melodifestivalen och lurendrejeri!

Ja vad ska man säga? Delfinalen igår var den delfinal som kom 2.a, (gälelr låtarna alltså) första var bäst. Men tyvärr så röstar svenska folket på artisten eller tonåringarna på den de är kära i. Anton Ervald ett fullkomligt bottennapp så urtrist låt, samma gäller lilla Linda Bengtzin usel låt. De skulle inte varit bland de fem bästa. Låt nummer två I.D.A och låt nummer tre Janet Leon skulle ha varit det istället. Janet Leons låt var min favorit och den kom inte ens med?
Men jag hade en till som jag ville skulle gå till final...och det var Alcazar och de gick till final också. Till andra chansen ville jag att låt nummer fyra Ammotrack och låt nummer sju Elinore Holmer skulle gå och det gjorde dom.
Men hade I.D.A kommit med så hade jag de på en samma plats som Ammotrack alltså nummer fyra.
 
Delfinal ett gick mina två favoriter  Yohio och Ellen Benediktson direkt till final och de jag hade till anra chansen gick till andra chansen.
 
Delfina två så gick Sandra Nilsson till final som jag hade som favorit, Manda kom tyvärr inte ens med som var min tvåa,  min trea Martin Stenmark gick till andra chansen Pink pistols och Little great things som jag hade som fyra kom inte ens med bland de fem de heller. Sämsta låten av Panetoz som tog sig till final Jem de lika dåliga tog sig till andra chansen.
 
Delfinal tre, av de jag hade så tog bara sig en till final  Oscar Zia, Shirley Clamp kom inte ens med bland de fem bästa, State of drama kom till andra chansen som jag ville men det gjorde inte Eko som jag också ville ha dit de kom inte heller bland de fem bästa. Tur att dokter Alban och Jessica Folker inte gick vidare de kom femma för det var en skitlåt samma gäller finalisten Ace Wilder som gick till final...skitlåt.
 
Om jag bläddrar i Schlager tidningen så har Yohio fått den högasta poängen av mig så heja, heja Yohio!
 
Igår så städade vi kökslådorna och då slängde jag en brödpensel i plast. Fullkomligt urusel. Jag tänkte när jag köpte den hur lätt den skulle vara att diska. Den hängde under en sådan där reklam tv där de gör reklam för just den sak som hänger där. Såg så lätt och bra ut när de penslade allt bröd och även stekar. Vill bara säga att det var en trickfilm...nej jag lovar det var det. Allt rinner  ju av så fort man lyfter ur pensel ur skålen i tex en blandning av vispat ägg. Allt åker av lika snabbt som stjärtlappen åker i en isbacke.
 
Men det säger väl sig själv att en borste i plast inte kan hålla kvar något i flytande form! Därför köper jag aldrig något som de gör reklam för på de där tv monitorerna efter detta lurendrejeri.
Men klart den går att använda om man är snabb som blixten så kan du hinna få ett par droppar ägg på bullarna.
 
Här är den!
Färgen är ju dock snygg. Aik-are som man är :)
 
 
 
Något annan som lurats att köpa denna brödborste?
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0