Torsdag!

Igår rann vänsteröga+näsborre väldigt mycket. Men idag var enbart ena ögat lite rött, så det har vänt. Tyst med dig så att det inte börjar igen nu. Igår kväll låg jag i soffan och proppade i mig glass och popcorn. Vi såg på Ola-Conny och Morgan, Svensson Svensson och Mästerkocken,
Men vad är detta? Laurent skulle inte ha åkt han var ju den som var bäst av dem tre som stod kvar i slutet. Inte för att jag hålle rpå honom men ändå. Haqns smakade ju bäst om man tolkade juryn rätt. Ala skulle ha åkte med sin sura Guacamole och torra macke enbart mitten hade ju röra. Nej vissa har nog henne som favorit i juryn tyvärr.
Jag har ett par favoriter lastbilschaffören Lennie, Monika Anders Ö. Markiz, Lovisa och Ala kan åka hem direkt tycker jag.
 
Har precis klivit ur duschen och ska snart smörja in hela mig med hudkräm+ansiktskräm,  jag är jättetorr för att inte tala om huduen runt näsa och ögon, ser ut som en gammal kärring!
Hm är ju nästan det tycker ni säkert bara för att jag fyller 49 år på lördag. Men jösses jag minns när mamma fyllde 50 år och firade det med pappa i London. Jag ringde till hotellet och grattade henne då. Tänk vad åren går. Snart är barnbarnen stora och jag är pensionär sen får jag barnbarnsbarn...stopp nu stannar vi här. Vi kan börja med att fylla 50 nästa år.
 
Nej idag ska jag ta en långfrukost med yoghurt och mussli med banan, efter färsk mango, proviva juicemango. Sen ett glas c-vitamin.
 
ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0