Måndag morgon!

Får väl säga godmorgon till alla läsare. Idag är det måndag och jag har både medarbetarsamtal och avdelningsmöte idag. Samtal med chefen alltså och sen avdelningsmöte ikväll.
 
Jag måste stålsätta mig och säga exakt vad jag tycker och känner när det gäller punkten hur samarbetet med chefen fungerar. Inget fel på bossen egentligen men hon lämnar över för mycket till vice bossen som hon inte kan handskas med enligt värdegrund, empati och hur man behandlar sina anställda människor, hon är respektlös och kör över de anställda, lyssnar inte etc. Sorry jag måste skriva det här för det är så jag känner och det ligger fasiken inte under tystnadsplikten. Sen behandlar hon barnskötare och förskolelärare olika, skrämmande att höra och se ibland.
Nog.
 
Mulet idag och bara 11+ får se om högsommarvärmen fortsätter, vore rätt trevligt faktiskt.
Söndagen flöt iväg otroligt snabbt. Vi såg ett par saker vi spelat in, sn rensade Sture lite buskar på gården jag såg då Hollywoodfruar.
 
En sak gör mig arg att Lundsberg har öppnat igen och att en person står och säger till DN: Det är ju även otroligt synd om pojkarna som gjorde det här med strykjärnen då de mår otroligt dåligt över att denna enstaka händelsen som stängde skolan och drabbade alla elever.
Enstaka händelse, det pågå tortyr på elevhemmets som givetvis hör till skolan och har så gjort i många, många år, så självklart var det rätt av skolinspektionen att stänga skolan.
Stäng skiten för gott och gör något annat av stället istället.
Nej nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning för en ny arbetsvecka.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Hur gick samtalet?

Svar: Vem är du då?
kerstin Persson

2013-09-10 @ 07:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0