Vaknade av ett fyrverkeri!

Blä att Weise fick vara kvar igår. Han var klart sämst, tyckte vi båda igår. Jag gillar inte rap men tyckte Dogge och hans kör var bättre igår än Weises. Bäst var George med sin kör. Jag fick gåshud. Kören är ju redan klara för operan, vad de måste ha tränat! De kommer att vinna om de fortsätter som de gör. Om inte så röstar svenska folket enbart på den artist de gillar.
 
Vaknade med ett ryck klockan sex imorse av att någon sköt fyrverkeri så att hela rummet lystes upp. Vilka jäklar idioter det finns. Så nu sitter jag här klarvaken.
Vem kommer på en sådan ide klockan sex en söndagsmorgon. Antagligen småglin som inte har föräldrar som bryr sig.
 
Igår då? Dagen bara gick, bakade en äppelpaj till efterrätt medan Sture höll på nere på gården så nu är krusbärsbuskarna flyttade.
 
En i styrelsen tyckte vi skulle sätta upp lappar i porten varje gång Sture och Jocke pulade på gården. Men är personen sjuk eller? Det vet man ju inte i förväg, hänger ju på ork, tid och väder.
Hon ansåg att annars fick de väl skylla sig själva att de alltid höll på själva. Men folk ser ju att de är ute och vill man hjälpa till och inte har något för sig så gör man ju det. Det tänket har iallfall jag.
 
Det sitter ju lappar i trapporna om trädgårdsmöte dit alla är välkomna och det står även vad som behöver göras. Hoppas många dyker upp så kan de berätta hur de tänkt och kanske portionera ut lite arbete och även självklart ta till sig och tips och ideer.
 
Istället för att sitta och gnälla över hur jobbigt det är med allt pappersarbete i styrelsen så hugg tag i ett trädgårdsredskap och hjälp till.
 
Middagen igår då? Färsbiffar med fetaost i och stekt lök ovanpå till det skruvmakaroner. Så himla gott, så saftiga och smakrika. Tack min älskling.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0