Tillbaka ett kort stund

Varför ska man sitta här och knappa på tangenterna och skriva meningslösa inlägg? Totalt tappat gnistan och energin för bloggen.
Är jättebesviken och ledsen på vissa. Känns som om man inte är vatten värd. Som man är något skit som katten släpat in. Jag känner mig illa behandlat och är ledsen för detta. Men om man öppnar munnen och säger hur man känner så kommer man bara få sura miner och total oförståelse tillbaka.
Så trist att det ska vara så här.
 
Till annat.
 
Andra jobbveckan efter semestern har passerat. Vi har fått tre nya barn på avdelningen och de är inskolade och klara nu.
 
Vi har börjat med åtagandet naturvetenskap och vart i skogen bla. Fått upp dokumentationer på väggarna och nästa vecka ska barnen få skapa egna svampar i olika material. Vi har tillsammans med barnen fotat svampar i skogen och dragit ut de bilderna och plastat in. Barnen ska få skapa sina egna svampar i lera, måla med målarfärg, rita mm. Vi kommer att fota och dokumentera allt.
 
Vi förbereder även för föräldrarmötet den 1 oktober, vi ska göra ett bildspel i power point som vi även gjorde förra året. Ha med alla åtaganden och vissa på hur vi arbetar på förskolan och vad barnen gör om dagarna. Hur vi arbetar för att barnen ska utvecklas på ett lärorikt och lekfullt sätt. Vissa att vi arbetar efter förskolans läroplan etc.
Lite jobbsnack.
 
Igår tog vi hand om grannarnas/vännernas Nicole då pappan jobbade och mamman skulle på konsert, storasyster jobbade kväll. Mellan halv fem och halv sju. Vi käkade varmkorv, sen poppade vi popcorn och tog med oss ned på gården då det fortfarande faktiskt är skönt ute. En härlig unge med hur mycket energi som helst. Bara trevligt att kunna ställa upp som barnvakter.
 
Idag ska Sture och jag ha en film och slappardag, har lite inspelat som vi ska se och frossa i massa chips och dipp. Ikväll ska vi äta entrecotte och pommes+bea. Mums!
 
Hurra!!!! Drygt 5000:- kvar på mitt konto när alla räkningar är betalda. Känns jättebra och så är frysen full också med massor av mat.
 
Vi kommer få en ny kyl och frys då vår har bråkat med olika temp där uppe och nere. Först skulle vi få en ny termostat men när vi pratade med en ur styrelsen tyckte han det var bättre att byta ut hela kyl/frysen mot en ny då vår är så gammal. Han skulle prata med övriga i styrelsen och sen försöka stoppa beställningen på ny termostat. Idag såg jag ett mail från honom skickat igår där jag fick detta positiva besked om ny kyl/frys.
 
Nej nu ska jag göra annat och sluta att sitta här och knappa in meningslösa inlägg.
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0