Förkyld igen?

Kan man få en ny förkylning strax efter att man blivit frisk från en? Jag jobbade ju i torsdags och i fredags efter att ha varit hemma i tre dagar med feber, snuva och frossa. Var väl inte helt okey men feberfri. Igår vid mellis började jag nysa i ett, ja som jag haft till och från de senaste månaderna, ögonen kliade som attan också. När jag kom hem så sov jag i en timme och på kvällen var jag rätt seg och nös i ett. Sen var allt borta vid åtta och vi såg på tv och nu vaknde jag.
Jag är tjock i näsan och har svullna ögon+stickningar i halsen. Har tagit ögondroppar och sköljt ansikte +ögon i iskallt vatten. Näsan varken rinner eller kliar men den är tjock med snor. Oj så trevlig jag var här nu då. Men msåte ju skriva som det är eftersom jag i början ställde en fråga till er.
Gick jag för tidigt tillbaka till jobbet eller är det något nytt på gång. Barnen är ju allt annat än friska på jobbet och man utsätts ju dagligen för smitta och bakterier. Eller har jag någon form av allergi efterom jag är trött jämt och ständigt? Nog om detta. Men skriv gärna vad ni tror elelr kanske tom vet.
 
Köpte ett paket med ostbollar och ett med ostkex på Rusta i helgen, väldigt goda är de.
 
Dessa är det strött ost ovanpå och de är spröda och goda.
 
 
 
 
Dessa är de ost inuti och de är i konsistensen som vanliga rån, dessa är också godast
 
 
 
Rekommenderar dessa istället för chips och dipp.
 
Nu är det frukostdags!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0