Blandad kompott på en söndag.

Mello? Hur gick det till? Andreas Johnsson var bäst igår men gick inte ens vidare?
Visst det var den bästa delfinalen, det var det. Gillade faktiskt jojkkillen men inget som ens kommer att ta oss till den stora finalen om den vinner här. Hade i följd efter Andreas Kristin, Kalle och Isa, jojkkillen Jon och Ellen . Sämst var Andreas Weise.
 
Vår röstningssida:
 
 
 
Middagen igår krämig laxpasta och annanaspaj med vaniljsås till efterrätt.
 
 
 
 
 
 
Skåpet som min far hade i sitt arbetsrum och har nu köpt nytt så det gamla ut. Hem till oss och där ska vi ha alla Tintinbilarna.
 
 
Hyllorna på väggen ska ned och dessa två skåp ska stå mot denna vägg:
 
 
 
Dessa över så stod ett mot väggen där vitrinskåpet står nu och det andra omlott mot den långa väggen. Kommer att bli bra när allt är klart.
 
Vill ni se vår nya drottning och kung?
 
Här:
 
Nu ska jag äta frukost.
 
 
 
 
 
 

Melodifestivalen deltävling 2.

Men snälla någon vad är det för låtar i melodifestivalen? Hur lät de som inte kom men? Skit låten med Samir och Victor gick vidare? Samma förra veckan Saade. Ja småtjejerna trycker på hjärtat för fullt märker jag. Neverstore borde ha gått längre och Emilie borde kommit bland dem fem bästa. Är det samma skit nästa vecka så vet det fasiken om jag ser mer för vi har ändå ingen chans i den stor Finalen.
 
Så här röstade vi här hemma:
 
 
Gubbarna är nollor som jag fyllde i.
 
Nu ska jag göra frukost och sen diska och sist sätta på kaffet till älsklingen.
 
Rostat bröd med Skogsbärsmarmelad och Apelsinmarmelad.
 
 
 

Familjen anorlunda

Ser ni på familjen annorlunda?
Jag älskar den serien. Sett alla säsonger och avsnitt som varit. Min favorit familj är familjen Norrström med 13 barn. Ja de har 13 nu fick ett litet gossebarn den 2 feburari som ska heta David Viking Sixten eller var det David Sixten Viking? Strunt samma vilket.
 
HÄR har ni Mirkas blogg som jag läst sen jag såg henne första gången i familjen annorlunda.
 
Läser även Madde Ilmruds blogg, Ni hittar den bland mina lästa bloggar på höger sida på första sidan.
 
Härliga familjer båda två.
 
Familjen i Hjo verkar lite slappa, barnen är gnälliga och föräldrarna släpper taget lite för mycket. Denna säsong är barnen bättre, men när de var med förr var det skrik, gråt och gap hela tiden. Barnen tjurade för minsta lilla särkilt grabbarna. Grät och skrek och sprang iväg när de inte fick som de ville.
 
Ser ni på Familjen annorlunda?
 
Familjer som separerat och varit med i familjen annorlunda.
 
I denna säsong berättar familjen Ilmrud att även de spearerade ett tag förra sommaren (2013) men det vissta jag redan genom bloggen och nätet.
 
Johannson
 
Wallquvist
 
Wetterholm
 
 
 
 
 
 

Deppig värre!

Fy fasiken. När man börjar må bättre från luftrörskatarren så hoppar andra spöken in. Mår inte alls bra psykiskt och det förvärras sakta men säkert. Jag orkar inte alls med all denna press som ställs på mig hela tiden. Jag ställer alltid upp jag försöker fixa och trixa hit och dit. Men det finns en gräns för vad jag orkar också.
Sluta ställ en massa krav på mig hela tiden!!!!
 
Jag är inte den där människan som orkar allt, som alltid är glad och mår bra. Jag är inte superkvinnan som ni kanske tror. Jag har bitit ihop om och om igen genom åren, genom månaderna,genom veckorna, genom dagarna etc etc. Bitit ihop för allt och tigit, tagit mot och lidit. Aldrig klagat utan alltid försökt vara den där människan som ordnar allt som alltid ställer upp för de som mår dåligt eller behöver prata ut.
 
Till och från får jag skit så att jag mår sämre ett tag, men tar mig alltid upp igen. Men man kan inte klättra upp för stegen hur många gånger som helst när man blir nedskuffad.
Fatta det.
 
Var inte så jäkla egoistiska och bara tyck synd om er själva hela tiden, se till människorna omkring er också.
Det kanske inte bara är synd om er eller den personen som ni alltid tycker så synd om. Ni eller den personen som enligt er inte har något alls, bara har elände och mår skit.
 
Jag tänker inte vänta längre på att männsikor ska vakna upp för jag mår baras skit av det. Jag vill inte behöva tiga och lida för att risken finns att jag förlorar det som betyder väldigt mycket för mig. Mitt inanmäte orkar inte hur mycket som helst.
Det porsitiva har alltid vägt upp det negativa för mig, men allt har ju en gräns.
 
Snart rasar jag och blir sjukskriven av det som kallas gå in i väggen.
 
Nu ska jag äta frukost och ta min antibiotika och hosttablett.
varför jag är uppe med tuppen. Ont i rygen så att kag inte kan ligga på någon sida utan att det värker. korsryggen och utåt, uppåt och nedåt, under dagen sprider det sig till värk i benen (lårens utsidor) och urspända muskler som Sture säger.
Hela jag är väl spänd som en fiolsträng.
 
var tvungen att få skriva av mig, det lättar alltid för mig när fingrarna får flyga över tangenterna och ord blir till meningar.

Dvd dag!

Första dagen sen förra tisdagen som jag inte tar alvedon eller Ipren så fort jag vaknat. Tummen upp det börjar att vända.
Igår var jag något bättre- Fick ju ett presentkort på Åhlens när jag fyllde år av kollegorna. Jag tog mig ned till bilen åkte till Sundbyberg och Sture parkerade utanför Åhlens. In för att kolla på dvd filmer och fick tag i fem stycken för sammanlagt 279 kronor. Kan säga att jag var helt slut av den lilla trippen när jag kom hem. Var inte många meter jag gick till och från bilen och inne på Åhlens, man måste ju får röra på sig lite trots att man är sjukskriven. På hemvägen köpte Sture semlor. Sen låg jag i soffan resten av dagen. Det blir nog soffläge veckan ut.
 
 
Emil boxen med alla tre Emilfilmerna förr 199 nu halva priset. Madicken 179 kr/st nu halva priset.
Barnslig? Nej underbara mysiga familjefilmer där även Astrid Lindgren berättar till filmen. Hennes lugna berättande röst och filmerna gör en ju friskare än antibiotikan gör.
 
 
Fotade två av mina orkidéer imorse. Så fint de blommar.
 
 
 
 
Mitt troll/alv/sagofigur bord.
 
 
 
 
 
 
 

Luftrörskatarr!

Uppdatering om min hälsa:
 
Inlägg från facebook igår:
 
Nu räcker det!!!!! Jag bet ihop förra veckan och igår och gick och jobbade med feber, värk i kroppen etc. Det enda jag gjorde i helgen var att ta en sväng till Vällingby. Igår mådde jag piss, rösten svek, kroppen svek. Stor personalbrist och ord som ni får försöka bita ihop fick mig att klappa ihop. Kroppen värkte hela kvällen igår, drack mängder och frös, vaknade inatt med feber och tog Alvedon. Vakande igen efter en timme genomblöt och ledsen. Måste svika kollegorna men min kropp orkar inte längre. Mår skit både fysiskt och psykiskt och det ska läkaren få veta idag. Sen sak jag skicka iväg ett mail senare för nu har bägaren runnit över. Vem tackar mig nu för att jag bitit ihop, när min kropp klappat ihop.
 
Varit hos läkaren. Luftrörskatarr som försvåras iom astman.Bakterier och hög sänka. Antibiotika och brustabletter...slemlösande 3 ggr/dag0sjukskriven veckan ut.
 
 
 
Orkar inte skriva ett helt nytt inlägg så jag kopierade gårdagens inlägg från Facebook istället.
 
En sak sist jag var hos Previa (slutet av oktober) sa läkaren att hon inte ville ge antibiotika utan en snabbsänka. Detta kunde de inte göra där då de inte hade dessa saker där utan hon bad mig gå till min husläkare och ta en snabbsänka. Dagen efter var jag hos husläkaren strax efter åtta och kom där ifrån strax efter halv elva. men nu hade de tydligen möjlighet till att ta snabbsänka där????
 
När jag kom hem tog jag antibiotika och brustabletten+två alvedon, drygt en tinmne senare började jag må illa och kräktes två gånger. Mest flytande och jag hoppas att antibiotikan fick stanna kvar. Alvedonen hade ju redan hjälpt så¨de fick ju vara kvar.
Vad tror ni fick jag behålla antibiotikan?
Vågade inte ta med hostbrus igår, Men ska ta fil nu och prova igen. Kanske det blev för många tabletter på en gång och sen hade jag inte ätit sen nio. Detta tog jag klockan ett.
 
Nu en film.
 


Åhlens skit mello skit!

Tummen ned för Åhlens i Vällingby!!!!!!
Uruselt utbud, dyra priser och så uselt med pridslappa ruppsatta särkilt på avd husgeråd.
Boxen 1 med pilsnerfilmer köpte vi för 299 de tog 549. Hutlöst. Ingen ordning i sorteringen hade de heller. Blir Åhlens i city i sommar istället presentkortet håller ju i två år.
 
Men ett rätt tomt parkeringhus är alltid trevligt, det tyder på lite folk i centrum.
 
 
 
 
även hissen var tom :)

 
 
 
 
 
 
 
Fyra delfinaler i melodifestivalen och så är det ren skit i den första. Har de inga bättre låtar. Jessica var den som var bäst sämst, sen kom Elise och Rickard. Molly borde ha gått vidare om man ser till alla sju bidragen. Saade var ren skit samma gäller Dolly Stile och Behrang och Victor. Ska det bli samma i år som när Anna Bergendahl inte ens kom till den stora finalen utomlands. Skitlåtar säger jag bara eller skitpersoner som tar ut dem.
 
Hur lät alla de bidrag som Christer Björkman inte ville ha med och en sak till VEM f-n är Filip där i publiken vad är det för poäng med honom

Firad på jobbet några dagar försen skrivet här :)

Har tydligen bara skrivet på Facebook vad jag fick i Tisdags av chefer och kollegor. Av cheferna: Bjöd på två sorters tårta och fick en jättestor orkide. Kollegorna hade samlat till ett presentkort som jag ska sätta sprätt på idag :) sen en ask choklad av en enskild arbetskollega. Tulpanerna ska slängas idag men här nere är de som finast.
 
 
 
 
 
 
 
Vi sticker om en timme och hänger på låset :)
 
 
 

Semester.

Fick 5000 kr i resepengar eller till resor eller vad man nu ska säga. Vi kan göra massor av skoj i sommar...små trevliga dagstripper.
 
Tack till alla som bidrog!!!!
 
Fick jättefina tulpaner också...kolla in.
 
 
 
Middagen räkor, rostat bröd och Aioli.
 
 
 
 
Ska ni köpa färdig Aioli är denna allra godast. Vi har provat flera olika.
 
 
Min älskling.
 
 
 
 
 
 
Sen blev det bubbel, kortspel och Så ska det låta. Urtråkigt igår, komemr itne se programmet mer.
Första gången jag såg det denna säsong, men det är uselt när de visar bilderna för man ser inte vad de föreställer. Förr låg de tydligt kvar hela tiden längst ned i bild så vi tittare kunde vara med och tävla, betydligt enklare.
 
En trevlig dag med goda kakor, gott sällskap och god mat.
 
 
 

50 år!

Ja jösses så tiden går. Idag fyller jag 50 år. Jösses vad gammal jag blivit :)
 
Mina föräldrar kommer över på fika, så större blir det inte. Kommer ha en liten lunch på gården i maj och sen fika efter, där vi firar våra dagar ihop med ett fåtal gäster.
 
Ikväll ska vi äta mängdor av räkor, vitt bröd och Aioli. Jag ska surpla bubbelvin till detta så att det sprutar ur öronen :)
 
Lägenheten är städad kakorna bakade. Imorse bakade jag en sockerkaka, så det som återstår är att duka matsalsbordet.
 
 
Min sevettlåda.
 
 
 
Det dukade bordet.
 
 
 

RSS 2.0