Promenad.

Tillsammans med grannarnas/vännernas dotter Nicole tog vi en promenad efter lunchen. Först var vi i Blackebergsparken, sen gick vi ned till Södra Ängby skola där de fanns fullt med lekredskap att klättra och klänga i. Annat var det på vår tid. På tillbaka vägen åts det bullar och dracks festis. Vid fotbollsplanen Fk Bromma fanns det en liten skojig träfigur utsatt bredvid de stora klätterträden, på skolgården hängde det en liten gubbe i ett äppelträd. Undrar om det är samma som satt ut dessa de hade ett budskap på en skylt fastsatta vid sig också. Nicole är ett riktigt energiknippe och en härlig tjej. Vi hade några trevliga timmar tillsammans.
 
Kanske ska tillägga att vi var barnvakt åt Nicole pga att hennes syster var tvungen att åka till jobbet vid 11 och hennes smamma kom hem först vid ett tiden från skolan och pappan jobbade. Detta var ju bara roligt för oss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här låg Jones hela förmiddagen.
 
  
 
Lets dance då. Skönt att Gunhild åkte gillade inte alls henne förra gången hon var med och inte nu heller. Sen Anna Book har inte där att göra, kan inte det och det pga min vikt och så tårar hela tiden. Nej ahr aldrig gilalt henne. Båda dessa är tramsiga och flamsiga. Anton ska vinna så är det bara han är bäst, finns ingen annan som är värd en seger. Morgan är bra, Arja okey samma med Magnus. Men Anton är en dansare i blodet och ska vinna allt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0