Suck

Ja det var ju rätt som åkte igår. Hoppas på Bianca för hon är bäst. Lise eller vad hon nu heter är för mig en flinapa. Gillar inte sådana som hela tiden ler som om mungiporna fastnat, sen har jag aldrig gillat hennes danser eller sätt att dansa på. Inte så att hon är dålig utan gillar inte hennes stil bara. Igår var hon dessutom dålig, när Bianca formligen glänste.
Så heja Bianca!!!
 
 
Jag har städat allt, gjort underbar mat och lovat att titta på hans program trots att jag avskyr det. Bara han är på gott humör och inte hotar med att separera så fort han inte får som han vill. Bara det inte går ut över barnen hans humör. Bara han inte slänger dem i säng när de bråkar, ibland är det för minsta lilla sak han gör så. Oponerar jag mig och säger att det är felaktigt kommer den där kalla blicken och orden: Jag kan flytta om det inte passar.
Jag måste skydda barnen, jag måste vara både en far och mor, han skiter ju i dem, särskilt den äldsta.
Han gnäller på dem om allt, inget är bra som de gör. Han påpekar hela tiden deras brister, sällan något beröm där inte.
Usch nu kommer dem igen, tårarna som tränger fram ur ögonen. Hur ska jag orka leva så här?
 
Ytterligare ett smakprov ur min blivande bok.
 
Har ont o korsryggen, legat konstigt inatt. Sen hade jag svårt att somna pga att tankarna for runt i ett. Hur ska jag orka fortsätta jobba heltid? Jag gör inte det helt enkelt. Är helt slut som oftast. Sen att inte sova ordentligt på nätterna tär på mig.
Sen de där ordem som gnager varför, varför, varför?
 
Suck! Det snurrar i huvudet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0