Trettondagsafton!

 
Varför vi firar Trettondagsafton kan ni läsa om HÄR. Eller firar och firar, det är väl inte många som uppmärksammar denna afton särskilt mycket. Samma är det väl med Pingstafton som också går spårlöst förbi för de flesta. Nja lite fel har jag ju här eftersom mängder av människor valt att gifta sig denna dag. Men dessa två är inga aftnar vi firar så som vi gör med Julafton, Nyårsafton, Påskafton, Midsommarafton, Allahelgonsafton, nja där går ju svenska barn ut och spökar fast den riktiga Halloween är sista Oktober(när mina var små så var det Allahelgonsafton de spökade på idag är det väl lite blandat), sen Allahelgonsdag går man ju till gravarna. Så den Aftonen firar man väl inte heller särskilt speciellt.
Nej nu lämnar vi detta.
 
Nu har vi bara en bokhylla kvar att damma och rensa upp i filmrummet, fem stycken är redan gjorda.
Jag tog i farten igår även vardagsrummet. Jag rensade inte bort saker men dammade allt och våttorkade golvet riktigt ordentligt.
 
Ni har inte fått några middagsbilder de två senaste dagarna. Glömt det tyvärr. Men eftersom det varit samma båda dagarna och det även finns en tallrik i kylen med mat kvar till Stures lunch idag, så blir det ett foto iallafall.
 
Stekt fläsk och hemmagjort potatismos. Vi hade även gröna ärtor till men de försvann ned i magen. Min mage ska jag skriva eftersom Sture inte gillar ärtor. Konstig människa, det som är så gott.
 
 
Har märkt att många bloggare har gjort årskrönikor. Vissa skriver otroligt bra, så bra att jag blir riktigt avundsjuk. Jag med mina författardrömmar som aldrig blir av, bara påbörjade men aldrig avslutade.
 
Men nu till saken. Jag varken vill eller ids att skriva ihop en årskrönika. Om ni vill ha det ändå så får ni själva gå igenom 2013 månad efter månad. Kanske ni då även kan kasta in lite kommentarer.
 
Man kan även sklriva negativa kommentarer så länge man är trevlig i sitt sätt att göra det. Påhopp och elaka ord+tjafs undanbedes.
Minns så väl A-M, B och några till. Det skulle tjafsas till en förbannelse. Det skulle hotas, göra anmälan, märka ord etc. Ni som antagligen inte hade och fortfatrande inte har något/några  liv att glädjas över. Men älskar att leta fel hos andra.
 
Ja nu ska vi inte gå in på det där gamla utan låta det vara. Gör en årskrönika själva genom att göra en resa genom 2013 bloggar och kommentera gärna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0