Jobbig morgon!

Usch orkar inte med denna hosta längre. Den sitter i som ett berg fast jag surplar cocillana. Det piper och rosslar i bröstet varje natt och när jag vaknar känns det som en ångvält kört över mig + att det känns som om jag har 40 grader i feber.
Men ingen ångvält har kört över mig och ingen feber finns där. Men ögonen är röda och jätte svullna av trötthet. fast inatt har jag sovit bra. Visst har jag vaknat men somnat om igen ganska fort. Fast hostar man som jag så blir väl inte sömnen 100%. Vill bara ringa till jobbet och säga att jag är sjuk och sen lägga mig i soffan och se på film eller lägga iskalla lappar över de svullan ögonen. Fy vad less jag är på detta.
 
Sen är det så mycket som surrar i huvudet också en massa andra saker som är jobbiga. Känns som om man tjatar och tjatar och inget händer, man känner sig undanskuffad som om man inte får vara delaktig.
Det är så mycket jag vill men som aldrig kommer att uppfyllas. Klart man blir ledsen då och deppig. Men det är ju så att livet inte alltid är så lätt. Men varför drabbas en del av fler svårigheter än andra?
 
Sen att min älskling inte har jobb längre och söker en massa jobb men ingen hör av sig är också jobbigt. Så har ni tips på arbeten att söka eller behöver en anställd så snälla hör av er, han har alla truck-körkort+B-körkortet, har jobbar som sopgubbe, lagerarbetare, diskare, kock, flyttgubbe, packmästare. affärsbiträde i byggaffär.
Han kan ha många bollar i luften, bra lokalsinne, glad och trevlig, är seg och ihärdig och kan ta många tunga lyft. Social kan jobba tillsammans med andra och samarbeta, kan även jobba själv ta egna iniatsitiv, inte rädd för nya utmaningar. Arbetet bör inte ligga mer än fem mil utanför Stockholm, men ahr ni ett kanonjobb som ligger längre bort så hör av er iallafall.
Snälla kom med tips!

Kommentarer
Postat av: Marie

Usch då! Det låter inte roligt alls just nu... varken med hosta eller livet i allmänhet. Visste inte att S blivit av med jobbet, eller missat/glömt det om du skrivit om det. Har han lastbilskort? I så fall, eller kanske oavsett, kan han söka jobb hos exempelvis KVD, Eurotransport, Motortransport, Autolink. De är biltransportörer, men har uppställningsplatser i och omkring Stockholm där de kanske kan behöva folk som kan flytta bilarna på uppställningsplatserna med eller utan truck. En idé bara, vet ej om de söker nån, men värt att testa kanske...?

Hoppas det andra löser sig, där du inte känner dig delaktig och att du är undanskuffad. Det är aldrig en bra känsla, så jag hoppas det reder ut sig...

Svar: Första gången jag skriver om det. han hade en idiot chef som måste haft något fel i huvudet så det var skönt att han till slut inte är kvar där efter sju år. han gormade och gapade för ingenting och kallade Sture paragrafryttare eftersom han jobbat för facket och varit även skyddsombud och fackombud förr. han beskyllde sture för att skriva upp för många timmar ja listan kan göras lång. Det sista var att han beskyllde Sture för att ha gått hem 10 för det hade han hört men verkligen vra annorlunda han hade jobbat till exakt klockan 15. Stur pratade då med chefen för det område han jobbade i just då och undrade om hon sett vilken tid han gått. Hon tyckte hans chef var hemsk och undrade om hon skulle prata med honom men Sture sa nej då han fått bekräftat att både hon och andra sett att han inte gått hem 10.Men hon sa det iallafall i förbigående till hans chef som ringer upp klockan ett på vår bröllopsdags en söndag ocj gormade att han gått fel väg bla bla bla och att han nu fick kicken. 15 dec-13 var detta. tack för tipsen ska föra det vidare till sture.
kerstin Persson

2014-02-25 @ 11:30:56
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0