Tisdag 12 maj.

Jag funderar och funderar. Att lösenordsskydda denna blogg eller öppna en parallell och lösenordsskydda den. Behöver skriva av mig ordentligt ibland och allt vill jag inte ha offentligt ute. Behöver spy galla över olika saker etc. Som är allt för privata för att vädra ut över hela världen. Man kan ju skapa en till blogg eller en underblogg, någon intelligent själ som kan förklara skillnaden. Blir nog en till eller underblogg som bara vissa kommer att få tillgång till. Vad är skillnaden som jag frågade om högre upp och vilka är intresserade att få lösen? Tyvärr kommer inte alla att få lösen dit om jag skapar en ny.
Vill kunna ventilera ut allt jag känner, tycker och hur jag mår.
 
Nu till annat.
 
Middagen igår:
 
 
Middagen igår. Kassler, kulpotatis, Guacamole, stekt snackspaprika och som dekoration men givetvis ätbart en blomma av färsk avokado med cocktailtomater.
 
 
Löjnatshjärta.
 
 
 
 
 
 
Bilen lämnas in nu på lördag tar max tre timmar att byta vindruta, men tyvärr blev det en självrisk för 1500 kronor. Sture trodde han hade en extra försäkring men det var drulle så hade han sluntit med en hammare och dunkat i vindrutan hade försäkringen täckt. Men sprickan blir ju bara större så det måste göras, synd bara när vi inte är dödsrika då kassan precis kommit igång...suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0