Magsjuk

I förrgår promenerade jag och Angelica och Wincent upp till Vällingby från Råcksta. Jagade en tunn mössa med Snören. Men hittade ingen.
Han var en änge, log och lät oss trycka på mösser på huvudet.
 
Se så söt han är. Mormors lilla ängel.
 
 
 
 
vill ni se lite matbilder? Detta är vad jag lagar i veckan.
 
 Lufsa.
Potatisgratäng med vitlök.
Fläskfilé med banan och curry.
Wokgryta.
Bergislimpor som jag bakat.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag var med i Bromma bladet. En journalist kontaktade bla mig i Facebook gruppen Du vet att du är från Blackan... i en livlig diskustion om bygget vid Islandstorget.
 
 
 
 
 
 
Igår var jag hos läkaren. Är sjukskriven tom 23 april. Börjar jobba 25% 24 maj. Känns bra pga att jag mår lite bättre. Jag börjar lära mig att använda verktygen, jag vilar i mellan saker jag gör. Om jag inte vilarär jag helt slut dagarna efter.
 
Kladdkaka med mandelmassa och bor choklad.
 
 
 
Blommande Clivia.
 
 
Nu till rubriken på inlägget.
 
 
Igår kväll började jag må illa. Trodde först att det berodde på att jag var trött. Men när jag började kräkas så förstod jag att det inte berodde på trötthet. Min mage är lite strulig pga tarmfickor och jag vet väl om vad den blir dålig av.
Purjolök tex rå på macka. Ja jag har ätit det i veckan och magen har varit ganska ok. När jag började kräkas kollade Sture purjon och sa att den började bli dålig. Har haft en jobbig natt då det kommit från bägge håll och är alldeles matt nu.
Så kan det bli av dålig purjo om man är känslig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0