Segt igen!!!!

Bloggen seg igen...står och rullar hur länge som helst innan man kommer in på kommentarer, statistik och skriv inlägg...lär väll bli samma med att lägga in bilder.
Så idag säger jag bara godnatt ingen bild....sorry!!!!
Sture vart försenad idag så han kom till mitt jobb 16.35...jag slutar kl 16. Hm!!!!!! Vi åkte och köpte en julstjärna (blomman )och sen storhandlade vi på city gross. När vi kom hem drygt 18.00 låg en lapp från familjebostäder på golvet. Jösses vi hade glömt att de skulle fixa lysknappen och komma 16.45...så typiskt sådant brukar vi ej glömma!!! har mailat och förklarat läget så hoppas de kan komma imorgon eller någon annan dag denna vecka!!!

Måndag morgon!!!

 

Behöver jag egentligen skriva mera?

 

Nej jag tror inte det men skriver några rader iallafall! Idag börjar jag kl 8 och slutar kl 16, då ska jag och min älskling åka till plantaget för att köpa en julstjärna (blomman) och ett datum ljus som vi ännu ej fått tag i. Storhandling...nja vet inte om det blir av idag fast det skulle behövas!!!!

Men borde frosta av frysen först...() tog ju 1:an för ett par veckor sen. men vi får väll flytta över sakerna i den andra eller i frysväska med klabbar på balkongen i sådant fall!

Somnade nog kl ca 21.15 igår och vaknade när Sture pussade mig hej då ca 05.50...kl skulle ringa 6.00. Men mysigare att vakna till en puss!!!


God natt!!!

 

God natt!

 

Nu ska jag lägga mig för jag är otroligt trött, ska slö titta på mandomsprovet...lär väll somna relativt fort. har varit seg hela dagen idag och till middag blev det pizza. Vi orkade inte göra mat idag!!!!


Fototapeter!















Ingen fototapet men palmer i trädgården som lyser...vad säger ni?
Jaaaa säger jag dessa skulle jag vilja ha!!!!!


men.....

....han sover!!!! Ja Sture somnade i soffan medans jag var på toaletten,,,,vaffö gör du på detta viset!!!!
...precis så sa rumpnissarna!!!

På Onsdag har jag tid för mamografi kl 16 på st:görans sjukhus observera det är ej mina tuttar utan en bild från en sida som handlar om mamografi! Ja de pressas ihop precis så där...ont...många säger det men jag tycker inte att det gör ont...visst det känns inte skönt men ont ....nej!








Vad ska jag göra nu då?????

Första advent idag!

 

Ikväll till middagen tänds ljuset i grisstaken! Lussebullar? Nej orkar inte idag, så är det bara. Har just sett postkodsmiljonären och robinson som vi spelade in igår. Har inte lärt känna deltagarna riktigt men tjejen som åkte var så himla gnällig så jag tycker det var okey...men Liliana kunde lika gärna åkt för mig!

Vad tycker ni? Har ni någon favorit ännu? Jag har Johan än så länge, han verkar vara en överlevare och tar tag i saker och ting!

Nepp nu ska vi se Stockholm Arlanda eller hells kitchen får se vilket vi kikar på först....spelat in båda!


Kvällen igår!

Eftersom jag vaknade nyss så säger det sig själv att kvällen var super trevlig! Brukar ju vakna kl 06.00 annars. Teddy och Marie gick kl ett ca. De kom dock en 1/2 timme för sent....så var inte potatisgratängen okey så vet ni varför....den fick stå kvar i avstängd ugn så den vart lite torr och mosig tyvärr. Men lammköttet och äppelpajen var iallafall okey! Teddy Teddy måste bara säga vilken underbar tjej du har....rolig, glad, supertrevlig, har humor....ja hon har allt......nej jag är hetro :-)))). Jag hade iallafall en jätte trevlig kväll. Här under kommer nu en massa bilder från kvällen....på maten,när vi äter, när vi pratar och när vissa dansar, när någon sitter vid datorn för att fixa musik, kärlek och pussar!!!!! osv osv osv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och hämskaste är väll att sonen lyckades få mig att fastna på bild i min egen kamera!!!!



























Se vilken kärleksfull blick....Teddy tittar på Marie som fixar med musiken vid datorn! Det verkligen lyser kärlek ur ögonen, så denna bild är jag väldigt stolt över!!!





Ops hann få upp vinflaskan för ansiktet innan Teddy hann knäppa men sen fick han mig!!!!!





























Nu är kl 8 tänk vad tiden rasar iväg när man sitter här...gick upp 7.20 ca!!!!

Nyckeln till mitt hjärta!!!!!

 

Har:

 

 

Valentine heart lock

 

Ja vem annars!!!!!

 

Valentine balloons Valentine hand heart Valentine presentValentine rain heartsGlitter HeartBouncing HeartsBlow Kiss Lips 3 KissesValentine target I Love You Running In Field Valentine candyCarve A TreeCircle Of Hearts
































Du är så söt när jag ser spetsen på din tunga!!!!!




Söta smycken!!!

http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=34786374

Är tokig i hamburgare och pomfrittes så det här smycket skulle passa mig perfekt! Det är en pin!



Och den som har nyckeln till mitt hjärta är då enbart STURE!!!!

Halsband!!!



Mums jordgubbsmilkshake är aldrig fel!!!



Söt liten kaffekittel!



Har alltid velat ha ett gökur...ett sådant hade vi hemma när jag var liten!!!



Rostat bröd med jordgubbsmarmelad eller sylt är aldrig fel!!!



Popcorn ja vad säger man...bland det godaste som finns nu som örhängen!!!



Halsband igen ser ut som vaniljsås...mums!!!!



Hatar att sy men en gamal symaskin som halsband med söt sax till är aldrig fel!!!!




Söta smycken som jag verkligen vill ha!!!!!

Juleljus i vårt hus!!!!

Nu har jag tänt allt en dag för tidigt!!!! Gatlyktan i köksfönstret har ni ju sett förr så backa bakåt i bloggen får ni se den igen lysande!!!!













Min söta tomte!!!!





Min vackra ljuskrona köpt på Gusums mässingbruk!!!



Ingen har en likadan för vi bad dom göra armarna lite kortare till oss...så den är tom special gjord!!!
Visst är det fint hemma hos mig nu?
Lilla stjärnan (nja snöflinga är det ju) i fönstret där den rosa ljustaken är har jag ej tänt pga att den går på batteri så ska tända den först till kvällen!

Ton döv eller ej!!!!

Måste iallafall inte vara totalt tondöv :-))). Jag har sedan idol börjat tyckt att Calle Tove Erik och Erika varit bäst och ska stå i final....och vad händer jo Erika åker men Erik Calle och Tove är de tre som nu står kvar!!!!
Helt rätt åkte igår Mariette hon gjorde ingen av sina låtar bra egentligen skulle enbart hon hängt löst :-)))....men det går ju inte!!!! Erik och Tove körde utklass totalt och Calle kom inte långt därefter!!!!

 

Bye Bye!!!!

 

 

 

Nog om detta! Idag ska vi ha Teddy och marie på middag...blir mycket att göra med matlagningen och allt ska göras i ugnen tom efterrätten...nej mer än så kan jag ej skriva eftersom Teddy kanske läser bloggen!!!!

 

 

 

 

 

 


Sjukt!

Normal text Stor text Extra stor text

Teknikens under ”Sal 9000” blev kär i spelfiguren Nene Anega
Teknikens under ”Sal 9000” blev kär i spelfiguren Nene Anegasaki. I helgen slog han till och arrangerade en rejäl bröllopsfest. Bruden deltog i Nintendo-konsolen.

Han blev kär i mangafiguren



Japanen gifte sig med sina drömmars brud

LONDON. Den japanske mannen blev kär i Nene Anegasaki – kvinnan i tv-spelet.

Nu har han gift sig med sin virtuella flickvän.

Snacka om datanörd.

Hon finns i Nintendo DS spel ”Love plus”.

Mannen, som går under sitt spelnamn ”Sal 9000”, gifte sig med henne under en bröllopsliknande ceremoni i Japan i helgen.

På bröllopet visades en video från hur de två träffades och några av deras bästa stunder tillsammans.

 

Filmade ceremonin

En präst fanns på plats och den vitklädda brudgummens bestman höll ett tal.

Efter ceremonin spelade en dj musik och alla gästerna festade och dansade.

”Bruden” fanns hela tiden närvarande – i brudgummens handhållna dataspel.

Bröllopsfilmen finns på Youtube.

 

Jösses hur sjukt är det...gifta sig med en data flicka som inte existerar i verkliga livet!!!!



http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6188924.ab




Trött, trött trött!!!

Igår var jag hiskiligt trött...pappan kom kl 17.50 igår. Klockan var närmare sju när vi gjort mat, diskat+naturligtvis ätit klart.
Fick använda tändstickor till att hålla ögonen öppna till halv 8 hos mig och singing bee...men slummrade till i slutet. Sen bara dog jag. Hörde att mobilen ringde men orkade inte gå upp och svara...såg att det var du Angelica imorse...är ledsen men jag låg redan då.

Sen är min mobil knasig...kan inte prata alltför länge och så hörs det dåligt i den telefonen! Att köpa en ny är inte priroritering 1 kan jag tala om!

Kan tänka mig denna...ja den måste vara rosa och helst nokia!

Bäst är det om du ringer hem ikväll, för jag har svårt att prata på jobbet...har den ju på ljudlöst och sen är det full rulle hela tiden! Om du inte min dotter läser bloggen innan så hör jag av mig ikväll via sms!

 

Idag slutar jag iallafall kl 15.30 som tur är...kommer hem vid fyra om jag får åka kommunalt annars är jag hemma till 15.40 beror på när Sture slutar!


I am back!!!

Ny duschad och utsövd! Var en urjobbig eftermiddag och kväll igår. Var på jobbet 06.05 börjar kl 06.30 men fick skjuss. Kl 14 slutade jag och satte mig då i verkstan för att finslipa på mina samtal och bilderna. Kl 15 kom den förste och sen rullade det på fram till 17.15 och då var det verkligen skönt att få åka hem, tom regnat som strilade var skönt att stå i och vänta på min älskling som kom i bil och hämtade mig!
Stänger idag så det blir en lång dag idag också! Men det får gå slutar ju 15.30 imorgon så då kommer man hem skapligt iallafall!

Min älskling jag älskar dig!


 

 

 

 

 


Kokt i huvudet!

Efter fem samtal blir man det...började kl 15 och avslutade det sista kl 17.20. Föräldrarna alla positiva! Fick tom en kram av en mamma som är så nöjd så! Nu ska jag se på tv och sen sova är för trött för att sitta hör och blogga ikväll!

Morron!!!!

Ska åka till jobbet snart men måste iallafall säga godmorgon! Kommer bli sen idag utvecklingsamtalen är mellan 15-17.30 fem stycken...suckar det blir tungt!
Så nästa blogg jag skriver blir nog innan jag glägger mig ikväll, orkar inte när jag kommit hem för då ska jag äta. Ni får alla ha en bra dag som läser min blogg och klarar ni ej av att läsa den så låt bli!!!!

God natt Tisdag!

Läs min blogg om ni gillar den annars håll er borta! Tänker inte älta detta längre då vissa ej förstår hur man menar!
Men kommentera gärna men låt mig göra detsamma!
Nu är denna dag över, har varit och handlat till helgens middag då sonen och hans tjej kommer över på middag!
Vi var hemma till strax innan 18.30 då jag idag slutade 16.30.

Är trött nu så jag ska se våra bästa år, spela in hells kitchen på samma band och se klart Wallander!
Godnatt!

Måndagen är över!!!!

Mycket piggare idag av flera anledningar:

  1. Sture fick ut väldigt hög lön, högre än vi räknat med, bra för vi har bilen att avbetala!
  2. Jag är klar med mina utvecklingsamtal och pärmarna.
  3. Sture fick in lönen idag...en dag tidigare...jättebra då kan vi handla till helgen idag istället för imorgon då jag slutar 17.30 en timme senare.
  4. Måndagen är över
Härligt va! Nu ska jag kila iväg!




God natt!

Jag har dåliga vibbar från personer från andra sajter därför är jag väldigt på om vem som läser min blogg....flera av dessa usla personer kommer från just Gävle!!! Och har förr för flera år sen även utsatt mina barn för att tala om vilken usel moder jag är. Att be om kommentarer visste jag inte att det var ålders begränsat...men för vissa är det tydligen det!!! Jag ber för fasiken hur mycket som helst om kommentarer om du läser även om jag är 40? Fortaarnade har du ingen blogg själv som man kan gnälla på så är du för mig fortfarnade anonym!!!! Gnällfia!

Usch så grinig jag är, men så blir det ibland...varför ska vi äldre ej få blogga utan att få skit!
Nu ska jag kika på Wallender och somna till denna som vanligt!

God morgon!


Men jösses Angelica var gör du uppe kl 12 på natten...din andra kommentar kom då!!! Då hade jag sovit i över två timmar!
Verkar som den där konstiga förkylningen försvann över natten jag hoppas det stämmer så att den ej kommer tillbaka i värre takter!
Måndag då.....blääää...är inte alls motiverad för att jobba särskilt inte när man ser detta pissväder ute!!!!!


nati natti

Hm kommenaren i bloggen om att dela med sig angående julsaker...är det du Angelica???? Det stod anonym men jag gissar att det är du!!!  Halmstad vem annars! Ja i år har jag mycket för vi är hemma denna jul...tyvärr!!!! Sen mycket av det jag hänger upp har mina barn givit mig....eller hur gumman :-)
vart jag vill komma? ja inte ens jag vet det...ville nog få bekräftat att det var du som kommenterade bloggen!
Är dö trött som vanligt och är ännu ej klar med mina utvecklingsamtal!
Tog ca 5 timmar att få upp allt idag+att städa osv.
Nej natti natti!


Scooby Doo!!!!

Nu är vi klara med säsong 1 av denna skojiga hund, såg fem avsnitt a 20 minuter idag!
Det är alldeles lagom blir lite för mycket annars. Vi har en garidn kvar att hänga upp, tomte gardinen i video rummet ska upp men den har hängt på tork då jag sprayade den slät med duschen :-)!
Nu håller jag på att baka gaffelkakor med havregryn, lite gott tills kvällen. Sture var nyss hemma hos mamma och lånade tabletter (alvedon) då jag känner mig risig...har inga kvar hemma nu och det har väll aldrig hänt förr. Brukar vara noga med att alltid ha alls sorts medicin hemma. Så nu får jag gå på alvedon under arbetstid för att orka med jobbet...suckar. Nej nu måste kakorna ut!

Jul!

NU är det jul här i vårt hus, julen är kommen hopp tralalala!

Vardagsrummet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallen!

 

 

 

 

 

 

 

Video rummet!

 

 

Sovrummet!

 

 

Köket!

 



Dockrummet!



Lilla toaletten!



Fint va?




Kärlek!

Älska mig mest när jag förtjänar det minst.”

”Det är då jag behöver det mest.”

 

Du tänder fortfarande gnistor i mig Sture!!!!

 

 

Älskar dig så himla mycket.

 

Älskar dig!Du fyller alla regniga dagar med solsken, du gör varje mörk höstdag till en strålande sommardag! Du & jag är för evigt!








 

Älskar dig!!!!

 


 


Robinson!

Japp jag såg det och tyckte rätt åkte, sen kommer jag säkert ha andra objekt jag ej gillar. Men igår hakade jag upp mig på en kommentar som denna 35-åriga kille kläckte ur sig i början av programet.
Något så här sa han...jag har en pojkvän på 22 år...hi hi...ja riktigt lammkött! man talar inte om sin partner på detta sätt inför helt främmande personer. Fick avsky för honom dirrekt och det satt i hela programet...sen hatar jag pakter så de killar som startade detta ligger lågt i mina ögon!


Bye bye



Hela högen!








Örådet dag och natt!









Middagen igår egen gjort klyftpotatis och gryta med nötkött, champinjoner, kantareller, lök, äpple, mjölk, öl och peppar och salt och en liten stänk honung....super super gott!!!!!






Mys mys levande ljus!





Jag fick färg på chicago ett från färgstege....vill ha en nia istället för trean jag fick!



Alla advent saker och julsaker som ska upp idag runt i lägenheten....ja jag har rätt mycket ja!



Robinson dirrekt från vår tv!







Fasiken sticker i halsen, näsan rinner och jag känner mig febrig! Det har vi inte tid med har ju fem samtal på Onsdag, invänjningssamtal och utvecklingsamtal. Skillnaden? Invänjningsamtal har man med de barn som börjat denna termin och utvecklingsamtal har man med de barn som gått ett tag...vad som gått fram på barnen eller vad som förändrats sen sist, hur det är på förskolan osv.
Fem barn i var sin halv timme + två med tolk, dövtolk och polsk tolk!

Godis!!!!

Älskar smågodis och choklad:



















Över några av mina favoriter!

Kort promenad!

Väderprognosen: sol=stämmer 10+=stämmer ej 7+ ingen blåst=stämmer inte alls. Var kallt och jag frös så promenaden stoppades när vi kom till Blackebergstorg, lämnade in hästarna köpte mjölk och gick hem!
Fick iallafall dessa bilder...några från balkongen för att ni ska se att solen äntligen har tittat fram:



Torget och några träd med lite rött på...höst färger tänkte jag!



Sture låser upp vår yttedörr!




Tomtar som ska ställas på plats, sätter alltid upp detta till första advent. Ja jag vet att det är nästa söndag, men vi ska ha gäster på Lördag och städa och laga mat hela dagen. Så vi får sätta upp sakerna imorgon.



Från balkongen, ni känner igen vinkeln va?







Living dead dolls

har några själv och jag älskar dessa docker...vill ha dessa under också!!!!!

















Dockerna ligger i likkistor således så är de alltså döda!!!!!



Dessa är mina dockor!

Stora



Mini







Stor död baby



Detta är chuckys brud (onda dockan)men hon får sitta med i samlingen



Detta är en goth docka men hon står med i samlingen också!



vad tycker ni om dessa dockor?

Tar från de sjuka och ger till de friska!

http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article5945395.ab

Citat från sidan:

Några exempel:

En kommunalarbetare som blir av med jobbet får ut 637 kronor mindre i månaden i dag än han fick före valet 2006.

En långtidsarbetslös låginkomsttagare får ut över en tusenlapp mindre.

En långtidssjukskriven tjänsteman får ut nästan 3 000 kronor mindre än före valet.

Efter årsskiftet ökar gapet ännu mer. Då får löntagaren omkring 200 kronor mer i månaden genom fjärde steget i jobbskatteavdraget – medan sjuka och arbetslösa blir utan.

Målet är enligt regeringen att ”sänka trösklarna till arbetsmarknaden och öka drivkrafterna till arbete”. Men sociologen Daniel

Melén‚ som studerat långtidssjukas väg tillbaka till arbetsmarknaden, säger att regeringen tänkt fel. Det är inte viljan hos de sjuka som saknas, utan hos företagen som hellre anställer en frisk än en som varit sjukskriven länge.

– Att sänka ersättningen kan omöjligen få dem tillbaka till arbete. För det finns inga arbetsgivare som vill anställa dem, hur desperata de än är att få jobba, säger Daniel Melén.E

Bengt Starrin, professor i sociologi vid Karlstads universitet, anser att sänkta ersättningar rentav kan cementera utanförskapet. Den ekonomiska stressen riskerar att knäcka självkänslan:


 

 

Finns möjlighet att förstora bilden på aftonbladet.

Jag säger bara en sak skrämmande!!!!!

men moderaterna är ju kända för omvänd Robin Hood politik, ta från de fattiga och ge till de rika!!!

 

 



Coca cola

 

När tom tomten gillar cola och gör reklam för produkten så måste coca cola bara vara helt okey!

 

 

 

 

 

 

Left to Right: 1899 - 1900 - 1915 - 1916 - 1957 - 1986

 

 

 

 

 

Själv älskar jag cola och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan coca cola!

 


My little ponny.....

......lever än!!!!
Mina döttrar had en hel hög av dessa djur, dansande, gravida ponnies, bevingande ponnies. Sorry Angelica att jag fick dig att minnas, minns din lilla söta gula ponny med vingar som du tappade på Astrid Lindgrens väld 1992 då du var 5 år gamal, så himla ledsen du var då!!!
Iallafall så är de fortfarande lika populära tom i tårtväg:

 

 

Denna skulle jag själv vilja ha, barn på vår förskola har denna och den är så söt så söt så!!!!

 

 

Lite punkig rätt söt faktiskt!!

 




Miljön!

Idag ska man ju tänka mycket på miljön. Man ska återvinna så mycket som möjligt. Därför lägger jag ut denna bildserie...allt är gjort i kartong:

http://www.chrisgilmour.com/en.opere.html




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkligen kreativt eller vad tycker ni?


Hm

Hur jag hanterar min blogg är min sak, men du som nu gett dina kommentarer och verkar väldigt upplyst om vad jag skrivit tidigare kan faktiskt dra något gamalt över dig!!!!
Du vet om att jag bett folk som läser min blogg att även ge kommentarer...stämmer perfekt att jag gjort det.
Men jag har också upplyst om att är man anonym så puplicerar jag ej kommentaren....du skriver bara två bokstäver med ett bindestreck...vem är du? Hur kom du hit, varför läser du min blogg.
Jag vet var du bor och jag vet vilket bolag du använder för dit internet och då misstänker jag starkt vem du är och bla därför får du ej dina kommentarer publicerade.
Du får tycka att det är hur dåligt som helst...men vågar man ej stå för vem man är så får man inga kommentarer publicerade heller!!!!

Skam går på torra land...ja vad menar jag nu med detta!!!!
Skandal kan jag också skriva och vad menar jag nu med deta???!!!!
JO:

 

Hur i helvette eller vad fasiken gör svenska folket!!!!!?????

Erik hänger löst, den största vi har i idol????

Reza skulle ha hängt löst tillsammans med Mariette...klart som korvspad!!!!

Reza gjorde bägge sina låtar klart sämst och mariette kom enbart vidare pga sin läggning....ja tyvärr tror jag det är så...många röstar på henne för att hon vågar gå ut med att hon ej är hetro och för att flickvännen satt i publiken och grät...känslor för många är det man har för sin partner inget annat.

Erik gjorde det mest känsloladdade framträdandet och några mm efter kom Tove och strax därpå Calle.


Fortsättning på allergin!

Har nu dragit allt igen på jobbet och alla skulle tänka sig för för de vet ju att dofter ej är okey bla pga barns allergier så som astma idag!
Det är ej okey med starka dofter hos personalen på sjukhus, läkarmotagningar ja det finns faktiskt flera ställen...så du där som skrev kommentaren att jag får anpassa mig och byta jobb kan dra något gamalt över dig!!!!!
Är vidrigt vad vissa stänker på sig, särskilt män med sitt rakvatten, ibland luktar hela vagnen i tunnelbanan och jag får byta vagn, vissa föräldrar har så mycket på sig att vi dånar på jobbet och när föräldern lämnar stugan luktar det över hela stugan trotts att personen enbart varit på en avdelning och vi har fyra avdelningar.
Jag blir så arg på folk som tycker att vi som är allergiker får väll byta jobb då! men rökare är det okey att hacka på de ska ut i kylan, de ska ej få röka på sina raster på jobbet osv osv.
Det finns faktiskt de som kan dö av att få en allergi chock av parfym...så era stinkbomber tänk er för, för ni luktar skit!!!!!!

Igår stängde jag kl 17.50 för då kom pappan...suckar hoppas det blir tidigare idag!!!!!

svar på kommentar.

På en förskola får man ej ha starka dofter pga att det kan finnas barn med astma osv. Gäller även att barnen ej får ha gele som doftar i håret. Jag ska inte behöva anpassa mig efter andra då det i yrket inte är okey att ha starka dofter på sig. Ska allergiker anpassa sig efter rökare också anser du eller????
Eller ska vi buntas ihop i någon vrå någonstans? nej man behöver inte stinka doft för då är det denne person som ska anpassa sig inte jag. Eller du kanske anser att jag ska förtidspensionera mig för dofter finns ju på alla jobb?

Allergi chock!

Det var precis vad jag hade, för jag fick även prickar i ansiktet. Och efter att behandlat mig en dag med ögondroppar, cortizon och tavegyl och cortizonspray så är nästan allt borta. Prickarna syns och ögat är fortfarande rött. På jobbet har två barn ett hårmedel som doftar men dom har väldigt lite i håret inte som de två andra barnen hade som till slut Rita fick ta ett snack med. Jag blev då otroligt snuvig och täppt i näsan, denna gång har jag ej blivit det utan låtit det bero. Sen har jag känt doft i peronalrummet att någon peronal haft något på sig, inte mycket så jag har även låtit detta bero. Men har nu insett att det ej var så smart, för det började lite smått redan på jobbet innan jag gick hem, så idag måste jag ta detta med personalen som sagt till att jag måste säga till om det är något jag ej tål eller dom använder något som är nytt osv.

Men man vill ju inte vara gnällig, gäller ju samma med min familj. Sonen var här en kort stund igår och helt plötsligt började han kleta på frisyrgele....???? Men vad gör du sa jag får till svar det här har jag haft förr....doften kanske försvinner efter ett tag men vid påsättandet i håret så luktade det faktiskt rejält så jag fick öppna fönstret efter han gått. Sen har jag fått höra men jag har ingen parfym bara lite kräm, lite deo, lite vad det nu heter...men jösses jag är inte parfym allergiker utan doft allergiker man kan även kalla det parfym allergiker men då är ju folk så korkade att de tror de kan spruta på sig vad som hels som luktar bara det ej är parfym!!!!!
Snälla respektera min allergi för den är nog jobbig än att jag ska få stå ut med detta i mitt hem och på mitt arbete.

Nog om detta idag ska jag alltså jobba då och jag stänger idag...inget jag känner för inget jag vill men så är det bara! Samma gäller imorgon...suckar!!!!

Läckan!

Har precis sett Läckan med Wallander, den damp ned i brevlådan idag. Innan satt Sture och såg på V medans jag sov, man blir otroligt trött ut av att ha rött rinnande och svårt seende öga.
Men ska gå imorgon iallafall trotts att ögat ej är okey och även är jag otroligt ljuskänslig+huvudvärk. Hoppas på att det vänt tills imorgon.

 

 

Helt okey!




Blev hemma!

Ska proppa ögat full med ögondroppar för imorgon måste jag gå.

Lite nostalgi:

Pellepennan och Suddagumman

Pellepennan och Suddagumman var ett barnprogram i svensk tv. Det var en ritsaga av Gunnel Linde, och den handlade om Pellepennan som ritade och Suddagumman som suddade. Deras barn hette Sudderudden och Stumpan med det gemensamma namnet Kluddabarnen. Sändes första gången 1965. Någon mer än jag som blir nostalgisk?











Minns ni serien? Den sändes första gången  1965. Jag älskade serien som barn...som man säger det var bättre förr.
Tänk fem myror är fler än fyra elefanter, från a till ö, barnen hedenhös






 

Sen på morgonen hade de program i Ur som vi tom fick se i skolan kunskapsprogram för barn som kapten zoom.

man lärde ut saker, vetenskapliga saker på ett roligt och lärorikt sätt.

 

Barbapapa den första när han kommer till familjen och de reser världen runt efter en fru till honom, inte de usla följeserierna som kom.

 

 

 

 

Professor Balthazar



trazan och banarne


Vilse i pannkakan.



Svenska sesam, barnjournalen, hajk, antita och televinken, fablernas värld, kalles klätterträd!

Listan kan göras lång men klart är det att det var bättre förr!!!!!
När det gäller barnprogrammen!


Ögoninflamation?

Ja det är frågan det...det svider just nu och är alldeles illrött vänstra ögat. Innan jag somnade igår så kliade ögat. Fasiken inte nu!!!!!! Kan inte komma mera olämpligt. Apt idag+flera borta på jobbet, Roxana börjar först kl 8.30 ingen personal på vår avdelning till frukost om jag skulle stanna hemma.
Mitt öga:



Syns tom att det högra är lite rött också, men man ser inte riktigt hur rött för det är rödare än det ser ut och så en massa gegg!



Så här ungefär fast lite till...detta är en bild från wikipedia om ögoninflamation!
Jag har tagit droppar så om dessa hjälper borde jag vara bättre till kl sex och behöver ej gå till läkare för då är det bara allergi, men annars så måste jag pina iväg till läkaren för att få annan medicin utskriven...så bra strax före lön då man ej har mer än till det nödvändigaste.
Om jag blir hemma bloggar jag om det strax efter kl 06.30.

Röd rosa tangentbord!

Nu blev nu nyfikna va? Förstod det, men jag tappade bara lite rödbettsallad på tangentbordet och då blev tangenter i denna färg.
Jag jag har en dålig ovana jag äter ofta vid datorn och idag åt jag middagen här. Köttbullsmackor med rödbettsallad. men nu är tangenbordet i sina vanliga färg igen...inget hamnade som tur var i mellan tangenterna som förra gången då det var apelsinmarmelad. Då blev 3.an lite seg och det är den fortfarande :-)))).
Nej nu ska jag fortsätta äta!!!!

Godmorgon tandläkardag!!!

Just det om en timme och 45 minuter sitter jag i den avskyvärda stolen igen....blääää!!!
Vill inte, hatar det och man är så öm efter åt!!!

 

 

Usch fy fasen säger jag bara!!!!

Måste hinna äta innan, men jag är inte ett ända dugg sugen på något som finns i våra skåp här hemma!!!!!


dags för sängen!!!

Är trött men kommer jag kunna sova??? Tandläkaren kl 8.00 imorgon bitti!!!!!
men en supergod middag fick jag och en massa mys och även tv ullared och halv 8 hos mig!
Jag är godis sugen så in i attan!!!! men det finns numera inget sådant hemma...bra eller tyvärr?
Bra skulle Teddy säga och jag skulle säga tyvärr!!!!

Nej jag ska titta på en film sen sova måste åka kl 7 imorgon för att hinna!!!!

Gick ivag trotts allt.

Suckar på en avdelning var en på kurs, på en annan var en sjuk och en ledig pga flytt och på en annan så gick en hem pga sjukdom, våran avdelning var fulltaglig alltså tre personal. Vi fick hjälpas åt så gott vi kunde över avdelningerna och en vikarie som fick hoppa runt som en skållad råtta. Sen var jag inte riktigt bra idag heller magen var i olag men blev bättre under dagen. Imorgon ska jag till tandläkaren kl 8.00. Blääää hatar detta ställe!!!!
Nu ska vi käka!!!

Min gullegris!!!!

Min gullegris, min älskade Sture!!

 

 

 

 

 

 

Älsklingen min!!!!

 

 

 


HM!!!

Behöver jag säga mer???? Måndagar är något specielt...usla med andra ord!
Men en sak är positiv i att det är Måndag eller Måndagen den 16 November...min älskling och jag har varit tillsammans i 7 år idag!
Ikväll ska vi äta gott och mysa tillsammans.




Jag mår rätt illa eller är det så att jag försöker hitta en anledning till att vara hemma? Nej jag mår faktiskt illa och har varit på toa redan två gånger...intressant att veta va?
Jag ger det ett tag till sen får vi se kan vara trötthet också!

 

Älskar dig Sture!!!!!

 








 


Fleksnes!!!

Har sett två avsnitt av Fleksnes, den är kul den serien!




Stor bloggerskorna?

Jag har några bloggar jag läser dagligen, men idag har ingen av dessa stora bloggerskor skrivit ett ända ord!!!!
En av dessa tom skryter om att hon minnsann bloggar flera gånger om dagen men andra uppdaterar enbart en gång!
Jag har inte sett till dig alls idag och du som skulle ha två vita veckor!!!!!
Ligger väll och sover fortfarande och den vita kvällen blev antagligen inte alls vit!!!!

Jag har även upptäckt att bloggerskorna är väldigt trötta och ofta sover bort hela dagar!!!!
Jag vill läsa era bloggar så jag hoppas ni vaknar snart!!!!!




Varning för barn!!!!

Ja så heter magnus och Brasses krogshow på Trädgården i Göteborg i slutet av 70-talet.
Vi fick göra ett avbrott i dvd tittandet för att Sture skulle göra en macka.
Rekomenderad denns dvd, igår såg vi deras show från Bernes i Stockholm också på 70-talet, det är serverat heter den. Så det är alltså en dubbel dvd.
Nu kommer smörgås Nissen så nu ska vi fortsätta att tiitta!!!!

Känner ej igen min egen son!!!!!

Här är han och här ser jag att det är min son :-)))!!!!

 

 

Men här var jag osäker tills Angelica sa att det verkligen var Teddy.

Ledsen sonen men mamma känner ej igen dig!!!!

 

 

 

Hallowen fest som ägde rum på Söder!!!!

 

Lite bilder från igår...inga bra men men vill lägga ut lite iallafall:

 

 

 

Stures dricka:

 

 

Min dricka

 


 

 

Görans dricka:

 

 

Röst lappen med vad körerna ska sjunga:

 

 

 

Ingen vinst på lotto denna kväll heller:

 

 

Nu ska sture tända en cigg:

 

 

Jag vill inte vara med på foto säger han med gnällig baby röst:

 

 

men du kom med iallafall!

 


Körslaget!!!!!

Igår var Ola klart sämst om man ser till helheten!!!!!
Han förstörde Celine Dions låt All by myself totalt...man nästan grät pga hur kören krossade sönder låten.
Stefans kör var toppen i sin första låt av Arvingarna Eloise.
Låt två var även Stefan bäst i eller framförde bäst.
Pavarotti låten basade Olas kör sönder totalt
.
Så igår var den värdiga vinnaren Stefans kör ej Olas.
Att Ola vann och höll sig kvar så länge beror delvis på alla röstande små tjejer som bara avgudar Ola...trisst men sant!!!!!


Sämst:



Bäst:


Ni får säga vad ni vill men Ola var ej bäst. Två år i rad har min kör vunnit nu kom de trea team Pontare.
Ljuger Hanna som vann hade jag som tvåa jag höll ju på Wells som blev fyra första gången.
Sen har vi då Team Cans som jag höll på tvåa hade jag Brolle och han kom ju tvåa också!

Du som skrev en kommentar med orden Eddie är bra...skaffa hörapparat.
Han förstörde låten han sjöng solo totalt det var nästan pinsamt gjort!

Jäkla com hem!!!!!

fråga någon expert...och som jag skrev får man bara skit från fackfolket!!!!!
Det är fel i din apparat, sladdar eller spelare eller koppling...vilket skitsnack alltså. De hade ändrat frekvens...kanalen ligger inte alls där den låg förrut och det frågade jag tydligt om men de sa att de ej ändrat något.
Idag av en slump  när sture skulle koppla in en lånad dvd upptäcktes detta!!!!!!

Så nu fungerar spelaren igen och det ska fasiken com hem få höra kan jag tala om!!!!!!
Klart man först frågar om kanal frekvensen är ändrad då allt bara blivit grynigt på ett par timmar!!!!
Men när man får nej till svar av fackfolket då börjar man ju leta i andra trådar.
Tack pappa för den lånade dvd spelaren den gjorde så vi hittade vart felet låg!!!!
Så nu har vi sett en timme på denna underbara dvd
.



Rekommenderar den varmt, man skratta i ett!!!!

Coola saker!!!!

jag sakulle gärna äga detta paraply med fiberoptik lampor!





Något för mig som formligen älskar sudoko!


Stockholm!!!!

Tänk jag bor i Sveriges vackraste stad ja kanske tom världens vackraste:

 

Bor i en fin förort vid mälaren som heter Blackeberg:

 

 

 

 

varför lägga ut bilder på drömställen när jag bor i en drömstad????


Sötis!!!!!

 

 

 

Min ängel sover är så kär så kär så!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 


















Äntligen hurra!!!!!!!




Nu åkte han vilket han skulle gjort för länge sedan!!!!! Eddie bye bye!!!

Så himla skönt!!!!!


Tove Tove Tove vad ska man säga om denna 16-åriga tjej??? Jo en ända sak hon är en stor stor

 

 

Erik glänste också , klart bästa killen inget att snacka om

 

 

 

Duetten då...ja vad säger man om de två bästa som sjöng duetten tillsammans?

 

 

Jo just det stårlande!!!!!!!!!!!!

 

 

Sen har vi då på tredje plats Calle...jättebra han med resten var skit faktiskt!!!!

 

 

Duetten var han bra i men tyvärr var inte Marioette lika bra!!!!


Hemma sen ett tag!!!

Så typiskt mig att jobba vidare med barnens pärmar när man kommer hem vart kl kl två.
Hm borde ha lagt mig eller gjort något annat vettigt för hemmet inte fortsätta jobba för jobbet.
Titta vilka balla mobiltelefoner från japan:

 

 

Källa:

 

http://www.alafista.com/2009/11/13/cellphone-looks-like-delicious-melting-chocolate/

 

 




På jobbet!

Äh jag åker med dig sture kan lika gärna sitta på jobbet vid datorn eller hur? Visst var här kl 05.10 men det går ej att komma in på nätet här förräns efter kl 06.00.
Så himla typiskt att vara här i nästan en timme utan att komma in, men nu är jag inne och har fått en hel del annat gjort!!!! Tyvärr så blir det inga bilder då det ej finns några på denna datorn får bara spara bilder på den interna datorn så ni får stå ut med enbart text idag!!!!

Nu måste jag sluta för snart kommer barnen!


Imorgon....

...börjar jag kl 6.30. har två val ....gå hemifrån kl 05.45 och vara på jobbet kl 06.15 eller åka med sture kl 05.00 och vara på jobbet kl 05.10.
Första gå upp kl 04.45 och använda datorn hemma eller gå upp kl 04.30 och använda datorn på jobbet.
GVad väljer jag? Åka bil naturligtvis och använda datorn på jobbet, behöver bara gå upp 15 minuter tidigare.
Nej är trött så godnatt!!!!

Jävla video!!!!

Är så less på denna apparat nu så jag kräks. Vi kan få låna en dvd av min far men vhs då? Jag måste ju kunna titta även på vhs. Sture säger att det är utsändningsfunktionen som krachat och därför är bilden grynig för det går ju att spela in på den och titta på en annan vhs vi har.
Snart kastar jag ut skiten genom fönstret i ren ilska!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den undre bara slutade att fungera att titta på..... bilden alldeles grynig...... alltså video kanalens bild!!!



Skojiga muggar!!!











Tack och hej leverpastej!!!!


HM

Alla barn borta kl 17.15, men kvar var en där föräldrarna hade utvecklingssamtal med en personal från en annan avdelning. Hm kl 17.30 då samtalet faktiskt skulle vara slut lämnade jag in barnet till dessa föräldrar och personalen som hade samtalet, jag tänker icke jobba över!!!! Hade jag haft barn kvar som har tid till senare är det en sak men detta barns tid var slut för länge sedan!!!!
Nu ska jag se på tv halv 8 hos mig sen bonde söker fru.

Kortet på oss personal på min avdelning kom igår....ja jag har tillåtelse att lägga upp det här:


Stängning idag!!!!

Jahapp idag stänger jag då eftersom jag bytte med Roxana pga min tidiga tandläkartid. Nästa tid jag har är kl 8 på morgonen Tisdag, får ta comp men sen kan jag inte ta tider som går in på min arbetstid.
För jag har ingen mera comp kvar. Att det ska vara så svårt att få tider hos tandläkaren. Är det någon som är grinig över att jag går på arbetstid så kan den gå och hänga sig för jag måste fixa tänderna. Klart jobbar man 30 timmar kan man ju vara grinig för man har ju så mycket lättare att gå utanför sin arbetstid då man jobbar så lite!!!! ja jag vet hakar upp mig på saker som hänt förrut och så ältar jag det i det oändliga...gillar ju personen jätte mycket men hon kan vara lite småbarns grinig ibland...och egentligen vem kan inte det?

Så här ungefär :)!

 

 

Jag vill lägga mig ned och se på en film istället för att jobba idag!

Film skit också videon är ju knäpp eller kanalerna, tror iallafall att det är kablarna.

Måste låna någons start kabel ocj se om det är vår som är paj, finns det någon vänlig själ????


Grattis mamma!

Har haft så mycket tandläkare i huvudet att jag glömt gratta min moder även via bloggen!!!!
Grattis mamma på 70-årsdagen!!!!

Min mor som läser ett kort på mins sons och hans tjej födelsedags fest!
Har inte så många bilder på min mamma...hon hatar kameror...kanske ett släktdrag för det gör jag med!!!!

 

Nu ska jag sova natti natti!!!!

 


En tand fattigare!!!!!

Han drog ut en tand det var den längst bak som man knappt använder.
Nej det gjorde ej ont och det är skönt att nu vara hemma!!!!

Här är jag nu inne i trapphuset och ser den hemska trappan jag ska gå upp en våning:

 

jag närmar mig:

 

 

Nu finns det ingen återvändo:

 

 

Väntrummet:

 

 

 

Men jag får ej äta på fyra timmar....kul värre åt ju senast kl 11 på jobbet och sen slutade jag ju kl 14 så jag han ej med mellis...kommer dö innan åtta jag lovar!!!!!


Tandläkaren idag!!!!

 

Idag 15.30 sitter jag där...fy fasiken vad jag hatar detta ställe. Till råga på allt så är det dyrt att plågas!

Jag har världens bästa tandläkare han behandlar mig som ett barn som är livrädd för något och är verkligen lätt på handen. men trotts det har jag sådan tandläkar skräck..tack eastmansinstirutet vid vasaparken för min skräck!!!!!

Ni som gick där som små förstår vad skräcken kommer ifrån!!!! Och varför den finns!

Nej måste börja att göra mig ordning har precis duschat och tvättat håret så nu är det dags för borsten att slita sig igenom dt toviga håret!!!!


Trött och tandläkare!!!!

Men jösses fortfarande ej fixat dennna tröga sida efter kl 17!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon ska jag till helvetes gapet!!!!!

 

Behöver jag säga mera?!


Igen! Åh! Måndag!

 

 

Hm!!!! varför är just Måndagar så jobbiga även när man trivs på jobbet? Usch och imorgon ska jag till tandläkaren också, inget jag längtar till precis. Har bytt schema med Roxana måndag till torsdag eftersom jag ska vara hos tandläkaren kl 15.30 imorgon och egentligen slutar kl 16.30...Roxana slutar 14. Så vi tar varandras 14, 16, 16.30 och 18 dagar så blir allt rätt.

Usch vill bara somna om, känner inte alls för att kliva ut i mörkret och kylan. Om ändå solen kunde lysa då blir man iallafall lite piggare.

 

 

 

Solen skiner

himlen är blå.

Vad det är skönt att leva då.

Högt i topp går allas humör.

Det är det som susen gör.


God natt!


Är jätte trött och imorgon är det Måndag igen, precis vad jag längtat efter sen förra måndagen!!!!
Så jag säger bara:


Bläääää!!!!

 

 

Söndag....suckar!!!!!!! Imorgon Måndag!!!!!!!!!!!!!

Säger bara bläääääääääääääääääääääää!

ja bilden över säger väll allt!!!


Söndag!

Nu är jag arg. Olas kör sabbade sin andra låt totalt, det var som om de gjorde parodi på leende gulbruna ögon.
Som om programmet handlade om att göra parodi på en låt.
Så de borde åkt trotts att de gjorde första nummret galant, för Stefan och Pontare gjorde bägge sina låtar bra.
Men det är klart att när det sitter tusantals små tjejer och röstar på Ola som är så snygg så är det ju inte konstigt att han går vidare.
Kommer sakna kören Pontare och nu hoppas jag istället att Stefans tar hem hela skiten, för Olas kör har enbart kommit så långt pga dessa kära små tjejer!!!!!


Kommer att sakan den bästa kören!


mer bak!!!!!

Kokoskaka



Äppelpaj



En riktig bakdag blev det. Nej nu ska jag fortsätta se stockholm-arlanda

Bakat!

 

Rabih Jaber ute ur Idol


Säger bara en sak...ÄNTLIGEN!!!!!!!!


Detta har jag bakat idag!


Havreflarn!





 

Nötkakor med coktailbär

 


Lördag!!!!

Spelaren fungerar fortfarande inte, det är helt enkelt utsändnings funktionen det är fel på....därför är bilden grynig. För att laga? Öppna spelaren och grunka runt...nix det får vi vanliga ej göra.
Men att lämna in spelare idag är inte värt, blir billigare att fixa en ny. Man betalar inte kanske 1500 för lagning när en man kan få en ny för 2500.
fack folk tänker rakt fram, vanliga  tänker runt omkring raksträckan därför är det bättre att fråga de vanliga!!!!!
Tack för all hjälp jag fått som varit mer vettig än fackfolkets.
Sen är det väll självklart att man frågat fackfolket också och inte enbart de vanliga!!!!!
Annars är man rent ut sagt idot om man börjar ställa frågot till läsarna utan att ha ringt och kollat med det så kallde fackfolket...som iallafall alla säger olika och nästan dumförklarar en som tex....sitter antennen i??????

Vet ni vad jag gör nu kl 8 på lördagsmorgonen?
Jo se under:

 

 

Vet ni inte så fråga :-)))).

 

Detta var igår...fråga inte tack!

 

 

 

 

 

 

 


Hm!!!

Jag är inte korkad om någon tror det och sen frågar jag vem jag vill angående min dvd och vhs spelare.
Har många läsare och jag tror bättre på kunskap från någon som ej arbetar med det...de som arbetar med det har gett totalt olika svar och fortfarande så fungerar ej spelaren.
Så att fråga läsare är att smart drag alltid känner någon någon som kan och till slut kommer spelaren att fungera.
Ett svar på varför jag frågar er läsare!!!!!

Trött.......

..........................

 

 

haha han behöver nog simma i kaffe idag!!!!!! Varför han är trött...ingen aning men han är alltid morron trött!!!!!!

 

 

Passande bild va!!!!!!

Nej nu ska jag göra mig i ordning får skjuss idag av min älskling!

Sorry!!!!

Kom hem sent igår efter en middag hemma hos min arbetskamrat Roxana. Vi fyra hade det trevligt som vanligt!
Fick med mig dotterns recept på flamberade bananer...kan tillägga att de smakar precis som efterrätten på kina restaurangerna.
Men tänker inte ge ut det.

Scannade in det nu och drog ut en kopia, så detta ska jag minsann laga någon gång!

Är rätt trött idag för jag hade jätte svårt att somna igår sen är jag sur på videon, det går tydligen inte ens att ställa in kanalerna som Sture gjort förr.
Kan tillägga i samma stund som videokanlerna (vhs och dvd) blev grusiga så blev de analoga kanalerna eller om vi tittar på de analoga istället för genom digitalboxen icke grusiga.

De var grusiga förr så något med inställningarna är det...snälla tala om för mig vad som är felet...ni är ju flera som läser bloggen så något måste väll känna någon som kanske känner någon som för fasiken vet vad som är fel!!!!!
Fick igår boxen fleksnes och magnus och Brasses krogshofer på dvd...kul värre när jag fasiken ej kan se dessa!


Tänker hoppa in en sanbbis i duschen sen kommer jag tillbaka och skriver lite om jag hinner!






Min vinst!

http://www.familjebostader.com/Om-oss/Nyheter/Nyheter-2009/Grundvigsgatan-i-Blackeberg---favoriten-bland-uteplatser-/

Ja ni minns att jag skrev att vår gård vunnit som vackraste uteplatsen och jag vann boken om trädgården!

Läs texten över på familjebostäders sida där också denna bild finns:

 

Jösses hur kan jag ha glömt att lägga ut detta i bloggen?


Torsdag!

Detta är från balkongen för ca 20 minuter sen:





























Little people...så himla söta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


God natt!!!

 

Jag blir galen videon funkar fortfarande inte, blir så arg jag vill se en Wallander film innan jag somnar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men det går så klart inte....grynigt grynigt!!!!!! Vad fasiken är felet!!!!!!

 

 


Skit video!!!!!!

Nej det funkar inta alls, Sture har försökt ställa in kanalerna på nytt, kollat antenn, sladdar osv men inget fungerar. Videokanalen noll är fortfarande grusig både på vhs och dvd.
men vad jösses är det?
Fungerade utan problem kl 17.30, men sen kl 21 fungerade det inte alls!!!!
Är det spöken som åkt in i apparaten och sabbat den eller??? Grrrrr!!!!!
Sture började jobba kl 14 idag...trädgårdskampanjen eller vad det nu var ute på lidingö...slutar senast sju om jag räknat rätt på timmarna han sa att det skulle ta när jag ringde!!!
Är trött och grinig just nu på den där jäkla apparaten...tänk vad man är beroende av videon!!!!

Trött!!!!!

 

Detta är bara förnamnet på hur jag känner mig just nu....kul att vakna två och somna om ca 04.30-04.40 då klockan ringer 05.00

Och det för den där jävla videon...grrr!!!!!!!!!!!!!!!!! Skulle kolla på dvd igår men video kanalen både på dvd+vhs är alldeles grynig...fattar nada jag såg på video ca kl 17 och då var det inga problem.

Snälla någon som vet felet, måste ju spela in våra bästa år och se det när jag kommer hem och det tänker jag inte göra på detta grus!!!!

 

Nej nu ska jag göra mig i ordning och snälla älsklingen kör mig trott att han ej börjar förräns kl 14 idag. Annars kör han mig alltid och släpper av mig ca kl 06.10 jag börjar 06.30. Men åker jag kommunalt så måste jag gå hemifrån kl 6 precis som vi gör nu.


Natti natti!!!

Jag säger bara en sak just nu och det är:

Sov så gott!!!!


Tisadag!

Jätte söta tvålar, ser verkligen ätbara ut eller hur? Snart ska jag iväg så jag ej kommer för sent, ska bara slänga i mig en herbalife drink först! Ledsen för blogg torkan igår men alltså efter att jag kommit hem, men allt bara laddade och laddade fick tom upp error...dåligt blogg se...gör något åt servarna.



http://www.etsy.com/shop/DirtyAssSoaps?page=1















http://www.princessandthepeas.com/catalog.php?category=6


























Men jösses!!!!!

Fixa bloggen!!!!!! Blir tokig när man tom får error när man försöker logga in!!!!! Jag försökte blogga när jag kom hem kl 16 och allt bara stod och rullade!!!
Gör något åt detta!!!!
Är trött som vanligt på en måndag och vill bara sova nu! så jag säger godnatt!!!!


Hemma!!!!

Måndagen är slut...pust och vad skönt. Det är alltid den jobbigaste dagen och som de blåste idag så var det inte alls särskilt skönt att vara ute och det tyckte inte barnen heller.
Trisst att bloggen redan börjar bli trög stod och laddade ett bra tag innan jag kom in...suck!!!!
Nu ska jag se våra bästa år och sedan ska jag laga maten!!!!

Måndag!!!!!

 

men detta kan man glädjas åt eller vad säger ni?

 

 

Skulle lagt in bilden över redan igår, men bloggen var så trög så jag tröttnade på att vänta!!!!

Kanske något ni borde göra åt är ju inte bara jag som klagar på att den är trög på kvällarna.

Ska ringa tandläkaren så fort jag kommer till jobbet, skön början på en Måndag, sen är det tvärgrupp imorgon och på Onsadag min tidiga dag ska jag då på mamografi.

Ingen rolig vecka framför mig känns det som!!!!


Rusta!!!!

Efter kyrkogården åkte vi till rusta och köpte denna belysning, egentligen skulle det blivit en stjärna på fot men icke sa nicke!






Bromma kyrka!

Har precis kommit hem efter att ha varit på kyrkogården vid Bromma kyrka. Göran vår kompis pappa ligger där.
Under finns lite bilder.

 

Här under är bilder på vackra gravstenar:

 

 

 

Bilder på kyrkan och själva kyrkogården:

 

 

 

 

 

 

Vår nya bil Nissan Sunny:

 

 

 


Sandstränder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semester vill jag säga med detta. Ligga undr en palm i skuggan och bara slöa. Är redan trött på den här gråa trissta årstiden, vill ha ljus och sol och värme!!!!!

 

 


Körslaget!

Igår var det svårt alla var faktiskt bra...men den som var minst bra var Amy tyvärr!
Pontare var bäst i andra låten och Ola i den första låten delad första plats Stefan får då komma på plats två.
Så vi säger hej då till Amy!

 

Igår åt vi festpaj till middag....köttfärspaj med andra ord.

Innehåller köttfärs, champinjoner, purjolök, creme fraiche, tomatpure och kryddorna salt, peppar och oregano+litevatten och så ett pajskal över, mumsigt värre..

 

 


RSS 2.0