Sovit bra inatt!

Trots att jag sov nästan två timmar på eftermiddagen igår så somnade jag strax efter klockan nio igår. Visst vaknade jag flera gånger inatt av olika anledningar, men somnade om omgående. sen ringde klockan sex imorse. Jösses vad jag sovit! Nu sitter jag här nyduchad och plitar ned ett inlägg. Snart ska jag smörja in mig med fuktighetskräm då min hud alltid blir behöver det  efter att jag duschat. Annars kliar det, har nog med alla allergier att göra. Nej jag tål min duschkräm från Yves, superduper duschkräm med doft av kokos.
 
Vi hade slapparmiddag igår efter en halv dag för mig på gården och nästan en hel för Sture.
 
Kolla vad gott :)
 
 
Nu ska jag äta yoghurt, mussli och torkade tranbär...mums!
 

Fullt ös!

Nu har jag tröttnat efter tre timmar på gården.
 
Lite bilder från idag.
 
Tyvärr tog katten dessa inatt.
 
 
 
 
Magnolian blommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu lunch sen behövlig vila.
 
 
 
 
 
 
 

Harar, middag och styrelsen!

När vi vattnade igår så hittade vi en liten harunge i påskliljerabatten. Enbart en dm lång och jätterädd. En granne kontaktade viltljouren. Vet inte vad som hände efter att vi gått upp.
 
Jocke fotade dessa två bilder.
 
Exakt i mitten ser ser ni en liten grå tuss.
 
 
 
Middagen igår. Revbensspjäll med pommes, sås och äppelmos.
 
 
Så himla bra gjort Sture.
 
Nu ska jag äta frukost och sen gå ned på gården då det är städdag idag. Vi komemr att sköta vårt som vanligt och även flytta ut lite buskar och blommor från fasaderna då de snart ska dräneras.
 
Just nu har vi en liten dispyt angågne ett bord på gården då någon ställt det utanför lokalen på asfalten. Styrelsen har sänt ett spydigt brev om att vi flyttat på bordet ett flertal gånger.
 
Första gången flyttade vi bordet in på gräsmattan då vi trodde ett ungdomsgäng ställt bordet där för drygt 2 veckor sen. Sen kom det upp en lapp om att bordet inte skulle flyttas och vi frågade en i styrelsen som sa att det var inte deras beslut utan en boende hade gjort detta på eget bevåg. I förrgår flyttde vi in bordet för andra gången för att rengöra det tillsammans med de andra borden, de blir ju rätt skitiga över vintern. Sen står det ju nu även en container där så vi ville inte ställa tilbaka bordet då det skulle stå ivägen när vi städar idag. Då kommer detta mail till min inkorg:
 

Hej Joakim & Sture!
Vi har sett att ni plockat bort den bänk vi placerat ut utanför gamla styrelselokalen ett flertal gånger, syftet med att placera bänken där är först och främst att skapa en sittplats till de som vill samt en bonus är ju  att vi slipper  otillåtna parkering där. Vi har tagit bänkar som stått oanvända under taket vid boule banan, vill ni ha fler bänkar till gräsmattan  ta gärna där och inte den som vi ställt ut.
Vi undrar om bänken står i vägen för er eller om den skapar något annat problem?
 
Mvh Styrelsen
 
De står ju vintertid under taket men rengjörs och flyttas sen ut på gräsmattan. Vem vill sitta i  skuggan på en grusig asfalt där bilarna kör in på gården? Larv det är enbart för att bilar parkerar där. sen ett fletal gånger? Två gånger och då för att rengöra bordet. Vi är ganska säkra på vem som flyttad bordet och mailat oss men denna skriver under med styrelsen istället för att skriva sitt eget namn. Fegt då det verkar vara på eget bevåg och itne ett beslut i styrelsen...suck!
Jag har mailat tilblaka med våra ideer om hörnan där det parkeras.
Nog nu är det frukost!
 
 
 
 

Allergi!

Att vara doftallergiker gör att man märker hur många okänsliga människor det finns. Hur många människor som inte vet vad rakvatten och parfym är för något. De formligen dränker sig i skiten. De doftar på 20 meters avstånd och kommer man tätt intill så luktar det skit helt enkelt, varför dränka sig i dofter? En liten dutt räcker man ska dofta när någon kommer en nära och då en svag behaglig doften inte på flera meters håll.
 
Idag fick vi först byta kassa då en man som använt hela sin flaska rakvatten ställde sig i samma kö. Sen fick vi springa gatlopp för att komma undkomma en kvinnan som hade haft hela sin flaska parfym på sig. Sen slog vi rekord i tre steg när vi skuttade förbi bankomaten där en kostymklädd herre stod och doftade rakvatten på mins 10 meters avstånd.
 
Varför är människor så respektlösa och varför dränker de sig rakvatten, parfym etc?
Det är ett helvete att vara doftallergiker. Sture får en fruktansvärd pannknack+snuva när han får ett allergianfall, jag får ont i huvudet, stickningar och klåda  i ansiktet+hosta, ont i halsen, rinnande ögon och näsa, tyngre med andningen.
 
Sen gäller det även för mycket spray i håret, starka schampon, duschkrämer och liknande ting. Många tror ju att det enbart är parfymdofter som gäller. Men det gäller alla starka parfymliknande dofter oavsätt om det är i flaska eller ej.
 
Tänk er för innan ni tar på er dofter. För mycket luktar värre än svett eller åtminstonne lika illa och det gör många människor sjuka.
 
Ja vi kom hem med tre par skor till mig och en rosa väska. väskor kan man aldrig få för många av :).
 
 
 
 
 
Sture är egenkär :)
 
 
 
 
 

Skor!

Nu har man en helg framför sig och det känns otroligt skönt. Har haft jobbigt med pollen denna vecka då halterna varit skyhöga. Man har ju inte direkt ett inomhus arbete. Sen får man ingen medicin inringt trots att jag ringde vårdcentralen angående detta i onsdags. Det kliar i ögonen näsan rinner och jag hostar i ett.
 
Såg ni Lets dance? Gunhild, Gunhild vem fasiken röstar på denna flamsiga och barnsliga kvinna som iallafall jag inte tycker är bra på dans. Hon missade vid flera tillfällen igår och borde ha åkt för länge sedan. Benjamin är den som ska vinna och Steffo ska komma tvåa. Kenza borde ha varit kvar istället för Gunhild. Hoppas hon åker nästa vecka så de som är bäst får göra upp i finalen. vad gjorde Benjamin igår då? Jo kammade hem full pott, en otroligt duktig kille som kommit igen starkare än någonsin efter sin skada. Han är verkligen värd att vinna hela skiten.
 
Igår var vi nere på gården efter middagen och satt och pratade med grannarna fram till halv åtta då tv:n började.
 
Nu är Sture vaken och vi ska åka till Skopunkten när han fikat för jag vill kolla in fler promenadskor och ballerinaskor. Hänga på låset är nog bäst idag och de öppna rklockan 10.

pengar och jobb!

Jag är lite stolt över oss här hemma. Trots att Sture är arbetslös och får ut ca 5000 mindre varje månad i pengar så har jag nu  3700 kronor kvar på mitt konto. När alla räkningar är betalda denna månad så har jag 5200+då Stures a-kassa. Känns jättebra att vi kunnat leva som vi gjort, storhandlat, storbak och storkok mm.
Fast självklart vill vi ju att han får ett jobb, hans söker massor. Har fått en del tips och ideer som han nappat på från er läsare men kom in med mera tips och ideer. Behövs det folk hos er? Han har B-körkort och alla truckkort, jobbat som kock, sopgubbe, flyttgubbe,packmästare, på lager även varit lageransvarig, Bahaus, pripps säkert har jag glömt en del. Så kom med tips.
 
Usch idag stänger jag. Förra veckan blev det klockan sex trots att vi stänger klockan 17.30 inget kul alls. Sen har jag det jättejobbigt med pollen halterna. Ögonen kliar, näsan kliar och huvudet värker.
Fy usch säger jag bara.
Nu ska jag äta frukost.

Respektlösa hunägare.

 
 
Nu är jag väldigt trött på alla lagbrytande hundägare i Stockholm! Det är inte tillåtet att ha sin hund okopplad hur som helst utom på vissa anvisade områden tex hundgårdar. Om du inte har koppel på din hund ska du ha en väldigt pli på den, hunden ska gå bredvid dig på max en meters avstånd så som om den hade koppel på sig.
Få hundar är så väldresserade, sen kan hundägare inte matematik, de kan inte avstånd. Hundarna springer lösa i skog och mark, hundägarna kastar pinnar, bollar, tränar på att stanna och komma när man ropar etc. De har ingen som helst respekt för lag och ordning, de skiter i förbudet totalt. Blir de tillsagda får man en sur blick, de säger att hunden är så snäll så etc en massa andra skitsaker.
 
Jag är rädd för hundar som springer lösa, särskilt stora hundar. Jag har blivit påhoppad flera gånger dock aldrig skadad eller biten av en hund. Men hunden har hoppat upp på mig. Jag är pälsdjurallergiker så detta är inte alls bra för mig.
 
I vissa områden råder alltid koppeltvång och på vissa platser totalt hundförbud. Koppeltvång gäller alltid i naturreservat oavsett hur bra lydnad du har på din hund. Hundförbud gäller till exempel på lekplatser, många kyrkogårdar samt på allmän badplats.
 
Detta respekteras inte kan jag tala om, många hundar springer lösa på dessa platser.
 
Regler för Stockholm:
 

I Stockholm råder koppeltvång. Det innebär att hundägaren alltid ska hålla hunden kopplad på offentlig plats, utom på kommunens hundrastplatser.

Under tiden den 1 mars-20 augusti är det dessutom förbjudet för hundar att springa lösa i skog och mark där det finns vilt. Under perioden 1 juni–31 augusti (se information på respektive badplats), får heller inte hunden tas med till särskilt angivna områden på badplatser.

 

Jag har fått nog nu av ägare som totalt skiter i detta och låter sin hund springa lös hur som helst.

Du är inte mogen för hund om du inte kan respekterar, lagar, rekommendationer och andra regler som gäller för hundar.

Du är en respektlös egoist om du struntar i detta.


Har länge velat skriva detta, men nu har vattnet i bägaren trillat över så nu blev det nedpräntat. Ser dagligen i mitt arbete dessa respektlösa hundägare. Ser ofta hur våra barn blir rädda och tom börjar gråta när ägarnas hundar sätter av i galopp mot oss. Hur de låter hundarna springa lösa i lekparker. Hur de rastar dem på förskolegårdarna när de är stängda och låter hundarna bita sönder de fasta lekredskapen, bajsa och härja fritt i sandlådorna.

 

 

 

 


Skärpning! Annars köp dig en leksakshund. 


bakat!

Tvättmaskinerna snurrar, Sture planterar om Dvärgsyrenerna och jag har bakat.
 
Äppelpaj.
 
 
 
Röd vinbärskaka med kardemumma.
 
 
När tvätten är klar och syrenerna omplanterade så blir det storhandling.
Nja storhandling och storhandling, vi ska fylla på frysen.
 

Påskafton!

Vilken härlig kväll det var igår med värme och sol. Ja hela dagen var ju fin men kvällarna brukar ju vara kallare.
Men igår var det 16+ ute på kvällen.
Igår vart det Hem till Byn dag med pizza på kvällen. Kanske ni tycker att man borde gå ut i det vackra vädret och inte sitta inne. Vi tar igen det idag, först tvättstugan sen flytta miniorkideerna från husväggen då de ska dräneras någongång i framtiden.
 
Middagen igår.
 
Capricosa
 
 
 
Kebabpizza
 
 
 
 
Vår påskmiddag, första gången vi frångår traditionerna. Ingen lax, sill, ägg, lammstek, köttbullar, prinskorv etc etc etc. Ingen efterrätt, det åt vi på dagen en massa påskgodis och läsk, Riktigt onyttiga var vi :)
Mysigt och gott hela dagen.
Jo vist gjorde vi nytta också, diskade, plockade undan, jag gjorde rent badrum och lilla toan vattnade blommorna. Men sen mys från klockan 10 fram till 15 sen sov vi en stund och sen middag och ned på gården. Båda två somnade ifrån ET som gick på tv igår.
 

Långfredagen i Löt!

Underbar lunch i Löt igår, lammstek på närproducerat kött med god sallad till och duchessetoppar. Mumsigt värre.
 
Nu blir det bilder!
 
Undrar vem som blev gladast över munspelet?
 
 
men jösses så det låter!
 
 
 
 
På med locket.
 
 
  
 
 
 
 
En fotoram med en bild på sig själv gillar man alltid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den där gubben?
 
 
 
 
 
 
 
Släpp ut mig jag vill också ha käk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hm där är den där gubben igen!
 
 
 
 
men han var ju skojig ju, bestämde jag ju sist vi sågs.
 
 
 
  Stenkul faktiskt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det Tom och jerry kex
 
 
 
Provar badcapen han fick från min syrra, hennes man och dotter.
 
 
 
 
 
 
Dansar till Bob Marley
 
 
  
 
 
 
Vill ni se närmare utanför fönstret?
 
 
När vi precis lämnat familjen och slingrade iväg på grusvägen mot stora vägen så stannade Sture för att jag skulle kunna fota dessa två.
 
 
 
 
Ni ser i vilken fin omgivning de bor i.
 
Dessa foton under fick jag skickade till mig från min mor.
 
 
 
 
 
 
 
Sådan far sådan son
 
 
 
 
 
 

Långfredagen!

 

 

 

 

Jaha det var det, det. Vaknade 04.20 och somnade väl om strax efter 05.30 och vaknar igen 06.40. Kul värre när vi ska iväg till Löt på påsklunch idag. Vill vara pigg då och inte sitta och gäspa hela tiden. Blä säger jag bara! Men efter duschen jag tar senare ska jag försöka sova en timme, vi ska inte åka förrän klockan 11.30.

Skiter i detta nu. Fick jobba till sex igår fast vi stänger klockan 17.30 för föräldrarna kom först då utan att ringa eller svara i telefonerna trotts att vi ringde flera gånger. Varför ska jag tiga om detta? Inga namn nämnda, inget elakt skrivet, inga känsliga saker etc. Detta är en negativ del av mitt arbete om ni har undrat över vad jag anser är negativt med mitt arbete. Men alla har en negativ del i sitt arbete. även om man vill ge sken av att allt är positivt så finns det alltid något som är negativt med arbetet. Tänk efter så hittar ni något.

Kan vara så enkelt som ofta övertid, folk som skäller på en, dålig lön, noll positiv feedback, för höga krav ställda på en ja listan kan ju göras lång.

Nog om detta?


Om man skulle ta den där duschen nu och sen lägga sig och sova en stund?

Jäklar också nu blev jag hungrig! Får väl slänga i mig en macka först då.

 

 

 

 

 


Sesam, Sesam öppna dig!

 
 
 
Jag skulle vilja ha en ny funktion i bloggen. Man skulle kunna göra vissa inlägg icke offentliga. Alltså lösenordskydda vissa inlägg. Lösenordet skulle bara vissa ha, vänner, nätvänner, nära och kära ja ni hajar va?
Har länge velat skriva vissa saker men tyvärr så går inte det. Varför undrar ni säkert. Jo även om jag inte bryter min tystnadsplikt så kan man inte skriva vissa saker ändå ifall någon förälder, chef etc skulle hitta hit. Tror alla som har ett jobb inte gillar vissa saker med det. Kanske en kollega, chefen, en arbetsuppgift, brukarna om man har ett sådant jobb,arbetstiderna,ja listan kan göras lång.
Så det vore trevligt med att kunna lösenordskydda vissa inlägg bara. Behöver inte gälla jobbet heller utan andra saker som man inte vill ska komma ut offentligt.
 
För det finns ju vissa som bara är här inne för att hitta fel, gnälla, tjafsa om allt och inget. Tyvärr så är det så. Vet inte om de finns kvar men det gör de säker. Bla B, A.M och några andra till.
Orkar inte med tjafs och skit, jag vill ha rak kommunikation och inte idioti kommunikation i kommentarsfältet.
Nog!
 
 
Visst borde man få sluta tidigare denna dag? Jag stänger idag så tidigare blir det inte för mig iallfall.
Kanske vi skulle fått stänga klockan fyra idag så man får komma hem och fira påsken med sina nära och kära. Imorgon ska vi träffa familjen i Löt där mitt älskade lilla barnbarn William bor. Skarmtrollet mitt!
 
Nej nu blir det frukost!
 
 

Ordblind!

Blev lite förvirrad när jag läste rubriken på mitt förra inlägg: Middag och gården? Men inte åt vi middagen på gården i förrgår tänkte jag när jag läste rubriken. Nu står det ju inte middag på gården utan middag och gården. Ibland så läser man som en kratta fast man själv skrivit det.Men så är man ju ordblind också kanske man även kan säga har dyslexi, men iallfall så tappar jag bokstäver och kastar ofta om dem. Därför är jag urförbannad på att man inte längre kan kolla stavningen som förr här inne i bloggen, numera enbart i rubriken som inte gick förr...suck! Har flera gånger frågat er om ni vet varför och även visat er att det inte längre står kontrolera stavning när man högerklickar på musen. Puts väck är det.
 
Så här ser det ut i rubriken som det  förr såg ut inne i själva blogg inlägget.
 
 
Men här inne i bloggen i själva inlägget ser det ut så här idag:
 
 
Någon som kan förklara varför och kanske tala om hur jag får tillbaka stavningsprogrammet? Nu måste jag klistra in texten i Microsoft word och kolla stavningen och sen gå in här för att rätta till det. Skriver jag direkt i Word och klistrar in det här så stöter bokstäverna i varandra.
Nog om detta!
 
Igår städade vi förråden ute på gården (på jobbet) det blev jättefint. Slängde alla trasiga saker och ersätta med nya fina sandleksaker/uteleksaker. Barnen hjälpte till att lasta trasiga saker på cykelkärrorna och körde till grinden och vi ställde det utanför.
De var så duktiga på att hjälpa till. Man var rätt mör efteråt i sin egen kropp av allt böjande, sorterande och släpande. Vi är nöjda och ska nu behålla det så här. Slarvmajorna knäpper vi på näsan :)
 
Nu snart långfrukost!
 
 
 

Middag och gården!

Vår middag igår.
Fläskfile med stektpotatis och stekta champinjoner.
 
 
Lite bilder när Sture kedjar fast cykeln med solcellslampan.
 
 
 
 
 
Örterna planterade
 
 
Grannarna käkade korv ute,
 
Jocke grillar.
 
 
Så lugna och fina så.
 
 
 
Nu är det något på gång,
 
 
 
Sluta fota!!!
 
 
 
Men hjälp här kommer nästa galna kille. Christer fotades pga att Sture och Jocke ville föreviga honom i sitt förkläde. Christer skulle gå och slänga sopor då Sture och Jocke började gapgarva och pika honom för förklädet. Alltså detta är på skoj. Barnsligt värre!
 
Han bjuder på sig själv.
 
 
 
 
 

våren är här!

Tog en tripp till ÖB tack vara en bloggvän som köpt så söta påskkaniner där.
Dessa bilder tog jag innan vi åkte:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Örter vi ska plantera idag.
 
 
 
 
 
Dessa var det:
 
  
 
Köpte även denna
 
 
Nu ät hemmet påskpyntat
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Planteringsdags!
 

Lördags morgon!

Tack för att ni tog er tid er tid att svara angående texten. Men synd att så många inte orkade trycka på några tangenter, men det kan ju vara oerhört jobbigt :)
Lördag idag då och trött som vanligt. Men kunde bara inte somna om igen. Jag har städat och fejat här hemma istället, för idag ska påsksakerna upp. Ja jag vet att det är nästa helg, men att bara ha sakerna framme i fem dagar är trist så därför upp med dem idag.
 
Kolla så fina mina påskliljor blivit, utblommade till påsk jag vet, men jag kommer att köpa nya.
 
 
 
 
Åh så ledsen jag blev över Benjamins skada igår. Men jösses vilken kämpe han dansade ju jättebra. Sämst var ju patrik men glad att han är kvar, han bjuder på sig själv stel som en planka är han :). Ville att Lotta eller Gunhild skulle åka och så blev det ju. Steffo har gjort otroliga framsteg och förtjänar verkligen att vara kvar samma med Kenza. Som det ser ut nu trots Benjamins skada så bör det vara Kenza, Steffo och Benjamin kvar bland de tre sista. Sen lite fusk kanske att sätta Patrik och Benjamin i samma grupp i slutet, en som är skadad och en som är stel som en pinne. Utgången var ju klar redan innan.
Eller vad säger ni som tittar på Lets dance?
 

fredag!

Jag har fått lite klagomål på att jag använder färg på texten i bloggen. Att den blir svårläst i bl.a. bloggappen. Snälla skriv vad ni andra läsare anser. Är det bara i appen eller hur känner ni för att läsa färgad test? Om många tycker lika så får jag sluta med att färga texten. Jag själv läser allt från datorn och har inga som helst problem med texten.

 

Nu vill ja ha kommentarer från alla läsare om vad ni tycker negativt eller positivt eller spelar ingen roll med färgad text. Var anonyma on ni vill.


Var hur seg som helst när jag kom hem igår efter APT mötet. Man blir jättetrött av att jobba över så sent som till 19. Nu kommer säkert en massa tycka, men jösses det gör jag ju ofta osh bla bla bla.

 

Men ni jobbar inte i en hög ljudvolym hela dagen, i ett arbete där man måste vara med hela tiden, ha koll på alla små individer mm. Man är alltid trött i skallen när man kommer hem, att då behöva jobba upp till tre timmar till kan vara nog så jobbigt. Chefer ska gå igenom viktiga saker, vi ska reflektera, sitta i grupper ibland. Ja allt för att göra verksamheten för barnen ännu bättre.

 

Sen såg vi då Lyxfällan och självklart halv åtta hos mig. Jag tyckte Thord skulle ha vunnit. Den maten blev jag mest sugen på.Sen hur i helvete kan man få ta med sig hund in i en livmedelsbutik??? Sätta den i vagnen och köra runt. Blir rasande, djur har inte inne i affärer att göra då det finns allergiker. Jag själv skulle bli superdålig om jag fick hem denna hunds hå¨r på mina sake rjag handlat. Nu tänker nog någon att det allergiframkallandet sitter i djurets fett och inte i håret, fel då det gäller mig och flera andra pälsdjursallergiker. jag är även känslig mot enbart håret.

 

Lyxfällan då, vill inte uttala mig om människor som har det svårt, men gillade inte hennes kommentar att hon kunde snylta på bidrag istället för att jobba.

 

Nej frukost och sen åka till jobbet.

 


Godmorgon!

Solcellslampa inköpt på Jula i helgen.

 
 
 

Tänkte ha i vårt land på gården. Men det finns ju alltid idioter, de som vill förstöra, stjäla etc. Så mamma kom med en ide att kedja fast den. En liten kedja och så haka fast den i cykelstallet och ställa den bland alla fina blommor som håller på att komma upp i landet bakom.

Visst är den fin? 149:- på Jula.

 

Idag har vi APT så jag slutar först klockan 19 ikväll. Men tur att man inte öppnar för det hade blivit en lång dag. Börjar först klockan 8.30 så har god tid på mig att sitta här och även käka en långfrukost. Läsa en tidning och bara ta det lugnt. Har även hunnit med en dusch nu på morgonen.

Nej jag har lite annat att göra innan frukosten.

 

 

 
 


Men nu glömde jag att fråga en sak. Såg ni det underbara programmet Sveriges yngsta mästerkock igår? Men de är väl för duktiga barnen+ Den yngsta åtta år och den äldsta 12 år. Vilka mästerverk de skapade.

Cleo så sprallande glad och så Selma enbart åtta år gammal. En av bröderna tyckte jag var lite kaxig, väldigt oskarmigt på ett barn. När kaxigheten blir för mycket. Såg ni programmet så kommentera gärna. Såg ni det itne så se reprisen.

Cleo

 

 

 

 

 

 

 

Julgrisen!

Hoppar högt när jag går förbi spegeln. Kanske för att jag vet att Sture sover och vi enbart är två hemma. Vem är då denna tredje person?

Röda och svullna ögon i ett likblekt ansikte, håret ståendes på ända och lätt haltandes????

När jag sansat mig så upptäcker jag att denna person är jag?

 

 

Fort in i badrummet, badda hela ansiktet i iskallt vatten till ansiktet lyser rosa/rött som hos en julgris på julbordet.

 

Drar en våt kam genom håret så att det ser något bättre ut. Hoppas på att älsklingen snart fikat klart så att jag kan få massage på låret som känns som en enda stor lårkaka. Muskeln är helspänd, men jag vet att med massage och voltaren så släpper det. Sprutar även ögonen fulla med allergidroppar och trycker i några dosor allergispray i näsan.

 

Sist smörjer jag in det rödflammiga ansiktet men ansiktskräm. Så nu får detta sjunka in sen på med rouge och puder, så att det döljer det värsta.

 

Bra början detta på morgonen.

 

Nu blir det frukost!


Söndags morgon!

Blev två par skor igår…rosa båda två. Sen så köpte vi lite smått och gott till middagen, hade även en del hemma.

 

 

·        En röra på gräddfil, crabsticks och röd kaviar.

 

·        En röra på crème fraiche, rödlök och svart kaviar.

 

·        Räkor

 

·        Ägg

 

·        Avokado

 

·        vitlöksost

 

·        cambozola

 

·        små röda tomater

 

·        böckling

 

·        tunnbröd

 

·        kex

 

 

Precis ni tänkte som jag…Livet är en fest.

 

 
 
 

Middagen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ser väl gott ut?

 

Lördagsmorgon!

Hm nu äntligen är det lördag och man är ledig. Veckan har varit lång/sen och jobbig. Med övertid måndag och tisdag (utvecklingssamtal), mammografi på onsdagen och så stängde jag både torsdag och fredag.

Nu lite välbehövlig ledighet och bl.a. fortsätta att titta på Hem till byn.

 

Jag borde försöka jaga tag på gympaskor eller något liknande då mina gamla börjar gå sönder. Men känner inte alls för någon slags shopping. Känner mig bara trött och seg, nedstämd och deppig. Kan mensen vara i antågande igen månne? 

 

Men klart bit ihop nu och stick iväg HIT och handla skor HÄR och Här!

 

Köpte skor här 1 maj förra året, men nu behöver jag gympaskor, de jag har är höga som converse men jag vill ha låga denna gång.

 

Vi sticker hit:

 

 

 
 
 

 


Grattis!

Idag fyller min äldsta dotter 27 år.
Grattis gumman!
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Igår så hade jag tid för mammografi klockan 16, en kollega hade tid klockan 16.30 så hon fick åka med oss in till stan. Hon frågade i informationen om hon kunde komma in tidigare pga. att hon även kunde åka med oss hem. Om det är återbud eller flera inte kommer fick hon till svar. Jag ropades in klockan 15.45 och när jag kom ut satt hon kvar i väntrummet. Vi syns imorgon sa eftersom jag kan få vänta i 30 minuter till sa hon. När jag nästan kommit fram till bilen kom hon utspringandes och ropade: jag ropades upp nu. Vi väntade givetvis och lämnade mammografin i bil klockan 16 och var hemma klockan 16.30. Vilket flyt vi hade.


Idag stänger jag och det känns alltid jobbigt så det blir en lång dag…samma imorgon. Stänga ute går nog inte då det är kallare denna vecka, vi går ju då ut efter mellis vid halv tre och det blir tre timmar ute för barnen och då ska det inte vara för kallt eller vått.


Är för trött för att skriva mer idag sen har jag noll inspiration. Ibland blir det så.


Grattis Pernilla!

För 17 år sen så blev jag moster just denna dagen!
 
 
Grattis Pernilla på 17-årsdagen! Har ingen eller hittade ingen egen bild på pernilla, men till vänster står min dotter Angelica och pernilla till höger.
 
 
Igår blev tre utvecklingssamtal avklarade, skönt nu är det bara ett kvar idag klockan 16.30.
Det känns skönt att föräldrarna man pratat med är så nöjda och man får en massa beröm. Det behövs alltid och man blir så himla glad att få det bekräftat att man gör ett bra arbete.
Barnen är ju faktiskt Sveriges framtid som vi i förskolan lägger grunden för.
 
Hade ett väldigt högt besöksantal igår, ni som var nya och var inne: Hur hittade ni hit?
 
 

RSS 2.0