Redan Måndag!?

 
 
 
Redan Måndag, vart tog helgen vägen? Igår var faktiskt första dagen som jag kände mig mycket bättre. Hostan är kvar fast den lossnar massor och det är inte ofta jag hostar, sen lite täppt. Känns jätteskönt att det vänt.
Idag är jag supertrött kunde ha legat kvar längre när klockan ringde. Lustigt egentligen att jag går upp tidigare eller samma tid på helgerna och då frivilligt?
Har lite huvudvärk idag, men det beror på att jag sovit väldigt bra inatt, brukar bli så då. Sen är snoret väldigt grönt de få gånger jag snyter mig/dag så bihålorna är nog lite irriterade.
 
Igår var vi på Lidl de skulle ha kex däer som bla såg ut som minipizzor och smakade så. Förr sålde de dessa på Åhlens matavdelning innan det blev Hemköp, men slutade tyvärr med dem.
Läste att en Bloggare inte fått tag på den och sen hörde jag av några vänner att samma sak hänt dem. Vi var på två Lidl igår och de hade dem inte, visserligen sista dagen av erbjudandet, men de andra jag pratat med var där första och andra dagen. Tror de har lite lögnaktiga lockpriser ibland. För kexen tog snabbt slut på Åhlens matavdelning, supergoda som de var.
 
Nej ska ta och göra mig en härlig frukost med både grönsaker och frukt (Charonfrukter och Psysalis)sen Proviva och yoghurt och någon härligt god macka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0