Deppig värre!

Jag har inte varit här inne på ett tag. Har inte haft lust eller ork helt enkelt. Jag mår inte alls bra just nu, jag känner att jag är helt orkeslös psykiskt. Det är bara för mycket från alla håll och kanter. Känner ingen direkt glädje över någonting. Hur kan jag just jag må så här? Jag har alltid varit den starka och kämpat på, ställt upp för andra och aldrig någonsin mått så här risigt som jag gör nu. Jag har varit deppig men det har väl alla varit, men så här, detta är en helt ny känsla för mig. Jag är rädd att det är det här som kallas att man håller på att gå in i väggen.
 
Jag oroar mig för det. Min älskling, min klippa och min stora kärlek är ju utan jobb, vi har inte råd att jag blir sjukskriven. Jag oroar mig för att han inte får jobb, ser ju att det tär på honom. Jag är ju en människa som sällan oroar mig för saker och ting.
Men just nu känns allt kaotiskt och det känns som om jag har bly hängandes över axlarna.
Kände att jag måste skriva av mig, förklara eller jag vet inte vad?.
Hoppas detta vänder för jag vill inte gå in i väggen, bli utbränd och gå hemma och dra.
Nog.
 
Sture gjorde jättegod middag som vi åt i två dagar. Kassler med råstekt potatis och hemma gjord kantarellsås. Sen hade vi egen odlade tomater till.
 
 
 
Idag ska Sture hjälpa sin systerson att flytta. Ingen lång bit direkt utan från Hässelby gård till Hässelby strand. Släp är hyrt i tre timmar så det komemr nog gå ganska fort. Även systersonens tjej och dotter ska med. Lilla söta Isabella.
 
En stolt Sture. heter systersonens dotter något eller finns det något namn. Ja ni vet hur jag menar så som kusin, son, dotter, faster etc etc eller blir det bara systersonens dotter och för Isabella min pappas morbror?
 
 
Vad jag ska göra? Ligga på soffan och se på avsnitt efter avsnitt med Rederiet. Äta skräpmat till middag och sörpla i mig mängder med iskall läsk. Sen slänga i mig ett par glas vin till Fångarna på fortet ikväll.
Det här behöver jag, ta hand om mig själv och tänka på mig själv.
 
Tack och hej leverpastej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0