Berodalbana.

Denna vecka har varit som en bergodalbana. Men tyvärr nådde jag aldrig toppen enbart botten. Vissa saker få mig att må så in i helvete dåligt och vaknar jag på natten och börjar tänka på dessa saker somnar jag inte om. Har haft två sådana nätter denna vecka. Vill inte få mer negativ energi från olika håll. Känner att jag inte orkar mer just nu. Hit med posetiv energi tack.
 
I tisdags var jag hos min beteendevetare och där fick jag prata av mig, berätta vad som var jobbigt om jag kände glädje ibland och en massa annat.
Hon kom med en del tips och jag ska till stor sannolikhet börja med KBT.
Känns skönt att ha kommit igång.
Så att skorpan någongång får läkas. Ja det känns som att man hela tiden pillar upp en sårskorpa som då självkalrt aldrig får läka.
 
Igår var det tandläkaren och han sa att röngenbilderna såg mycket bra ut, det jag hade var en avbiten tand (lagades igår)och så då framtanden som det lossnat en flisa från och ett pyttelitet karriesangrepp på en hörntand.
 
Nu till middagar. Denna vecka har vi ätit både västerbottenpaj och älgfärsbullar  med Stures goda sås innehållande sky från älgfärsbullarna, lagerblad, enbär, vinbärsgele, grädde sen var det lite krydder etc.
Nästa vecka ska det bli hemmagjorda kroppkakor. Vi går på landskapsrätter ser det ut som :)
Får de vad det blir nästa gång.
 
 
 
 
 
 
 
På Facebbok finns det en massa köp, säljes, bytes, skänkes.grupper och där har jag kommit över lite kap. Bla playstation 2 för 200 kr som vi hämtade i söndags. Fotpallen gratis, trädgårdsmöblerna gratis sen var det mer som jag just nu inte minns. Sen Blocket då, två tv gratis, köksö 50 kr och nu idag ska vi hämta ett datorbord på lidingö för 100 kr.
Sen har jag blivit av med saker också bla en juicepress som jag fick 250 kr för. Har även sålt massor på tradera och mer ska det bli.
 
Nu ska jag äta lite fruksot.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0