Första advent!

Önskar er alla en trevlig advent.
 
 
Snart är det dags för lussebak!
 
 
Köpt denna från en kollega på jobbet vars son säljer denna från Tulpankungen.
 
 
 
 

Julfint överallt.

Sture lyckades efter stor möda få upp julpyntet. Men idioterna har borrat håll igenom väggen till vårt förråd så det var mängder av mörkt byggdamm överallt. De är nämligen fortfarande inte klara med arbetet i källaren som fortfarande ser ut som en vallgrav...sen augusti.
 
Kolla damm och håll i väggen under dockvagnshjulet:
 
 
 
 
 
 
 
Tog fleras timmar för Sture att få rent allt. Men styrelsen får fasiken skaffa hit en sarneringsfirma och även stå för kostnaden. När allt är klart ska vi åter igen kontakta hyresgästföreningen med tider för stillaståendet. Vi har ungefärliga tider för detta. Tidspillan är det om inget händer på mer än sex veckor och sen även står stilla med en vecka här och där. Har från säker källa hört att det stått stilla bla pga att de varit oense firman och styrelsen av flera anledningar. Det ska fasiken inte drabba oss.
 
Lite bilder från vårt hem just nu:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag se på film.
 
 
 

Mår dåligt både fysiskt och psykiskt.

Jag har haft en enorm bloggtorka och även stor nedstämndhet denna vecka. Är även lite förkyld och mår inget vidare psykiskt just nu. Har varit mycket på jobbet också med bla kvällsmöten, möten etc. Slutade med antibiotikan i fredags och nu är jag då förkyld, näsan rann igår som en kran hela dagen. Folk säger väl nu: är du sjuk igen! vad då igen, jag hade luftrörskatarr senast och var inte ett dugg snuvig. Hade gått för länge med en infektion som blev baktriell. Men lugn jag går och jobbar iallafall, man smittar ju innan och det var går som det var som värst, idag har jag ingen kran till näsa. Ingen feber, man kan ju inte vara hemma för lite snuva.
 
Ska tyvärr stänga idag så det blir en lång dag och på onsdag har vi avdelningsmöte. Känner mig även slutkörd som om jag inte orkar något just nu, varken hemma eller på arbetet.
Jag kunde lika gärna skitit i att skriva detta inlägg, Det är ju inte kul för någon att läsa denna skit.
Men ville höra av mig här inne så ni vet hur det ligger till. Men ingen är väl ändå intresserad då ingen brytt sig om att fråga varför jag inte skriver här inne.
 
Jag återkommer när jag mår bättre.

Blandad mix!

Idag kände jag mig faktiskt rätt okey när jag vaknade. Ögonen är mycket bättre och kroppen värker inte. Det går åt rätt håll iallafall. Blir väll en filmdag idag också med rederiet och Bamse, ska nog trycka in en pilsnerfilm också.
 
Såg på så mycket bättre igår, men tyckte det var rätt trist. Kan inget om Familjen, har inte hört musiken. Kände igen det snurrar i min skalle lite grann. Musiken var också urtråkig. Nästa vecka är det Carola, gillar inte alls henne men rösten är okey. För mig har hon alltid framstått som flamsig och tillgjord. Viftat med sin bibel hit och dit och inte verkat ärlig i det hon säger. Har alltid ett påklistrat flin i ansiktet. Men det ska dock iallafall bli intressant att följa hennes dag och få lite tillbaka blickar.
 
Ska snart äta frukost yoghurt med mussli och sen ett par skinkmackor med Västerviks senap på. Om man skulle göra en kanna Fläderblomsdryck också. Mycket fin vitaminer i detta. Har ju köpt dessa på tetra som man spär med vatten.
 
 
Bakade även en sockerkaka med Nutella, inte marmorerad denna gång. Jättegod chokladsmak blev det.
 
 
Nu blir det frulle.
 
 

Summering av veckan!

Är sjuk och sjukskriven denna vecka. Har fått medicin mot ögoninflamation och luftrörskatarr.
Hade 137 i snabbsänka hos läkaren.
 
 
Känner att det går åt rätt håll men är otroligt trött hela tiden.
 
Vi har även köpt en ny bil en  vinröd Saab 900. Försöker sälja den gamla men ingen vill erbjuda mer än 500 kr vill försöka få´minst 1000 kr.
 
 
 
Igår åt vi en Tacco middag:
 
 
 
 
Såg på Idol igår och förstår inte alls kritiken mot Ludvig han var ju en av de bätttre. Josefin gjorde ett botten uppträdande i sin första låt dock var hon tvärtom i den andre. Så tyvärr var det rätt som åkte...Fanny.
Men bredvis Fanny skulle Josefine stått om man ser till hennes båda uppträdanden.
Tror det är Molly som kammar hem allt då hon äntligen inte körde i samma bana igår hon var strålande.
Hon brular se likadan ut, sjunga på exakt samma sätt och le hela tiden.
 
Just det vi handlade två filmer igår på Coop. Ett tips Rederiet kostar 199 kr där på Discshop, på Ginza, Homeenter och Cdon minst 299 kr.
 
Vi köpte även Pilsner filmen där för 299 kr
 
Homeenter 399kr
Ginza 499 kr
cdon 429 kr
Discshop 349
 
Så köp billigt på Coop istället för att skicka efter. Vi köpte även Bamse boxen med 8 filmer i färg och 6 svartvita. för halva priset av 199, summa:98 kr.
 
Köpte även ett datumljus på Coop.
 
 
 
 
 
 
 
Jag orkade med Rusta också och där blev det en rosa/lila bordgran med ledbelysning till och en ask kulor, bordstabletter och en godiskalender till Sture.
 
Att åka till Coop och Rusta var det jag orkade med igår.
 
 
 
 
 
 
Nu frukost!
 
 
 
 
 
 

Farmor igen!

Igår blev jag farmor till en liten namnlös tjej som var 49 cm läng och vägde 3100 någonting.
 
Inget namn ännu och jag brinner av nyfikenhet.....vad hon ska heta?
 
Här är lillan!
 
 
 
Hoppas vi ses snart gumman!
 

lördags morgon!

Nu är allt skrivet till hyresgästföreningen. Alla bilder, dokument, kopior på mail, kopior på utskick från styrelsen etc, etc är med i mailet. Jag spar all mail korrespondens mellan styrelsen och oss, alla info utskick från dem. Allt som hänt under de snart fem åren de varit bostadsrättsförening. Allt finns sparat i en pärm.
 
Skönt att man fått iväg allt och veta att de juridiska på hyresgästföreningen nu tar över.
Ingen ska fasiken kalla oss osamarbetvilliga för att vi inte motar access till källaren som är ett fuktigt mögelhåll. Ska då Drenera springa upp och ned åt oss flera gånger i veckan och vart ska de ställa alla saker som måste tas ut för att komma åt det som står längre in? I en fuktig skitig vallgrav eller???
 
Nej detta liknar verkligen High Chaparall på hög nivå!
 
Tänk att vi redan är inne i november månad, dagarna bara flyger iväg, snart blir jag farmor igen, den 12 november är det beräknat. Då blir min lilla kille William storebror.
 
Min dotter Angelica och lilla William och Angelicas festman Matte hemma hos mina föräldrar i oktober. Detta glada par ska förresten gifta sig. När, hur och var är en hemlis än så länge. Jag vet själv bara när :)
 
 
 
Lekte lite med kameran igår och fotade glas med gott innehåll.
 
Gissa vad det är i?
 
 
 
Vi såg Idol...tänk ingen riktig favorit har jag i år. Molly bra ja visst men samma, samma, samma hela tiden. Nej Ludde är bra, Fanny är bra och Lisa. Petter gilalde jag men igår usel. Vi kör på Lisa och Fanny i final och vinst till Fanny för att hon berört mest med äkta känslor.
Vi spelade även Chicago och här fick jag färg :)
 
 
 

En stor kran!

Trist utsikt från köksfönstret. Inte vill jag se denna kran stående på Porthansvägen!!!
 
 
 
 
Nej de förstör Blackeberg mer och mer.
 
Sen är jag otroligt trött på detta dräneringsbygge. Fortfarande kommer vi inte ned i källaren där även allt stått still som max i sex veckor. Ingen har kommit in där sen 15 augusti. I veckan skulle vattnet vara avstängt till och från i tre dagar. man skulle även kolla om det fanns vatten i kranarna innan mn gick på toa eller duschade. Knäppgökar!!!!! Då kanske det finns men inte3 när man står mitt i en dusch. Hände grannen att vattnet försvann när sonen duschade. Sen blev det översvämning i källaren men dock inte i vår, det stank och korvarna flöt omkring.
Nu satt detta hotbrev uppe i torsdags. ja jag tycker det är ett hotbrev från Drenera:
 
 
 
 
Vid missbruk????? Vattnet rinner i kranen du går på toa och under tiden försvinner vattnet. Stänga av vattnet helt om man inte sköter sig är ett hot iallafall för mig.
 
Hoppas hyresgästföreningen hör av sig på måndag. Sture pratade med dem förra fredagen och en handläggare skulle höra av sig inom fem arbetsdagar. Så måndag borde det bli. Jag har bilder, jag har styrelsen elaka mail att vi inte är samarbetsvilliga, har mail även från Drenera. Allt är sparat och mycket är inskannat i datorn.

Alla helgons afton!

Lördagskväll hos oss. Bill och Bull sitter precis likadant med armarna. Hade jag inte haft ont i ryggen skulle ni sett att de hade fötterna korsade precis likadant också :)
Eller Bill och Bull de är ju rätt elaka men otroligt lika, så det där med elakheten stämmer inte in på grabbarna.
 
 
 
Sture kämpar tappert med armarna, Jocke är dock tvungen att släppa pga att Nicole behöver hjälp.
 
 
Trevlig kväll med Idol tittande. Rätt åkte, Matilda som inte vill vara där hon är.
 
Läs Här angående Matilda.
 
Vaknade för en timme sen och kunde inte alls somna om trots att jag verkligen försökte.
Men får väl lägga mig en stund senare idag.
 

RSS 2.0