Lite av varje

Nu kommer bilderna på mina Cupescake, bättre sent än aldrig.
 
 
 
 
 
Tjusiga va? De var även jättegoda.
 
Ni vet ju att jag för par år sen köpte skrivbordet Expedit på Ikea nu har jag kompliterat den med Expedit hylla och så här blev det:
 
Nu kan jag använd hela skrivbordet när jag scrapar utan att det ligger och står en massa annat där, det står numera på hyllan.
 
 
 
 
 
 
År jättenöjd över köpet och enbart 199 kronor kostade hyllan.
 
sen skulle jag vilja ha dessa saker på ikea också.
 
 
 
Så härliga färger.
 
 
 
Miniatyrer passar nog barbies. Villa ha det pga Expedit hyllorna som finns på bilden. Men det är ett paket med allt utom bakgrunden för 149 kronor och jag vill enbart ha hyllan. pga att jag ahr en sådan själv och vill ha den stående i den hyllan som dekoration.
 
 
Nu till gårdagen. Mötet på jobbet gick bra och jag fick fram allt, rättegången gick också bra men fick vänta från 13 till kvart i två innan jag fick komma in...irriterande för det tog max 15 minuter där inne.
Nu är det då en jobbig sak till nu dirrekt när jag börjar jobba, men kan inget säga pga tystnadsplikten. Ser fram mot helgen då vi ska åka till Löt och träffa familjen som bor där bla mitt älskade lilla barnbarn William. Kan tillägga att det som är jobbigt på jobbet inte har med mig personlighen att göra, så ni inte börjar tro att chefen skällt ut mig eller att jag ska få kicken etc :), bara så ni vet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0