Idag står det köpa fördelsedagspresent till William på listan!

Godmorgon. Uppe tidigt igen, redan klockan halv sex. Hade fått en inbjudan till Williams 1-årsdag nästa lördag så nu ska vi iväg idag för att köpa födelsedagspresent. Har redan en klar som är på väg hem till oss i paket, mer skriver jag inte. Men kommer att fota och lägga ut det här i bloggen efter vi firat lillprinsen.
 
Igår började vi då med Videorummet. Har ju massor av gamla VHS filmer som vi numera har dubbletter av i DVD men även filmer utan dubletter. Måst sortera ut de dubbla och de dåliga. Sen har vi massor av filmer inspelade på VHS ut med de dåliga och de som vi har i dvd dubletter.
De köpta VHS filmerna går det att sälja dem överhuvudtaget? De som är i bra skick menar jag alltså, vissa är inte tittade på många gånger. Tänkte ta mellan 20-40 kronor för de som är bra. Vad säger ni? Ge mig tips på var man säljer VHS filmer. Blocket och Tradera och Ebay känner jag redan till, men fler tips mottages.
 
Kolla vad filmer vi har, 6 stycken Billy bokhyllor fulla. Tre bokhyllor är i storlek 200 cm X 90 cm (svarta) och de andra tre är i storlek 200 cm X 80 cm (silvriga).
 
 
 
 
 
Igår hann vi fram till den tredje svarta bokhyllan, började så smått med den. Idag fortsätter vi efter att vi kommer hem från handlignen. Ska även pressa in filmen mammas pojkar. Såg Hur många kramar finns det i världen igår, mycket bättre än ettan Hur många lingon finns det i världen. Bra bägge två men tvåan snäppet bättre.
Nu ska jag duscha och sen fixa med den rena tvätten.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Folk ger bort VHS filmer idag. Du kan ju prova att sälja men 20-40:-/film tror jag du får svårt att få. Den senaste som sålde i en säljgrupp på Facebook hade en banankartong fylld med köpta VHS-filmer och sålde den till slut för 30:- och 2 liter mjölk. Man kan ju köpa nya dvder för samma pris som du tänkt dig och då tror jag många hellre väljer dvdn. Dessvärre...

Svar: Ante mig nästan. men har flera Astrid Lindgren och de kostar ca 150/film.
kerstin Persson

2014-01-02 @ 08:37:49
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0