Underliga drömmar!

 
Ja precis så här känner jag mig just nu. Jag är supertrött för hela natten har jag drömt samma dröm. Vaknat och somnat om och hamnat i drömmen igen. Kanske vaknat fyra gånger som totalt men somnat om ganska fort. Men drömmen hur ska jag förklara den?
 
det som fanns med var bla.
  • Skolbespisningen i Blackebergsskolan där jobbet blev bjudna på fika?
  • Giftormar.
  • Någon grotta där man spärrades in och spärrade in andra.
  • Konstig gris
  • Otrohet
  • svek
  • Hemköp i Blackeberg klättrandes på kyldiskar och hyllor för att undkomma giftormarna?
  • Vräkning.
Ja listan kan göras längre men detta är en del av drömmen. Sjukt konstig var den iallafall.
Jag vill drömma om sommaren, sol, glädje och romantik. Nej nu lägger vi detta bakom oss.
 
Igår hade vi då stortvätt och sen gjorde vi kycklinggryta och sen  började se första filmen av Maria Lang Mördaren ljuger inte ensam. har en DVD med de tre första filmerna från hennes böcker.
 
Helt sjuk måste jag säga, fattade ingenting, en massa människor som man inte lärde sig vilka som var vilka, jätte rörig. Vi såg väl 20-30 minuter men sen gav vi upp. Finns två filmer till i samma dvd fodral Kung Liljekonvalje av dungen och Inte flera mord.Skådespelarna är bla Ola Rapace, Tuva Novotny och Linus Wahlgren, det är väl det som är bra med filmen det enda bra!
 
Handlingen på den filmen vi började att se:
 

Maria Lang Volym 1 (DVD-Box 50510)


Innehåller 3 Maria Lang-filmer!Mördaren ljuger inte ensam: 
Puck (Tuva Novotny) är inbjuden av sin universitetshandledare att fira midsommar på en ö i Skogasjön, tillsammans med en grupp andra vänner, däribland Einar Bure (Linus Wahlgren). Sommarnatten är förrädiskt vacker och erotiska spänningar mellan gästerna uppstår. Men stämningen bryts när Puck hittar en av gästerna mördad. Einar tillkallar vännen och kommissarien Christer Wijk (Ola Rapace) men när han kommer till brottsplatsen är liket spårlöst borta. Alla blir fast på ön, på grund av en försvunnen båt - och någon i sällskapet är en mördare.
 
 
Skitfilm!
 
Middagen igår:
 
Köttfärsås med Lingoini.
 
 
Farmors älskling jag saknar dig. En bild min dotter Angelica la upp på facebook igår. Skulle åkt i helgen till Löt men sonen jobbade hela helgen så det kanske blir nästa helg om han int emåst ejobba då med. Annars blir det inte förrän i Mars tyvärr.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0