Uppdaterar lite!!!!

Jag är inte så ofta inne i bloggen utan mest på facebook.
 
Här kommer lite om vad som hänt sen sist jag skrev här inne.
 
Är sjukskriven tom 31 Augusti. Ska få en ny läkare eftersom min ska sluta. Tråkigt för jag gillade denna och fick ett väldigt förtroende för honom.
 
Fick även besked från AFA försäkringen. Kommer att få pengar utbetalade så länge jag skickar in mina läkarintyg. Det kom även ett inbetalningskort på 534 kr och det var för 150610-150620. Så det blir väl ca 1600/månad där ifrån, alltid något.
 
Igår ringde jag Folksam och får pengar där ifrån också.
Kommer få en klumpsumma för de första 90 dagarna jag var sjuk på 1700 kronor, för Juni 1200 kr eftersom dag 90 var den 9 juni. Inom 10 dagar kommer detta betalas ut. Sen i max 18 månader 1700/månad. Tur att man har dessa försäkringar.
 
Nu kommer det bilder bla på grillningen i helgen, mat vi ätit, gräsklippning och blommor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bakade bullar i måndags.
 
 
 
Köpte en fläkt på Rusta för 69 kr. Fläktbladens diameter 15 cm, alldeles lagom att ha på bordet.
 
  
 
Fläskkotlett med fäskpotatis, tomat, mango, avoccado, räddisor och såsen Mangoraja.
 
  
 
 
 
Moussaka
 
 
Var på jobbet igår och lämnade  läkarintyg och skrev på ett papper. Fick en knäpp kommentar från en kollega, men jag sa ifrån på skarpen. Sen pratade jag med min chef om detta. Vi pratade även om detta på rehab mötet att Previa skulle komma ut och berätta om bla utbrändhet och vad det innebär, bla för de idioter som inser att detta är ingen sjukdom utan lathet. I vanliga fall skulle jag bara skakat av mig detta, men nu blev jag både jävligt förbannad och besviken.
 
Ska du börja jobba nu med en spydig ton. Sen: Hur länge ska ni hålla på så här det är bara .....som är riktigt sjuk. Hon har haft cancer men är bättre idag. Det är en sjukdom att vara hemma för anser denna donna. Sen ni är vi som just är sjukskrivna för utbrändhet. men jag sa ifrån ordentligt även till chefen att så här accepterar jag inte att bli bemött och hon höll fullkomligt med mig och kommer  även att ta tag i detta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0