Irriterad,negativ,positiv, ledsen och glad! Så känner jag mig just nu!

 
 
 
Trist när det finns människor som är ute efter att såra andra människor bara för att! Undrar varför de gör så? Tänk till innan ni yttrar er att det faktiskt kan såra det ni säger/skriver/sprider ut etc. Värna om era medmänniskor, Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Tänk efter innan du kanske sårar någon, vad har denna person egentligen gjort mig, kan jag skriva så här eller göra om, göra bättre göra annorlunda, göra rätt! Tänk till!
 
Ni får tolka det över hur ni vill.
 
Idag är det då begravning och sådana är ju aldrig roliga eller trevliga. Särskilt när personen enbart var 46 år gammal. Två år yngre än mig. Usch fy säger jag bara.
 
Sture sover fortfarande och jag har suttit här sedan jag vaknade för drygt en timme sedan. Har kollat  mailen, kollat Tradera, vart inne på Facebook, kollat andras bloggar och nu sitter jag här själv och försöker knappa ned något vettigt.
Vettigt ja, vad är vettigt egentligen? Allt man skriver så klart är ju vettigt för en själv. Det är ju personens inre tankar som poppar upp på bloggen. Klart att allas tankar är vettiga.
 
Måste bara skriva en sak som verkligen är tankar. Jag har mått lite si och så och ältat lite tankar. Men nu har det vänt då ett positivt besked kommit. Nej, nej, nej inte sådant positivt, knäppgökar, hur tänker ni??? ;)
 
Vill bara skriva av mig att det blev bättre till slut, tänker inte gå in på detaljer för det är privat, men vill skriva att jag är väldigt positiv just nu. Kanske det lyst igenom i bloggen den senaste månaden att jag mått lite dåligt och tankarna varit någon annanstans.
 
Det räcker så man behöver inte veta allt. Jag mår bra, mitt förhållande mår bra (har aldrig varit problem där) en pik till alla de som kanske känner för att gotta sig och hoppas att felet varit där, men tyvärr så måste jag göra er besvikna där.
Jag har världens bästa gubbe som alltid finns där för mig.
 
 
 
 
Nu går vi även mot ljusare tider och våren kommer om ett par månader, sen har vi den härliga sommaren. Sådana här känslor får mig att känna för att rensa ut gammalt och in med nytt. Jag vill rensa alla skåp och lådor, garderober, källarkontor etc. Jag vill kasta, skänka, sälja på Tradera och Blocket och sen in med nytt och fräscht. Skulle vilja ha en ny soffa, nytt matsalsbord, hissgardiner i båtrummet och filmrummet, nya gardiner i sovrummet. Där ska det vara ljusa, luftiga, lila/rosa gardiner, sen vill jag tapetsera om i ljusa tapeter, måla sängborden i rosa så rummet blir ljusare.
Enerignf lödar och idéernaf ramför allt. Tror vi startar med källaren och skänka, slänga och sälja!
Snart kommer vi Myrorna!!!
Tack och hej leverpastej!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0