Redan torsdag!

Veckan har rasat fram i snabb takt. Förresten så hann vi med allt på vårt avdelningsmöte i tisdags tom mer än vi planerat in.. Nu står det teknik på schemat och vi har inplanerade experiment och projekt på gång. Just nu är det Ipaden som är i fokus eftersom vi måste hinna med alla barn innan den ska skickas vidare.
Jobb, jobb,jobb.
 
Imorgon ska Sture och jag på begravning är en barndomskamrat till mig där vi,lekte mycke tihop i parken. Sture umgicks med personen även när han var äldre och vi pratades vid när man möttes.
Känns vemodigt då han var två år yngre än oss. Många Blackebergare kommer säkert att komma. Sen vill jag vara med för att stötta Sture, det har kännts jobbigt för honom efter att han fick meddelandet i december. Även om man inte umgåss eller är jättetighta så har de en gång varit det.
En gammal barndomskamrat från det gamla barndomsgänget där vissa fortfarande idag är lika sammmasvetsade. Tycker man ska hedra gamla vänner även om man bara bytte några ord när man träffades. Vi var även med på en födelsedagsfest i parken för några år sen när denne kille fyllde år.
 
Nej nu är det frukost som väntar och sen en ny jobbdag...stängning idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0