God middag!

Inlägget jag skrev igåtr morse tog 1timme och 45 minuter att skriva....eller skriva, lägga upp bilder, ladda upp fem filmer etc.
Visst är han söt farmors prins? Vad tyckte ni om filmerna. Nu frågar jag inte om skakningen, suddigt eller  kvaliten utan om lille kille som är med på dem.
 
Nu kommer två vinterbilder och en bild på middagen igår. Jag delade småtomater och vindruvor i halvor sen skivade jag en rödlök och la allt detta i en skål.
I en annan skål blandade jag 3 msk olivolja med 2 msk vinäger, salt peppar ich hackad färsk Persilja. Sen hällde jag det över frukt och grönsaksblandningen och rörde runt. Fick sen stå i fem timmar och dra till sig allt.
Till middagen åt vi sen kassler, rivna morötter med denna goda blandning över. Supergott var det.
 
 
Två bilder från helgen innan vi åkte iväg som jag tycker är rätt fina.
 
 
 
Är lite stressad idag då jag vaknade 20 minuter efter att klockan skulle ha ringt och jag gått upp.
Så nu måste jag ge mig iväg.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Jo han är söt barnbarnet och det är ju inte lätt att få skarpa bilder på nåt som rör sig konstant och fladdrar och far ;)

Kassler är jättegott! Däremot har jag svårt för frukt i mat, så jag hade hoppat/petat bort vindruvorna, men i övrigt lät det jättegott!

Svar: Jag gillar att blanda sallad med lite frukt och då just vindruvor. Mango är också gott att ha i sallad. men smaken är som baken delad som man säger :) han verkar vara väl medveten om vad han gör också, eftersom han vänder sig om och ler när kameran kommer fram. Precis som han tänker, lurad på leendet farmor :)
kerstin Persson

2014-01-13 @ 09:39:36
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0