Blandad information!

Idag läste jag en sak som sårade mig enormt. Kändes som om någon körde in en kniv i hjärtat och vred om. Det sved ordentligt ett tag. Men så tänkte jag: det är ingen ide att gå och må dåligt över detta. Inget att älta bara att svälja gråten och bita ihop. Men vissa saker i livet känns tunga och är svåra att skuffa undan. Ibland blir jag förbannad...vad fasiken ser ni inte verkligheten, ser ni inte falskheten?
 
Jag vet att det är ett tag sen som jag skrev här, men jag hänger mycket på Facebook där både bilder och texter plitas ned.
Men ska fösöka plita ned en liten text. Ja vardagen har börjat efter en välbehövlig ledighet. Jobbet och vardagen rullar på som vanligt och vädret är piss som vanligt. Så med andra ord är allt som vanligt.
 
Igår så hade jag bott här i 25 år, 25 år sen jag flyttade in i denna lägenhet.Tänk vad fort allt går, tycker inte det var länge sedan jag flyttade till Grimsta till en andrahands lägenhet 20 år gammal. Det ekade i rummen för 25 år sen, men jag kan lova att det gör det inte idag. Rummen är fyllda till bredden och ibland kan jag tycla att det är lite rörigt och vilja göra om. Men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Mindre pryttlar som dockor, prydnadssaket etc skulle nog vara en ide. Iallfall om Sture fick bestämma. Så här ser det ut just nu iallafall.
 
Ja scrap och filmrummet då.
 
 
Sovrummet
 
 
 
Köket. Vi har gardin men den ska strykas först och jag har inte orkat. Tvättade den för ett par veckor sen :)
 
 
 
Vardagsrumemt sett från balkongen.
 
 
Stora hallen sett från ytterdörren.
 
 
Lilla hallen. Rakt fram badrummet och till vänster lilla toan.
 
 
 
Dörren borttagen och ett draperi i blått tupphängt in till palmrummet, båtrummet eller vad man nu vill kalla det. Kartongerna/kassarna  innehåller julsaker som vi ännu inte kan ta ned förän de sanerat källaren.
 
 
 
Tvätten hängs även här pga platsbrist.
 
 
 
Idag ska vi till Löt och fira William som fyllt 2 år, ska bli trevligt att få träffa familjen och mina söta barnbarn. Det blir tyvärr för sällan enligt mig. Paketet är inslaget av älsklingen igår och jag har gjort ett eget kort tidigt imorse.
 
I veckan åt vi en god middag rostat bröd med räkor, gräddfil och röd kaviar på nummer ett. På den andre mackan en röra gjord på creme fraiche, crabbstick och rödlök och sen en klick röd kaviar på. Egentligen ska röran innehålla röd kaviar inte ligga på och ingen rödlök, men lika gott ändå. Finns en annan röra vi brukar göra och den är på gräddfil, svart kaviar och rödlök.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Hoppas vad det än var som gjorde dig ledsen kan läggas åt sidan för en stund så du njuter av barnbarnen och att det sen löser sig.

Och ja, du har mycket pryttlar ;) Här, med en rullstolsburen make, skulle det aldrig funka att ha det så... och vi skulle nog bli tokiga båda två (även om jag egentligen är en liten ekorre som sparar på allt) :)

Svar: Tackar. Det känns bättre nu men är fortfarande väldigt besviken. Jag har rensat massor, sålt på Tradera och kastat. Skulle vilja få ordning och reda på allt. Kanske samla snyggt och prydligt i ett rum och ha lite tommare och större yter i de andra.
kerstin Persson

2015-01-17 @ 08:42:28
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0