Xante sparkling pear.

 
 
Beställ denna. Smakar verkligen päron och ett sting av Xante. Gillar ni sparkling och Xante så prova. Kostar 99 kr. Tog ett par glas i förrgår och samma igår. Lagom styrka också 10% de flesta viner ligger ju över. Tycker detta är lagom. Sture smuttade bara och han gillade inte denna men så gillar han ju inte Xante heller.
 
Här fått en jättejobbig tjejvecka igen. Ska boka tid hos gyn på tisdag. Har även nästan jämt små blödningar mellan dessa stora jobbiga veckor. Sen så dessa svettningar gör mig galen. Det formligen forsar ur mig. Kan ju inte springa runt i enbart trosor jämt inomhus. Nej jag skäms inte för så illa är det. Förrförra gången vi var på Brisak köpta jag denna:
 
 
 
Ja skratta ni...det är ett helvette rent ut sagt. Så denna fors vecka då. Tur att vi har tvättstuga idag. En hemlis...jag har ett underlägg i sängen...ja ett sådant som man har till små barn så inte kisset ska förstöra madrassen. Skäms inte för det heller för vem vill tvätta stup i ett när eller om olyckan är framme?
 
Tillbaka till tunikan. Den ser mer genomskinlig ut på bilden än den är i verkligheten. Men den är tunn och luftig. Ja man ser igenom den så givetvis har jag inte denna på mig om vi har besök.
 
Nog nu ska jag spela Candy Crusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0