Bättre!

Nu så har det gått åt rätt håll. Jag mår bättre, ögonen rinner inte lika mycket, nysattackerna har avtagit och halsen känns bättre.
Imorgon blir det jobb, stänger och på fredag öppnar jag. Två dagar ska jag väl palla med. Sen vila i helgen.
 
Vad står på listan idag då? Vila, se film, diska, äta en god middag. Potatismos med västerbottenost och skjuts in i ugnen där detta får gratineras. Till det blir det kyckling.
Till saken hör att vi skulle göra  pyttipanna igår, det gjorde vi också men potatisen glömdes bort och blev bara en smuldeg.
 
Då gör vi mos av detta sa jag och satte igång som vanligt med en klick smör, mjölk och kryddor. Dumma mig göra detta när potatisen kallnat, allt blev bara en kladdig gröt som Sture till slut räddade upp men då var moset mer som en väldigt tjock soppa :)
Så summan av kardemumman blev då att lägga det i små skålar och gratinera det i ugnen, smart va?
 
Har tittat på Törnfåglar under två dagar nu och idag blir det episode tre, den är bara helt underbar den serien. Hur många gånger kan jag sett den då? Såg den många gånger när jag bodde hemma, likaså när jag flyttade hemifrån, har sett den tillsammans med barnen, själv......serien är ju 31 år gammal.
Vi slår till med en gissning minst 50 gånger men det kan vara uppåt 75 fler tror jag inte det kan vara :)
Oj vet ni inte vilken serie/film jag pratar om? Vilken väld lever ni i?
 
varsågod. Genom tidernas största kärlekssaga:
 

TV serie från 1983 av Daryl Duke med Richard Chamberlain och Rachel Ward. Mina föräldrar spelade in denna på VHS och detta år var jag 18 år. Så inder de två år jag bodde kvar hemma efter att den gått på tv så såg jag då den ett stort antal gånger.
 
 
 
 

En präst dras mellan sin kärlek till Gud och den mänskliga passionen. En vacker flicka vill ha det enda hon inte kan få. Fem decennier av ambitioner, rädsla, längtan, passion och hämnd.
 
Det borde stå katolsk präst eftersom de är just de som inte får gifta sig eller ha någon form av förhållande. Inte bryta sitt Kyskhetslöfte.
 
Jag hör henne säga om och om igen. Because he loves Good more!
 

Från förkylning till krossat potatismos och hit till Törnfåglarna. Bra jobbat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0