Onödigt vetande!

Nu sitter jag här nyduschad och funderar på vad jag ska äta fill frukost. Det fåt bli yoghurt med flingor och ett stort glas Proviva Mango till. Ska köpa risgrynsgröt och även ha det till frukost med mjölk och kanel och lite, lite socker på. Försöker unvika bröd helt men det är inte alltid så lätt, även lightläsk gäller numera och godis är väck än så länge. Boven är ju läsk, sötsaker och mina härligt goda mackor. Försöker även få tag på en billig motionscykel (träningscykel)för ett par hundringar. Ja jag ska försöka gå ned och ta bort det onyttiga+ äta mer grönsaker. Nästan bara på jobbet jag äter grönsaker idag, frukt äter jag minst två om dagen och även de på jobbet.
 
Igår fyllde min lilla ängel ett år och jag la ut en bildkavalkad och hade många läsare som måste ha sett detta. Urtrist att ha tävlingar, ställa frågor, visa bilder etc och inte få någon respons alls.
Har känt att det här med bloggandet mer och mer blivit ett tvång, ett måste för att ni ska få något att läsa som fäljer bloggen.
Men nu har jag bestämt mig för att enbart skriva när jag känner för det. Behöver inte vara något speciellt precis utan när det glöder i mina fingrar och det brinner i hjärnan av saker som vill komma ut.
 
Kanske det bara läggs ut lite bilder med en kort text någon dag. Kanske flera inlägg en dag, noll en annan.
 
Fruksot idag:
 
Blåbär och vaniljyoghurt med flingor.

Kommentarer
Postat av: Marie

Obs! I köpt risgrynsgröt brukar det vara jättemycket socker, så om du vill undvika sockret rekommenderar jag att hitta ett alternativ, eller inte sockra extra kanske...? (Vitt ris och vitt bröd är ungefär lika ohälsosamt.)

Bilderna på W var jättesöta, men har ju sett dem förut (tror jag, i bloggen). Tyckte det var typ igår du annonserade ut att du skulle bli farmor. Tiden går vansinnigt fort!

Svar: Nej det var inte mycket socker i den vi köpte. VI? Sture menar jag. Minns inte vad det var för märke men kollade innehållet när jag kom hem. En tallrik med gröt är bättre än tre mackor med smör och ost eller salami etc. Socker ska jag minska med men då gäller det godis och läsk, det får bli en början annars kommer jag tröttna inom 14 dagar. Tiden går fort väldigt fort. Snart så springer han också.
kerstin Persson

2014-01-09 @ 08:03:11
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0