Sveriges mästerkock!

Nu är jag arg på juryn i mästerkocken, särskilt Mannerström!!!!!! Går fram och hjälper Markiz (hur det nu stavas) med den förbannade fisken. Lägg ned skiten det är ju fusk hela tiden. Ala har tagit sig vidare mycket pga att Markus Aujalay  hjälpt henne flera gånger och sen att hon misslyckats totalt men ändå gott vidare. Nej denna jury borde vara professionell, men nej det är den inte. Skönt att en av tjejerna åkte för jag har aldrig tyckt de gjort något ifrån sig som är tillräckligt bra för att vara kvar.
Nej jag kan ju inte smaka som juryn kan, men när fisken är rå, överkokt, torrt samma med köttet (som juryn själva sagt) ska man inte vidare. Nej Ala står där pga den hjälp och den dyrkan hon har från vissa i juryn, så nu hoppas jag på Amir som jag inte heller haft som favorit men hellre han än Ala. Fjärde säsongen är detta, den första och andra kom den jag höll på tvåa, den tredje kom min etta som jag höll på. Detta år har juryn fått gubbsjukan.
 
Idag ska vi gå med de blivande skolbarnen till Bilioteket och lyssna på sagohjulet. Ska bli roligt att få komma iväg lite och göra något annorlunda med barnen. Vi ska gå med fem barn var från tre avdelningar, jag ska gå med våra barn från min avdelning.
 
Vilket härligt vinterväder vi fått tilblaka då, snöblandat regn och kraftiga nordan vindar var det vi fick igår. Lite solstänk på eftermiddagen men fortfarande iskallt.
Nej nu vill jag ha våren tillbaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0