Robinson!

Japp jag såg det och tyckte rätt åkte, sen kommer jag säkert ha andra objekt jag ej gillar. Men igår hakade jag upp mig på en kommentar som denna 35-åriga kille kläckte ur sig i början av programet.
Något så här sa han...jag har en pojkvän på 22 år...hi hi...ja riktigt lammkött! man talar inte om sin partner på detta sätt inför helt främmande personer. Fick avsky för honom dirrekt och det satt i hela programet...sen hatar jag pakter så de killar som startade detta ligger lågt i mina ögon!


Bye bye



Hela högen!








Örådet dag och natt!









Middagen igår egen gjort klyftpotatis och gryta med nötkött, champinjoner, kantareller, lök, äpple, mjölk, öl och peppar och salt och en liten stänk honung....super super gott!!!!!






Mys mys levande ljus!





Jag fick färg på chicago ett från färgstege....vill ha en nia istället för trean jag fick!



Alla advent saker och julsaker som ska upp idag runt i lägenheten....ja jag har rätt mycket ja!



Robinson dirrekt från vår tv!







Fasiken sticker i halsen, näsan rinner och jag känner mig febrig! Det har vi inte tid med har ju fem samtal på Onsdag, invänjningssamtal och utvecklingsamtal. Skillnaden? Invänjningsamtal har man med de barn som börjat denna termin och utvecklingsamtal har man med de barn som gått ett tag...vad som gått fram på barnen eller vad som förändrats sen sist, hur det är på förskolan osv.
Fem barn i var sin halv timme + två med tolk, dövtolk och polsk tolk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0