Öppet arkiv

Jag har hittat en guldgruva. nja jag hittat och hittat ha r u hört flera som använder den.
Kolla HÄR
 
Kollade på första avsnittet av tjejerna som gör uppror igår, sen såg jag första avsnittet med Den vita stenen. Minns ni Bullen? Där det alltid slutade med en kort serie på knappt tio minuter. Minns ni klassliv? den finns där hela serien. Sen Mumlan med Gösta Ekman. Gillar familjebarnprogram bäst, när hela familjen kan titta utan att föräldrarna hela tiden skruvar på sig. Förr var det bra barnprogram idag är det bara skit. Det fanns Pellepennan och suddagumman också. Den såg jag som mycket liten och älskade. The pling show med Robert Broberg, Himmel och pannkaka. Hm vart ska man börja???? Lite jobbigt att titta på datorn då det blir en bit ifrån och så krångligt att flytta fram den varje gång
 

Välkommen till Öppet arkiv!

Här har vi samlat ett brett utbud av program ur den svenska tv-historien. Det “nya” Öppet arkiv, som lanserades den 16 april 2013, innehåller hela program- och programserier, men också som tidigare en del klipp. Vår förhoppning är att du både ska kunna återuppleva gamla minnen och frossa i nostalgi, men också finna spännande, underhållande och intressanta program som du inte tidigare sett. Öppet arkiv är en skattkista fylld av dramaserier, barn- och underhållningsprogram, dokumentärer och program inom fakta, sport och kultur. Följ oss gärna på redaktionsbloggen, där vi kommer tipsa och berätta mer om olika program.

SVT:s arkiv är en viktig del av vårt gemensamma kulturarv som genom Öppet arkiv blir tillgängligt för publiken. Vid starten hade sajten cirka 200 olika programtitlar, ett stort antal episoder och runt 500 härliga timmar. Det långsiktiga målet för Öppet arkiv är mer än 10 000 timmar.

Tack vare en lagändring, och avtal med svenska rättighetsorganisationer, har Öppet arkiv gjorts möjligt. Våra avtal omfattar de flesta egenproducerade program som sänts före den 30 juni 2005. En del program kan inte visas av rättighetsskäl eller av hänsyn till de medverkande.

Tyvärr har vi inte rätt att visa programmen utanför Sveriges gränser.
 
Gå in och titta, det finns massor av bra saker att titta på.
 
Föräldra låt era barn titta på fem myror är fler än fyra elefanter, från a till ö, Mumlan, sant och sånt med staffan och beng, Hajk, Bullen mfl där man lärde sig något på ett roligt och lärorikt sätt samtidigt som programmen var just för barn.
 
vad är Daidalos robotar? Labyrint heter programmet där barnen ska springa i en labyrint och undvika Robotar. De leker den på förkolan, kickar med benen, härmar lasergevär etc etc. Vi satte på en del för de stora barnen en regnig dag. Usch bara skit och en massa robotar som låter och fräser och gör att barnen leker våldsamma lekar. Går i barnkanalen. Läs mer HÄR 
 
Jösses jag har glömt brödet som står på jäsning. vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0