Lite blandat!

Nä nu jäklar! Weises kör var sämst igår igen och ändå går han vidare. Beatles låten I wanna hold your hand sjöngs surt flera gånger av kören och i den första var koreografin rörig. Anna Books kör totaltförstörde Suspicious mind, det var rent av pinsamt. Första framförde de flamsigt och rörigt. Sen skickas Team Wille hem som var klar tvåa igår, de glänste i låten Live and let die i den andre var de bra. Nej Weise eller Book skulle ha åkt igår. Vem var bäst då?
Team Rickard såklart. Han måste öva jämt med sin kör, för vilken kör. Som jag skrev förra gången så är de redan klara för operan. O Fortuna var ett glansnummer och både jag och Sture hade gåshud över hela kroppen. I den andre var det mer än bra.
Tummen upp för Team Rickard.
 
Igår bakade jag något himmelskt Syrlig citronkladdkaka. Till det hade vi saltlakritssås. Nu köpte vi den som heter Hard topping, som stelnar på glass, den var lite rinnig. Nästa gång köper vi den vanliga såsen. Smaken är ju ingen skillnad enbart konsistensen.
 
Ni får här både receptet och bilder på kakan.
 
 
Nu är det inte så här mycket kvar, utan mindre än halva.
 
 
 
Mums.
 
Till middag blev det fläskkotlett, med pommes och bea och en stor klick ketchup på min tallrik.
 
 
 
Igår skulle vi egentligen åkt till sonen. Vi bokade om allt denna helg, tvättstuga, städning, göromål på gården, handling etc. Men tiden blev för tidig (11) för sonen med familj. Det kan jag förstå om de måste handla innan och affärerna stänger redan 13 i Sala (de affärer de skulle handla i ska tilläggas).
Nu blir det den 19 oktober och då följer fd grannarna Mia, Jörgen och Leo med. Kul att de kommer med och kunde denna gång.
 
Jorden har nu kommit till vår gård och igår jobbade Sture i tre timmar på gården efter att vi handlat. Nu behövdes ju inte detta ställas in längre. Plattorna är borta där kärlskåpen stått, nu gräver de bort gruset och lägger i jord så får vi tre nya ställen där det ska bli rabatter. Eftersom allt ska bort från fasaderna. Idag tror jag de ska flytta resterande krusbärsbuskar och hallonbuskarna.
 
Åh jag glömde visa min fina kakburk i tre vånignar som jag köpte på Ica Maxi igår 23 cm i diameter och 27 cm hög.
 
 
 
Sen fick vi två filmer i brevlådan en från discshop och en från Homeenter i veckan.
 
senaste Wallender och en film jag velat se ett tag nu.
 
 
Dessa under köpte vi på rea igår.
 
 
 
Under dagen idag ska vi se två inspelade saker Arga snickare, Roomservice och Lyxfällan. En spar vi tills ikväll. Sen ska jag se Hollywoodfruar. Sen vill jag ju hinna med att se Wallander och kanske någon till. Men Sture ska jobba lite på gården idag så vi får se om vi hinner med någon av de köpta filmerna.
Nej nu är jag vrålhungrig, frukostdax.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Var tvungen att prova denna kaka - den var ljuvlig!

Svar: Kul att du tyckte om den.
kerstin Persson

2013-09-29 @ 20:25:34
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0