jag ville bara berätta om denna underliga dröm.


Som liten baby







Hann blev större







Denna bild är det jag som tagit.





Konstig dröm var det iallafall.


Torsdag!



För några veckor sen la jag ut den där visan: Nu är sommaren här plocka blommor och bär.
När man ser bilderna under så får man ändra den till: Nu är hösten här plocka svampar och löv :-)





Jag ska viska en sak till er men väldigt tyst...jag är sjuk.
IGEN!!!
Men varför skriker ni?
För två veckor sen var jag hemma med feber och hosta, hostan har blivit bättre men finns fortfarande kvar dock nästan bara nattetid.
Men igår kväll började jag snora och idag så har jag snutit mig flera gånger. Känner mig lite trött i kroppen men inte sjuk direkt. Hoppas det stannar här så att det bara går över och aldrig bryter ut.
Sen har jag fått skiten också...ni vet det där som alla män slipper.

Sture kom över med köket till mitt jobb igår så det ska bli roligt att få se vad barnen tycker om det idag.
Apropå Sture så är han bättre i sin förkylning och vilade hela dagen igår så det vände snabbt för honom. Han blir dock hemma iallafall idag så får han se hur han mår i eftermiddag.
Nu ska jag smaska i mig min frukost.





Två bilder på vad jag ska käka på min rast idag.
Inte alla tog med mig två stycken.







Onsdag!



Frukoststund har guld i mund.



Nej ni får inte smaka för jag har redan ätit upp tre av dem den lilla kanten har jag slängt. Var nog för mycket med fyra små mackor.
Så nu är jag mätt och belåten.

Börjar kl nio idag pga att jag stänger så jag har duschat och ätit frukost som jag redan skrivit om.
Vaknade lite tidigt redan kl sex fast kl först skulle ringa kl halv sju. men sov iallafall bra inatt.

Hur mår alla mina läsare då?
Alltid över 100 varje dag, varför återkommer ni gång på gång. Ni som jag vet läser bloggen behöver inte svara jag vet varför ni läser, men alla smygläsare som är små mesar som inte vågar ge er till känna varför läser ni? Det går ju att vara anonym när ni kommenterar

Finns lilla A-M och Börje kvar ni som bara letade efter fel och var ute efter att gnälla och kasta skit...nyfiken.
Sen du som dök upp i December förra året och jävlades riktigt ordentligt finns du kvar. Om du gör det så vet du nog väl vad jag menar eller hur? Jag låste bloggen i fyra månader efter detta.

Sen misstänker jag att det finns läsare som jag känner eller vet vilka de är som inte vill ge sig till känna utan bara vill snoka runt lite.

Men ni som inte är fega och inte vill vara mesar skriv kommentera varför ni läser min blogg och vad ni tycker om den och vad jag kan förbättra.

Mitt arbete kommer det inte att skrivas detaljrikt om utan enbart om det som handlar om mig. Tex idag har jag kvällsmöte, idag öppnar/stänger jag, idag gick vi på promenad eller gick till en park, solen skiner, det regnar, det snöar etc etc.
För bloggen gäller mig och mitt privatliv, jobbet är jobbet och det är utanför mitt privata liv och så kommer det att förbli. Kanske ett lite foto dyker upp om hur köket passade i dockrummet, men då inga foton där barn är med.

Varför jag tar upp detta? Jo så ni inte önskar mer om mitt jobb, vet att många är intresserade av arbete på förskola det kan jag svara på men inga detaljer.

Nog om detta och ha en så trevlig dag. När jag kommer hem ikväll så har jag massor av kommentarer både positiva och negativa och massor av kritik och gnäll, uppmuntringar etc.
Eller hur?

Middagen!

Min älskling är sjuk, feber ont i kroppen och hosta. Jag förstår inte att män blir så totalt sänkte när de är sjuka. Vi kvinnor diskar, lagar mat och rör oss. Men männen bara ligger och ser helt döda ut? Ja ja därför blev middagen som den blev. Lätt att tina ,fort och göra. Räkmackor:

Samma påse en jätteräka och de andra var lite mindre



Jag norpade naturligtvis åt mig den stora räkan



Mina



Stures



Ja han hade ost och ägg på också.
Supergod middag faktiskt när man inte orkar göra annat.
Nu ska vi ha tv kväll och Sture ser så här ut:



Han tittar på de 102 dalmatinerna som går på tv 4 just nu.

Vi höres imorgon!


Tisdag!



Egentligen är det lustigt att man aldrig i nöjd vad det än gäller. Tex det här med sömnen. Igår sov jag alldeles för mycket och vart seg pga det inatt vaknade jag tre och kunde inte somna om...jo faktiskt 15 minuter innan kl ringde. Toppen nu sov jag för lite och är seg för det...suck.
Vad gör så att vi människor aldrig är nöjda, eller aldrig ska man väll inte säga men ofta. Vi gnäller över ditt och datt.

För lite sömn för mycket sömn, det är för varmt det är för kallt, det är för mörkt det är för ljust etc etc etc.
Egentligen borde vi tänka på vad vi är glada och nöjda över och sluta gnälla så jäklar mycket.
Eller hur, håller ni inte med mig?


Mötet igår gick bra och snabbt var kl sju och jag var på väg hem. Nu sitter jag här i ottan och ska snart ge mig iväg för att öppna förskolan så jag slutar kl 15 idag.
Är redan vrålhungrig så egentligen kanske man skulle ta en liten liten macka trotts att det är frukost kl 7.30 på jobbet.

Hinner jag? Ja det gör jag för tuben går 5.55 så jag tar en liten en.
Ha en bra dag!

Seg som kola!



Ja så här känns det just nu. Somnade strax efter halv tio igår och har vaknat två gånger och gått på toa, men somnat om omgående. Kl ringer kvart över sex och nu känner mig jag som om jag vore överkörd av en ångvält.
Har sovit för mycket helt enkelt. Tog väll igen allt från helgen men sen kväll i Fredags och fullt ös på dagarna. Bra att man vilar upp sig på helgerna :-).


Lång dag idag blir det också. Slutar kl 16 men vi har ett extra insatt APT mellan 17-19, mellan 16-17 ska vår avd sitta och bestalla material till barnen, leksaker, spel, pussel och skapande material.
Hinner vi inte klart så ska vi egentligen fortsätta efter Apt men jag har sagt att jag måste ha en fast tid eftersom jag blir hämtad och inte bor i närheten som de andra eller har cykel eller bil. Går inte genom området själv i mörkret på parkvägar och tar tuben hem och går igen i mörkret när det härjar en våldtäktsman i vårt område...nej tack.
Men jag tror timmen mellan 16-17 gott och väl räcker till beställningar.

Nu måste jag äta och sen åka iväg börjar åtta idag.

Hurtsarna!

Se så fina hurtsarna i hallen blev:

Ena hurtsen nästan klar, bort med de fula träknopparna



Innan



Efter



Blev två helt andra hurtsar bara genom att byta knoppar.



Jag är jättenöjd. Men en sak jag vill måla hurtsarna gula istället för furuträfärgade. Skulle inte det bli fint?
Ljusgula.

Hemma från handlingen!

Nu är vi hemma.

Ikea
Dressman
Skopunkten
Rusta
Ica Maxi
Apoteket
är nu avverkat och här är sakerna:













Skor och tofflor till Sture och vinterboots till mig på skopunkten.
Byxor till Sture på Dressman.
På Ikea så handlade vi nytt diskställ, gröngula knoppar till hurtsen i hallen, tvättsvampar, krokar att hänga på dörren, lökhackare.
Rusta två armband. Ica Maxi matvaror och dvd filmer +10 små svarta skålar, sodastream flaskor och en burk till mjöl.
Så nu sitter jag och äter mellis.
Ska se lite på tv nu så vi höres senare.



Shopping!

Om ca 30 minuter så sticker vi!
Vart då undrar ni säkert.
Jo vi ska till Ikea i Barkaby de öppnar kl 10 så vi ska hänga på låset.
Sen ska vi till Barkaby handelsplats... äsch nu blev det fel för Ikea ligger ju i handelsplatsen men vi ska till fler affärer där. Vi ska besöka Dressman, Skopunkten och Rusta. Outleten som ligger i själva handelsplatsen med en massa billiga butiker, ska vi bara kika runt i.
Sture ska köpa byxor och tofflor i ovannämnda affärer, nu är det hans tur att shoppa, men Ikea är det nog jag som kommer vara värst på att shoppa.






Hoppas inte alla tänker som jag att hänga på låset för att slippa allt folk!
Men många får ju lön först imorgon så bara de som fått löner den 25 kan hänga på låset.

Blandad kompott.

Lammstek, glass, tv och väggen med väggskyltar och kärlek.

Bilderna:





Supergod lammstek den bara smälte i munnen och kryddorna gifte sig med varandra. Sture är suverän! Ett luftat gott rödvin till var pricken på i:t.



Älskar denna vägg.





Glassmonstret som tom slickar på pappret.





Vi såg på postkodsmiljonären och fångarna på fortet.
Sen var vi supertrötta igår så vi la oss redan innan 22.

Lammstek till middag.

Nu är vi klara och Sture är och tippar+handlar lite gottigotti till våran film eftermiddag. Vilken film? Vi ska iallfall se reprisen av Lyxfällan som vi inte sett.
Sen blir det slappar eftermiddag. Middag då? Lammstek med något till, potatis eller pommes vi får se vad det blir.
Jag älskar Stures lammstek med vitlök, han är en toppenkock, allt bara smälter i munnen och kryddorna gifter sig med varandra.
Älskar min kille.

Bilder på maten? Ja de kommer det lovar jag.

Full fart.

Det börjar arta sig. Badrummet, lilla toan, båtrummet, sovrummet, filmrummet, köket och halva hallen är klar. Så halva hallen och vardagsrummet är kvar och den sista tvätten i tvättstugan.
Tog en liten paus nu när Sture går ned i tvättstugan. Han var över hos grannarna förut och hämtade ett barnkök som jag ska ta med till jobbet, de skulle annars slänga det.

Köket, jättefint är det. Barnen på min förskola kommer att bli glada.




Sen lite höstbilder tagna från balkongen.









Nu är det dags att fortsätta med städningen.

Lördag!

Nu är det Lördag och solen skiner ute. Härligt. Men den får vi inte smaka av så mycket idag, för städning och tvättstugan ska göras. Sture storhandlade allt själv igår och sen hämtade han mig på jobbet. Vi åkte hem och sen gick vi upp på Olivias krog för att inta en god middag. Jag tog fläskfilespett med tzaziki och BBQ sås med klyftpotatis till, Sture tog file oscar. Maten är underbar och alltid hemlagade såser bea etc. Priset är löjligt låg för den fina mat man får 110 kr för min och 125 kr för Stures. Denna ägare borde ha en lyxkrog inne i stan och med all lätthet kunna ta det dubbla för rätterna.
Tack Amir för maten.
Ni som bor i närheten av Blackeberg gå dit och ni som har barn ta med dem för de har en alldeles egen barnmeny.

Här kommer några kort som min mor fått skickade till sig via mail från min äldsta dotter. Gick hur bra som helst att spara mamma. Förstår inte vad du pratade om igår. Det enda som var annorlunda var att bilderna var gigantiska och inte satt som i en liten bläddrande filmrulle.


Min söta dotter Angelica.



Angelica till vänster.



Angelica...ja ni ser vem det är va...hon som gör minen.



Vi är lika och jag ser lika ung ut bara några kg mer
ROTFL
Förstår inte alls vad det var som var så roligt?
Nej dags att sätta fart med städningen...har redan börjat lite smått.

Fredag!



Äntligen är vi här! En dag kvar sen är man ledig i två. Ja ledig och ledig men man har inga tvång på sig för jag kan skita i att tvätta, städa och handla.
Även att det behövs så är det ingen som blir sur om jag inte gör det. Vilket bladder det här blev då...suck!!!!
Nej jag är lite stressad idag för jag har gjort en massa annat innan jag hamnade här så jag måste käka och åka iväg. Slutar kl 16 idag. Skönt.

Tävlar om denna bok.




Jag tävlar om denna bok hos Maria. Tävlingen pågår tom 30 September. Du hittar tävlingen HÄR

Torsdag!

Positiva tankar, tänk positiva tankar. Jag sov bra inatt och vad gör det att jag vaknade kl fem när kl först ska ringa halv sju alltså om tio minuter?!
Kunde inte somna om, men vad gör det? Det är mörkt ute och det regnar, men vad gör det?
Ingenting, för efter regn kommer solsken!!!!!



Ni får tolka detta hur ni vill!
Torsdag idag och veckan är snart slut. Känns skönt faktiskt, för i helgen blir det inget gårdspyssel kan jag tala om. Men tvättstugan och städning+handling står på schemat.
Men sen ska det fasiken slappas hela helgen kan jag tala om.
Vi städar medans maskinerna rullar i tvättstugan, sen tar vi handlingen och enligt mina beräkningar så bör jobbet pågå max fram tills kl är två med början 9.30.
Här blir det då slappande fram tills middagen, sen blir det slappande hela kvällen framför tv:n. Söndagen film, film film, tv, tv,tv med massor av godis och snacks.
Sen bör man ha krafter för en ny arbetsvecka.


Bjuder på lite roliga  strip som de kallas på nätet.







Ha ha ha...... ha en bra dag!


Höstmörker!



Vakande kl 5.30 fast kl först skulle ringa en timme senare. Men det gör inget för jag har sovit jättebra inatt 7 1/2 timme med ett uppvaknande för att gå på toa.
Det är mörkt ute men ändå så mår jag relativt bra. Det är faktiskt konstigt för jag har lång dag idag...min stängning.
Iallafall så här såg det ut när jag gick upp:





Tog en med blixt också och den blev mörkast



Sture ringde precis...nu är bilen nytankad så pengarna hade kommit in.
Vi har lite pengar men det ska vara till lite smör, ost och mjölk. Men Sture misstänkte att bensinen dock inte skulle räcka fram till lönen på fredag. Så min snälla far lånade oss pengar så att bilen fick sin mat.

Nu ska jag pyssla med lite annat så vi får höras senare.


Trött!

Nej det där med negativ energi imorse gav inga kommentarer. Ledsen när man mår skit och inte får en enda kommentar....särskilt från de man verkligen känner! Men ni kanske har samma negativa energi som jag just nu och inte orkar att ge positiv energi.
Hösten är bara för jävlig.
Sov sött!

Varning för negativ energi!



Men jösses jag mår illa idag också. Känner mig spy färdig. Men jag har sovit hela natten och bara vaknat en gång för att gå på toa.
Nej, nej, nej jag är inte gravid det vet jag om. Men att må så här dassig när man vaknar är inget kul alls. Igår försvann det bara jag kom ut i friska luften så jag är ju inte magsjuk eller något liknande. Konstig magsjuka det skulle vara att vara spyfärdig i en timme och sen bli frisk när man kom ut och sen nästa gång man mår så är ett dygn senare.
Nog om detta.

Så tråkigt det är när det är så här mörkt när man går upp på morgonen. Man ser ju inte hur många grader det är ens om man inte trycker näsan mot fönstret.
Aj min näsa....det var 11,8 ute...blä det är ju nästan vinter...suck!

Jag tog en dusch när jag vaknade men vill ändå bara krypa ned i sängen med ett glas kall sockerdricka. Det hjälper mot illamående. Men fasiken nu är jag ju där igen. Det fick ju vara nog om detta.


Nej jag har tyvärr inget positivt att skriva om när man känner sig så här negativ som jag gör idag.
Så vi kanske hörs ikväll.


natti!

Sorry! Men jag sov max fyra timmar sammanlagt inatt. Så imorse var jag så trött så att jag mådde illa. Jag åt inte ens frukost.
Orkade inte ens att gå upp så bloggen blev lidande tyvärr. Nu känner jag mig väldigt mör efter två timmars tv tittande ...sjukhuset, halv åtta hos mig och idol. Nu måste jag även se våra bästa år som vi alltid spelar in eftersom den går på dagen då man jobbar.
Men jösses bloggen handlar om mitt liv och är jag trött så är jag. Bloggen ska inte bli ett tvång utan den ska vara rolig att skriva.
Så natti natti alla läsare som var 118 idag utan att jag skrivit något.

Fy Söndags kväll.

Jag har haft annat för mig än att blogga idag. Vi har sett den svenska serien morden i Sandhamn. Den var helt okey 3x45 minuter. Sen har vi faktiskt bara slappat idag. Jo vi tog in mina pelargoner från balkonglådan och planterade de tre i var sin kruka. Bilder idag nej...jag går inte ut i trapphuset nu.
Men där får de övervintra.
Som flest år så har jag haft denna sorts blomma för övervintrades så i fyra år. In nu på hösten och sen ut till våren.
Men jösses jag är trött så jag ska sovas nu för en ny jobb vecka står för dörren.
Armen? Den är mycket bättre!

Värk.

Har ni någonsin haft så ont så ni nästan grinar? Jag hade det inatt. Min högra överarm strax över armbågen började göra ont igår kväll. När vi äntligen gick och la oss hade jag väldigt ont. Somnade till slut men vaknade av värk inatt också.
Nej inte träningsvärk inte det var Sture som jobbade jag pekade och bestämde mest :-).
Jag är alldeles öm och det gör jätteont om jag försöker lyfta armen över huvudet eller bakåt.
Vad har drabbat mig? Musarm? Nej det brukar kännas helt annorlunda, här värker det ju även om jag har armen helt still.
Det bara kom pang bom igår kväll under Fångarna på fortet.


Det här gör också jätteont att göra.



Hjälp mig vad har jag drabbats av?

Klara.

Nu är hörnan klar för i år. Lökarna är planterade och här kommer det bilder.

I komposthögen har det legat en palm hela sommaren...den har överlevt. Så Sture var lite rolig och planterade den. Kommer med all säkerhet inte klara kylan och kälen i vinter, men skoj ide.



Runt Apel har sture planterat bla tulpanlökar och Anemoner.



Lavendel



Lavendel och Timjan



Här ska det komma Liljekonvaljer i vår.



Dike för två olika blomsterlökar Iris och Muscari (Pärlhyacinter)



Sture spolar rent trädgårdsredskapen




Baksidan ser ni Rododendronbuskar som har knoppar +att en blomma håller på att slå ut.
Planterades för två veckor sen.





Här är alla lökarna


Stures hörna.

Här är Sture i full gång med att lägga jord under plattorna så att det ligger rakt och plant mot marken.



Hur gör man det här då?



Men vad är det som händer där borta då? Jag kan tala om att det var katter som jagade varandra.



Boll-Krysantemum i full blom.



Nu har vi rast sen ska Sture upp och tippa. Sen ska lökarna ner i jorden.

Tar foto på allt senare när det är helt klart.

Lördag!



Nu lossnar det ordentligt men jag hostar åter igen ihärdigt. Är jag inte mer eller mindre bra på Måndag så blir det läkaren igen. Tar min hostmedicin så duktigt så men har ont i ryggen där lungorna sitter och även i bröstet.

Sture min älskling blev väckt stackarn inatt då jag hade ont i bröstet, snäll som han är så masserade han där det gjorde ont halv sovande.
Han är helt underbar den mannen, så himla snäll och go.
Min stora kärlek, så är det bara.




Tänk jag är redan hungrig. Vrålhungrig om jag ska vara helt ärlig. Tänk att jag så ofta vaknar hungrig. Vad vill jag ha då? Jo jag vet precis. Om ni stannar kvar så får ni snart se min goda frukost.

Pust nu är jag tillbaka är ni kvar? Jäktade som fasiken för att ni inte skulle behöva vänta så länge.





Här hade jag som vanligt svårt att välja bild. Vilken tycker ni är bäst?





Nu ska jag äta....mums!


Hösten!!!!



Visst säger bilden sommar?
För det var ju sommar här närmare bestämt Juni eller i början av Juli kan det ha varit också.


Nu ser det ut så här













JAG HATAR HÖSTEN!!!!!!!






Snart är sommaren här, plocka blommor och bär........
Vem fasiken försöker jag övertyga?


MIG!!!!!

Ger mig inte, gör ett nytt försök




Sången om sommaren
Snart är sommaren här,
plocka blommor och bär
Gå på stranden och vara
bara nästan som man är
Följa böljornas dans
över glitter och glans
Kom och sätt i båten här


Vi ska ro över viken
och se vad som finns
kanske hittar vi någon liten vän
Binge bång binge bång hör du blåklockans sång
hör du sången om sommaren


För det luktar så gott
Nya skor har jag fått
Och så har jag fått plåster
nu på mina knän
Och så har vi en boll
och ibland får vi håll
när vi springer bland skogens träd


Vi ska ro över viken... etc


Och ikväll blir det fest,
jag har bjudit en gäst
vi får tårta med blåbär
sitta i bersån
Sen så leker vi kull
tills vi ramlar omkull
Du får sova med mig i vrån


Vi ska ro över viken... etc



SKIT!!!!!! Funkar inte!!! Det är fortfarande höst inombords och utanför fönstret.






Stures corner!

Gick ned på gården igår kväll för att hålla Sture sällskap när han flyttade stenplattorna från en hög till vår rabatt. En granne som hjälp till mycket med bla vår rabatt hade tagit hem två pallar.
Jag sprang efter med kameran så jag jobbade också. Första gången jag var ute sen i Måndags då jag var hos läkaren. Var helt slut när jag kom upp, märkas att jag inte är bra ännu. Inatt har hostan varit mycket bättre och på tre dagar bör jag vara kurerad och pigg och redo för att jobba.


Boll-Krysantemum i full blom





Alla plattor är tegelröda även om det inte ser ut så på bilderna, men de är skitiga så de ska duschas av i helgen





Nu kan man gå längst väggen och inte bli jordig om skorna eller lerig när det är vått, sen skyddar plattorna husfasaden längst ned så inte väta tränger in under mot all vattning som kommer att behövas.



Tjusigt va? Plattorn kommer att justeras i helgen så att de ligger platt och fint på jorden med bla jord under där det behövs.





Från sidan. Ska jag fota lite högre upp på huset?



Ja det gör jag...högst upp bor vi.



Har varit risig i magen därför sitter jag här nu. Vaknade strax efter tre och har fått sprungit flera gånger. Men tror att det lättat nu så jag ska försöka att somna om.

Tillbaka till Eden

Igår kväll fick jag rösten tillbaka och kände mig relativt okey. Men sen inatt startade helvetet, när jag hostade fick jag inte loss skiten. Det satt som berg, när slemmet äntligen lossnade var jag helt slut och somnade om direkt. Men så hände samma sak flera gånger inatt och nu är jag helt färdig. Började med slemlösande hostmedicin igår så det är nog därför. Men hela kroppen är helt slut.
Vaknade strax innan sex och såg klart på serien tillbaka till Eden. Ni måste bara se den.






Serien är från 1983 och jag såg den då som 18-åring. Sett om den flera gånger och den är otroligt bra.

Handlingen:


Stephanie Harper har skönhet, pengar och ett lyckligt giftermål - tror hon. Men i själva verket har hennes älskade make en hemlig affär med Stephanies bästa väninna och planerar att röja sin fru ur vägen på det mest fruktansvärda sätt....

Det finns många klassiska berättelser om passionerad kärlek och ond bråd död, men det finns bara en "Tillbaka till Eden" - kultserien framför alla andra som sågs av miljoner TV-tittare världen över på 80-talet. En historia som inkluderar allt från stenrika arvtagerskor och hänsynslösa älskare till krokodilattacker, plastikoperationer och gruvlig hämnd.


Foto projekt.

Köpte denna plastficka som ska hänga på väggen med massor av fack att sätta foton i den 3 September på brisak.
Den hänger på en dörr, men det speglade sig så jag la den även på bordet och soffan. Så här ser den ut med foto i.:



Bordet



Soffan



Sen bakade jag en sockerkaka till min älskling.

Ja jag vet att jag är sjuk, men sitta vid bordet och klippa kort eller vispa en smet klarar jag av. Jag är inte döende. Sen blir jag hemma i två dagar till då magen har fått viruset, den krånglar så jag får springa på toa så fort jag äter något.
Sen känner jag mig fortfarande hängig och hostan håller i sig med att sitta fast i bröstet.

Här är kakan.






Tävling!

Tävling: Vinn en Nokia 1800 mobiltelefon!

nokia_1800_silver_grey_flip_left3_604x604

Gå in HÄR

Onsdags morgon!

Svar på kommentar: Nja mor guldfärg på en plastgalge? Den är jätteglansig och massor av små bucklor och nedskärningar. Blir alldeles för jobbigt. Men vet du någon bra färg i guld som biter på plast och har lust så kommer jag över med galgen till dig i helgen :-)


Har sovit bättre inatt , men har lite ont i bröstet efter allt hostande och rossel i lungorna. Feber idag, nix kollade precis om man nu inte räknar 37,4 som feber när man precis vaknat. Men allt över 37 är ju feber...så lite pyttelite har jag då.
Jobba imorgon?
Som jag känner nu som nyvaken...NEJ!
Men ska kolla hur jag mår efter kl 12, vill inte bli sjuk igen pga att jag går för tidigt. Har varit med om det några gånger att jag legat där igen efter bara en månad och aldrig blivit helt bra mellan sjukperioderna.
Så bestämmer jag mig för att vara hemma två dagar till så ringer jag chefen och sen jobbet och meddelar situationen.

Är jätte hungrig och jag har precis vaknat. Tänk att man kan vakna hungrig? Ska nog ta en bit av min hembakade rågsiktskaka med en bit ost på.
Låter riktigt gott just nu faktiskt.



Mmmm...det är gott också!

Smyckehängare

Jag vill ha en smyckehängare för som det är nu ligger allt i en låda. Kollade lite på nätet men det kostar flera 100 kronor.

Sådana här:










Då slog mig en ide...en galge. Kollade i garderoben och hittade denna:



En gammal asful byxgalge, på krokarna på sidan kan man tex hänga skärp.
Blev så här:






Visst är jag otroligt smart?
har hängt upp ett par smycken till efter jag tog bilden som jag glömde hänga upp innan.

Har bakat rågsiktskakor innan detta projekt över började.





Nu ska jag fortsätta att titta på Fame.


Tisdag!

God morgon! Stackars Sture för att kl 15 igår gick sopbilen sönder, minns inte vad som var felet men bärgaren ringdes in.
De var på de sista ställena för dagen så Sture räknade med att vara hemma till 16.
Men så var inte fallet bestämde sig bilen för.
Han fick hem chauffören då en kom och hämtade chauffören.
Men han själv måste ju stanna för stationen var stängd och han var den som hade nycklarna och ansvaret över dem och bilen kunde han ju inte lämna hux flux eftersom den skulle bärgas
. Chauffören hade tid på förskolan och passa.
När bärgaren äntligen kom vid 18.30 så måste de först bärga sopbilen till stationen för tippning för man kan ju inte komma in på verkstaden med en full sopbil som väger en massa kg ton mer än vanligt.
Sen var Sture tvungen att vänta på stationen för att en ny sopbil skulle köras dit som de då ska använda idag. Han var inte glad när han klev in genom dörren kl 20.35 igår kväll kan jag tala om.

Stackars min älskling.

Har bytt godisskål då det minskat drastiskt av godiset.



Ja gjorde en kantarell omelett till min älskling igår. Smakade en bit och den var verkligen supergod.



Hur jag mår?
Sov till kl åtta men var vaken ett par timmar inatt. Rosslig i bröstet och känner mig jättehängig.
Tog en Ipren och hamnade sen här.

Borde lägga mig och vila men har i huvudet hela tiden Rågsiktskakor. Stures älsklingsbröd eller bland hans älsklingsbröd är det iallafall.
Har allt hemma till bakning, men känner att jag inte orkar riktigt. Får se senare idag hur jag känner mig.

Hemma igen.

Hemma! Men jösses vad de krånglar på läkarmottagningen. En syrra kommer ut strax före ett och säger ni ska båda till Marie_Louise till mig och en annan tjej som väntar så en får vänta lite. Men sen får jag reda på att den andra ska vara där kl 13.15 och jag 13. Vad fasiken är problemet. Jo något har blivit fel läkaren är på den andra mottagningen S.T Eriksplan. Suckar högt. En syster tar mot mig och skriver förstadagsintyg. Torsdag beräknar hon att jag åter igen kan jobba om inte så ring för ny tid. Men vad är detta? Jag vill att de lyssnar på lungorna etc. Men men är jag inte bättre så återkommer jag. Är jag bättre men inte bra så ringer jag enbart chefen och är hemma tills jag känner mig helt okey.
Max denna vecka för annars behövs ju nytt intyg då det gått sju dagar.
Inte första gången de rör till det på Previa.

Hittade en bra sak i en Metro insändare idag.

En präst blev stoppad av en polis för att han cyklade utan att hålla i styret. prästen försvarade sig med att det var Gud som styrde.
Som polisen snabbt kontrade med att prästen iallafall fick böter då det är förbjudet med två vuxna på samma cykel.
Ha ha ha den var väll rolig.





Ny tid.

Jag sticker om några minuter. Sköterskan ringde strax före 10.30 och sa att hon tittat på fel dag när hon gav tiden, jag fick istället 13.00...mycket bättre.
Tuben går 12.19 då är jag framme ca 12.45 och läkaren är precis bredvid fick Sveavägen nära tunnelbanan...toppen. Kommer jag in med en gång så bör jag nog vara hemma till 14.00. Så larvigt med det här förstadagsintyget. Klart man blir sjuk ofta när man jobbar på en förskola eller hur? Man utsätts ju hela dagarna för smitta.
Nej måste iväg.


Klar!

Kl 15! Jag har alltid fått tid kl 13 hos företagsläkaren. Suck gå och vänta hela dagen är verkligen inget kul alls. Men jag ska lägga mig och kolla film, sen ska jag ligga där tills kl är strax före två för då ska jag göra mig i ordning och åka iväg.
Har ringt jobbet, chefen, läkaren och bokat ny tids hos tandläkaren. Så duktig så är jag.
Gräsklipparen har tystnat så nu bara en sak kvar att göra...välja film, serie eller vad det fasiken ska bli.

Sjuk!



Har precis ringt jobbet och sjukanmält mig. Sen är reglerna sådana att man måste ringa chefen första dagen man är sjuk någongång efter kl åtta. Sen har jag med flera på jobbet förstadagsintyg...om man varit sjuk mer än fyra gånger eller fem kanske det var på ett år.
Det gäller i ett år (mitt till sista januari 2012) .
Suck man måste då ringa företagsvården och åka in till stan för att få sitt intyg ringa dit kan man först kl nio då de öppnar.
Tror ni att jag känner för det idag då jag har feber, ont i huvudet, och en röst som låter som en kraxande kråka?

Antingen är det S.T Eriksplan och då är det minst en tio minuters promenad att gå eller så är det Hötorget Sveavägen 30 sekunder från tunnelbanan. Beror på vilken läkare som är i tjänst...suck vill bara somna om. Men det går iallafall inte för så här håller de på nu pch har gjort sen strax efter halv sju.







Men sluta jag vill sova idiot!

Filmdagen fortsätter.

Har ni sett filmen? Hur många lingon finns det i världen? Den var bra, riktigt bra. Hade både humor och snyft i sig och glädje. Se den annars missar ni något.
Nu slappar vi framför Inte för vinning skull. Underbar serie har sett den många gånger men har nu köpt den på dvd. Sture hämtade den idag från posten.

Serien är från 1983.





Nu ska vi fortsätta att titta på serien.

Filmdag!

Usch en tragisk händelse World trade center. men jag orkar inte titta längre nu utan måste bryta av med annat. Man blir så deppig av att se sådana saker som denna händelse. Sture är och handlar lite smågodis sen ska vi titta på filmen Hur många lingon finns det i världen?





Titta under en så söt och liten sköldpadda.





Några tänkvärda ord



Inga svamp kunniga ser jag i bloggen bland läsarna. Jag har googlat lite och tror jag hittat svampens namn. Men jag vill höra från er läsare också så jag inte är helt ute och cyklar.

Titta nu kom Sture med godiset:


Tv

07.55 sänder de om World trade center på kanal 1.
Här under kan ni läsa om händelsen som skakade världen. Allt är från Aftonbladets första sida.


Så förändrade
dåden världen

Wolfgang Hansson Tio år sedan attackerna i USA ”9/11 påverkade inte bara USA i grunden. Hela världen har fått känna av dess efterverkningar”.

BILDEXTRA: Attentaten mot USA den 11 september 2001

Se de historiska bilderna från terrorattacken.
Så minns världen den 11 september Så ser världens nyhetsajter ut idag
jämför själv! BILDEXTRA: New York före och efter attacken Dra musen över bilderna och jämför

Terroristerna slår till

Läs ett utdrag ur "Dagen då terrorn förändrade världen" av Wolfgang Hansson ”När Muhammed Atta vaknar i rum 232 på motellet Comfort Inn på den amerikanska östkusten tidigt på morgonen den 11 september 2001 vet han att han snart ska dö”.
Kaparnas liv i USA Läs utdrag ur "Dagen då terrorn förändrade världen".


DET HÄNDER I DAG: LIVE-TV 14.3


Söndag!

Sture höll på i flera timmar med vår hörna igår. Drog ut all jord+tog bort alla smårötter och ogräs. Krattade och planade ut så det blev jättefint.
Nu ska bara lökarna dit och i vår blir det bärbuskar, potatis och lite grönsaker. Sen får vi se om eller vad det blir mer.
Det har varit ett jätte jobb som tagit många timmar. Men otroligt roligt att få se att resultatet blev så himla bra. En månads arbete sammanlagt, buskarna börjades tas bort den 12 Augusti.
Nu till annat.
Till middag igår åt vi en jättegod Lasagne.

Visst ser den god ut?



På vår gård har vi två tallstubbar där vi satt två gröna växter i krukor. Det växer svamp där ibland mot stubbarna, men då enbart några enstaka. Nu har det kommit i massor klasvis.
Behöver er läsare till hjälp nu. Vad är det för svamp? Är den giftig eller ätlig?








Hur jag mår? Jo hostan gör så jag har skitont i ryggen och i bröstet. Näsan rinner och ögonen kliar. Så vi får se hur jag mår imorgon. Mår jag som nu så tänker jag inte gå och jobba.

Boll-krysantemum

Äsch bilderna blev inge bra i motljus. Kanske knäpper nya senare idag. Men det är en boll :-).




Morgonstund har guld i mund!



Här sitter jag nu och hostar så jag blir blå i ansiktet. Har varit vaken sen kl 04 eller strax innan. Kollat lite dvd film och nu sitter jag här och skriver meningslöst sladder som ingen vill kommentera iallfall. Jo två igår ni vet vilka ni är. Tack för tipsen av regnkläder
.
Idag vad händer då? Jo tvättstugan och sen ska Sture plantera lökarna som vi fick förra helgen i Stures corner :-). Ni såg bild på dessa förra Lördagen är fyra olika sorter. Sen måste vi vattna boll-krysantemumen.
Ska ta en bild på den idag då den börjat blomma...en boll är det!!!!!!

Igår var vi iväg till Skopunkten efter att jag slutat jobba blev ett par skor eller kängor eller höga gympadojer och ett par gummistövlar. Sture köpte också ett par skor. Köp tre par få det billigaste gratis...hurra vi tjänade 249 kronor.
Snygga va?






Nu vart det inte låga gummistövlar för dessa är något högre men ursnygga.
Här är Stures skor



Vattnade just min St Paulor, men den ena har inte velat ta sig efter omplanteringen vi gjorde för flera veckor sen.

Min favorit den största som jag fick som liten baby av Sture







Här kommer mera



Den längst till höger hade fått en massa gröna skott av något runt sig som jag nu tog bort. Den kommer att ta sig det lovar jag. Visar bild på den om några veckor. Glömmer jag så påminn mig.





Vi ska göra lasagne



Nu har jag annat för mig så vi får höras senare. Detta inlägg började jag skriva för en timme sen. Men med bilder och vattning av blommor så tog det en stund.




Fredag!

Godmorgon alla glada!!! Jag känner mig pigg och utvilad och hur fräsch som helst.

NOT!!!!

Jag snorar, hostar och har klister i huvudet, dötrött och grinig och känner mig allt annat än fräsch.
Så nu har jag förstört dagen för er alla som läser bloggen nu på morgonen.
Yes känns skönt att fler mår dåligt!!!!!

Känner faktiskt bara för att sätta ned ena foten hårt och skrika något dumt.



Iallafall så slutar jag kl 13 idag, känns jätteskönt att få gå hem tidigt. Hem och hem, vi ska åka till skopunkten och köpa nya gymnastikskor till mig, kan ju inte gå i ballerina när det regnar. Sen vill jag ha ett par låga billiga gummistövlar. Någon som vet vad låga finns som inte når högre än ett par vanliga kängor strax över anklarna?
Sen ett billigt regnställ, eller regnkappa som man kan ha på jobbet. Inga dyra från sportaffärerna alltså!
Nu vill ja ha massor av tips från er. Ni kan vara anonyma helt okey.
Nu ska vi snart åka så jag måste göra mig färdig.

Nu blir det tv.

Snart ska vi se halv åtta hos mig och Robinson. Sen ska jag sova för jag öppnar imorgon så det här blir natti natti inlägget.

Min mor har fotat Maria Montazami på Åhlens city idag.




Innan var hon på en konstutställning och tog dessa bilder. Konstnären har gjort detta med eller i blankmaskeringstejp.





Tack för bilderna. Konstnären var duktig eller vad säger ni


Torsdag!

Allt som allt var det 129 läsare av min blogg och summan av det blev en kommentar=SKÄMS

Kanske en låsning är på tid så bara de jag vet läser bloggen kommer kunna att läsa fortsättningsvis...sug på den karamellen ni.

Trött, grinig och deppig är jag idag. Vaknar kl fem och kan inte somna om och kl som först skulle ringa halv sju...suck.
Ont i huvudet idag med fast inte lika mycket som igår...suck.

Inte blir det bättre av att hösten är här och det ser så här grått och trist ute:



Till och med balkonglådans blommor ser deppiga ut



Nej fy fasiken vad trist väder och blåsigt och kallt det är ute. Känner bara för att krypa ned under täcket och somna om och vakna upp till våren och fågelkvitter.

Om det ändå såg ut så här:



Eller så här som mina egna foton av vår och sommar som jag tagit i år:

















































Men jösses nu måste jag käka frukost. Jag har ju 100-tals bilder från i somras. Men jag bjuder på en till, den allra sista:






God natt!

Tack Yvonne för att du gav en kommentar på inlägget world trade center. Men hallå en av 111 läsare som jag har just nu...dåligt, uselt gjort!
Var är era kommentarer är ni fega, eller lika trötta som jag?
Eller kanske ni är smygläsare som inte vill ge er till känna?
Nej nu är det sängen som gäller. Jag jobbade heldag med stängning och slutade idag 17.30...med migrän hela dagen+ att jag spydde pga värken innan jag gick till jobbet. Men jag gjorde mig bästa med föräldrar, invänjningar och allt som hör till. Men jag smittar ju ingen och det gick trotts allt bra med allt idag. Natti!

Sov sött alla läsare som inte kan kommentera!

Men gud så trött man är! Kom hem kl ca tjugo över tre. Lagade vegetarisk lasagne och syrrans curry potatis: Kl fem var jag klar och strax innan kom Sture hem. Efter middagen så gick vid ned på gården. Höststormarna kom med kylan så vi gick upp kl sju. Vi pratade lite med flera grannar som kom ned om ditt och datt.
Sen såg vi halv åtta hos mig och Idol.
Nu är det sängen som gäller ska sova till sju för jag börjar nio imorgon.

natti!

Dagen över, mötet över, skyddsrond över. Vi flyttar tillbaka imorgon med barn och allt. Nästa vecka är hela stugan klar och vi kan inta våra egna avdelningar. Denna vecka packar vi ihop oss lite och samarbetar. Jag öppnar imorgon med en annan och vi är först ut att ta mot barnen på nygamla stugan. Spännande och nervöst samtidigt.
Men nu ska jag sova för att orka imorgon...Sture kör mig till jobbet.

Boll-Krysantemum

Här är blomman du aldrig sett mamma. :-)
Tyckte min förklaring var toppen. Som en boll är växten med prästkrages liknande blommor i olika färger bla gul och rosa blommorna är nu små knoppar men blir sen en enkrona stora.


Just det jag menar denna växt:

Boll-krysantemum (Boll-kryss)

Asteraceae, asterväxter. Chrysanthemum x morifolium

Skötselråd från www.blomsterlandet.se En rikblommande färgklick som finns i många olika färger! Klassisk höstväxt som tål en frostknäpp.
Växtsätt:
Som ett halvklot-klot, mycket väl förgrenat, stabilt.
Övrigt:
De som planteras ut redan på sensommaren gödselvattnas en månads tid. Placera krukan var som helst men tänk på, att den som står under tak måste vattnas även i regnväder. Plantera den avblommade plantan fritt, så kan den komma tillbaka till nästa år. Blommar rikt, tål en frostknäpp.
Vatten: Medel
Läge: Sol till halvskugga
Bladfärg: Mellangrön
Vintergrön: Nej.
Jordprodukter: Blomsterlandets yrkesodlarjord.
Näring: Flytande trädgårdsnäring.
För ett lyckat resultat:
Yrkesodlarjord Blomsterlandet , Trädgårdsgödsel Algomin , Fiberduk , Lecakulor Blomsterlandet
Bild:




Min förklaring var väll bra?






Och Måndag morgon till råga på allt också. Slutar fyra men kl fem börjar det extra insatta Apt för oss. Som vi inte har någon slut tid på. Men glöm det, senast sju lämnar jag stället. Man orkar inte med hur mycket möten som helst.
När man blir för trött och allt bara snurrar runt så tar man inte in någonting. Det har varit alldeles för mycket då bla flytten varit uppskjuten i två veckor. Tror det tyvärr kan bli längre.
Men nu måste jag käka och åka till jobbet. Höres....kanske ikväll.

Nu har vi jobbat igen.

Nu är häcken klar och Astrarna planterade. Lite bilder:

Hörnan är nu färdig.







Här jobbar de på baksidan av huset.



Blommor på gården och en låda med lavendel











Visst blir det och är  fint?

Söndags morgon.


Gulligt citat!






Lite bilder på den ny satta Dvärgsyrenhäcken. Tre plantor häck återstår och de ska sättas på andra sidan stenen i hörnan som ni ser på bilden under.




Över: Det är en vild Apel som Sture sparat pga att han vill det och några grannar har sagt att den bör sparas. Men en granne gnäller och skäller att den ska bort så även hans fru. Men tyvärr idioter det är Stures corner. Styrelsen håller med oss att den ska provsparas och se om den tar sig efter att vi klippt ned den igår.
Det är Sture som rensat buskaget inte surgrannarna, de har aldrig brytt sig om hörnan och där inne har Apel stått i alla år. Vet inte varför de ska lägga sig i nu med surminer?????

Visst är raderna här under söta?


"Surapeln ser föraktad ner i vattnet,
ser dess gula blad.
Hon skakar ner sin frukt i källan,
lagar till en äppelsoppa.
Hon lever där hon är
med artens fria hårda öde.
Hon känner sig mer fri
än paradisets träd."

Surapeln av Harry Martinson (Cikada, 1953)



Mer bilder på häcken.







Astrar och häcken som är kvar planterar vi idag.



Lökarna som vi kommer att planteras nästa helg om nu inte Sture ångrar sig till idag istället.



Igår la vi oss redan kl tio för vi var rätt trötta. Vi såg Postkodsmiljonären och Fångarna på fortet. Sen dog vi mer eller mindre båda två och jag vaknade kl sju. Sture ska sova till nio sen körs han upp.
Men idag har jag iallafall ingen



I full gång!

Kom precis upp från gården. Nu har Dvärgsyren och lite annat från Plantagen kommit. Sture har hållit på med grävmaskinen. Så jag filmade och tog bilder.















Hur jag mår?
För jävligt!




Bakis i hög skala.

Föreställ dig en elefant. Nej förresten ta en stridsvagn det blir mer likt. Ja föreställ dig en stridsvagn som sitter på ditt huvud och trycker....huvudet håller men det trycket du känner. Kan du föreställa dig det?
Det känns som om hela huvudet håller på att sprängas...ja du fattar va?
Ja så känner jag efter gårdagens kräftskiva. Sen hade vi efterfest hemma hos oss fram tills kl var tre. Bra jobbat Kerstin och Sture.

Så himla smart man är va? Men vi hade super trevligt. Sen helt plötsligt i början av skivan dök det upp en taxi...våra gamla grannar Jörgen och Mia klev ur. Jätte kul för jag har inte träffat dem sen de flyttade den 18 Juni. Har verkligen saknat dem.
Självklart fotade jag en hel del, men inga bilder blev särskilt bra...hm jag har visst tappat stinget.























Innan kräftskivan så var Jocke tvungen att leka lite. En av våra grannar som lånat hem en liten grävmaskin för att bla ta bort stubbarna i vår hörna idag.



Hans söta dotter Nicole.







Sen måste ni ju se ett litet filmklipp från festen.

Tyvärr kom knäppa solstreck med.





Igår på jobbet tog vi en liten promenad ned till Malteholmsbadet och sen gick vi en liten bit på Strandpromenaden. Inga bilder på våra barn är med, men lite bilder mot solen, vatten och båtar är med.

HÄR:









Häxring en liten finns en jättestor högt uppe på badets gräsmatta. Är svampar som växer i små klasar i en ring.
Läs mer HÄR























En torrlagd katamaran








Fredag!!!!

Svar på en kommentar:
Jo på några sekunder gick jag ned en massa kg. Bantningsmetoden heter retuschering
. Roll

Jag såg det inte ens förrän min mamma sagt det i telefonen
. Eller så inbillade jag mig att jag verkligen var så smal. Smile
Jag är egentligen smal, men allt som är överflödigt sitter över magen. Jag har väll det man kallar mansfetma eller vad det nu heter, då allt sätter sig runt just magen i övrigt är man ganska normal.

Typiskt mig vaknar kvart i fyra och kan inte somna om. Men vem kan det när man vaknar med mensvärk och det första man får göra när man då vaknar är att svida om och byta lakan.
Sen låg jag och vred mig fullt klarvaken tills kl var halv sex. Då gav jag upp för kl skulle ringa kvart över sex. 45 minuters sömn skulle bara göra mig segare.


Så nu är denna dag sabbad. Kräftskivan ikväll kl 19 som vår förening står för känner jag inte ett dugg för.
De bjuder på bröd, smör och sallad, resten får man själv stå för. De bjuder även på dukning och hattar+dekorationen.
Men vi har redan ätit kräftor så vi käkar hemma och tar kanske en brödbit och lite sallad på gården om vi nu går ned????


Kanske borde ta en tablett mot den molande värken, nej jag har inte gjort det ännu! Varför? Ja säg det??? Jag är väll knäpp i huvudet. Om jag tagit en tablett så kanske jag hade somnat då värken lagt sig. Men, men nu är det som det är.

Min älskling sitter och fikar i köket och ska bege sig iväg om ca en halv timme.
Blev rätt tidigt igår han kom hem från jobbet kvart över sex så vi fick kvällen tillsammans.

Idag tror han att han ska bli tidig så vi får hoppas det.
Nej det blir bara babbel, sen är det så trist att så få slänger in kommentarer när det är så många som läser bloggen. Vissa kommenterar väldigt sällan men gör det iallafall helt okey, vissa då och då helt okey, vissa ofta helt okey, och vissa aldrig inte okey.
Men nu ger jag mig ska gulla lite med min älskling innan han far iväg. Han är klar med fikat och ska inte åka ännu.


Torsdag!

Det verkar bli ett inlägg/dag här i bloggen. men ibland är det så tyvärr, man är för trött. Sista barnet gick ett par minuter i halv sex igår. Så sent har det inte varit på hela denna termin då de sista brukar gå kl fem.
Sen var det tuben hem så jag klev genom min dörr strax innan sex. Gjorde middag och matlåda till Sture, diskade och åt själv. Då ringer mobilen...Sture på väg hem!!!!! Hurra han var hemma till kl sju så vi fick ett par timmar ihop denna kväll.
Hann träffa honom en kvart imorse också sen duschade jag och nu sitter jag här och torkar och ska snart äta frukost.

Våra två invänjningar gick mycket bra igår och allt flöt i de banor som vi tänkt oss, några om korrigeringar ska göras vid vilan idag men annars behöver inga förändringar göras.

Några bilder från mor min som togs hemma hos syrran i Lördags. Jösses jag dansar väll aldrig. Men man får bita i det sura äpplet... så här är bilderna tyvärr:



Det är jag teddys fru Marie och syrrans man Johan som dansar loss. Men ven kan motstå Chers I believe?????





Teddy med sin kusin Pernilla



Teddys fru Marie med Syrrans svärmor Margareta




Nu är det frukosttime.

Men först en sak till Grattis syrran som idag fyller år!!!!!!!!!






RSS 2.0