Middag och krypande Sture :)

 
 
Ser gott ut va? Det var vår middag igår. Lyxade till det lite med en landgång var.
 
På kvällen såg vi på Gladiatorerna och hade tre rätt på Joker....vi vann 200 kronor. Alltid något men jag hade ju hellre vunnit drömvinsten. Ekonomiskt oberoende resten av livet, det hade varit något det.
 
Jag har lite Bloggtorka idag men tar en rolig sak som hände igår natt. Vaknade mitt i natten av ett klirande, klirr, klirr,klirr.
Jag vänder mig om och tittar upp. Vad ser jag tror ni? Sture som kryper runt på alla fyra på golvet och plockar med något.
Vad i jösse nman sysslar du med undrar jag ju så klart. Plockar godis, skålen måste ha ramlat ned på något sätt. I skålan hade det legat zoo tabletter och Nonstop.
 
Då minns jag att jag tog en liten näve innan jag la mig ned för att sova. Men skålen stod snällt kvar i sängen istället för att jag ställde den på bordet, så jag har kickat ned den på golvet medan jag sov :)
Sture hade vaknat av ett brak men inte jag, men klirrandet vaknade jag av :)
 
Nej jag brukar inte ta en näve godis innan jag somnar, vet itne varför jag gjorde det denna gång då jag faktiskt redan lagt mig och höll på att somna. Kanske jag gjorde det i sömnen eller i halv dvala.
Kul syn var det iallafall att se Sture krypa runt som en hund på golvet. Visste inte vad jag skulle tro just då.
 
Nej ha en bra dag, Jag kanske tittar in igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0