Inkompetent styrelse!

Tvättmaskinerna rullar för fullt. Sture gör rent fågelbadet, jag gör ingenting mer än att sitta här. Jo faktiskt så har jag diskat, plockat undan, skrivit inköpslista.Efter tvättstugan ska vi till Biltema och köpa en stötdämpare till bilen, snälla Jocke hjälper till att sätta dit den. Tack! Sen ska vi till bolaget och City gross.
 
Jäklar att vi inte kan handla mycket då kylen är som den är, ojämn kyla, kan vara noll där nere och sju där uppe. Vill man ha samma temp överallt så går det inte. Som bäst är det tio däruppe och fem där nere, inte alls bra då kylen ska vara mellan 5-8+. Den pendlar hela tiden. Vi har kastat frysta ägg, fryst melon, ost som möglat för det varit för varmt etc. Har kontaktat Nordstan men de måste höra med styrelsen först vad som ska göras.
 
Hur mycket mat kommer att sabbas innan de bestämt sig då? De har ju även sjabblat bort sprickan över fönstret och fläkten som skulle ha åtgärdats i höstas. Nordstan säger att vi ska prata med styrelsen då bollen ligger hos dem och styrelsen säger att vi ska anmäla detta till Nordstan igen. Helt inkompetent styrelse måste jag säga. En kyl är det bråttom med, sprickan blir större, fläkten är felvänd ingenting händer.
Men här händer det för jag ligger steget före, har nämligen kontaktat hyresgästföreningen och fått hjälp med vad vi ska göra om inget händer.
 
Nu har Sture ringt Nordstan igen och detta mail klickade jag iväg för ett par sekunder sen till Eva B i styrelsen:
 
Eva vi har nu kontaktat Nordstan igen idag angående sprickan i köket och fläkten de säger att de bara väntar på ert besked om vad som ska göras och sa att vi skulle kontakta er.

Kylen har vi även anmält och den är det mer akut med då kylan pendlar upp och ned olika uppe och nere. Började i maj med olika temp på olika platser i kylen, men den har varit svår att ställa in temp på sedan i höstas. Har nu blivit värre. Vi har kastat fryst mat där nere och möglig mat där uppe pga av att det är för kallt och för varmt. Vi kan inte köpa mycket då det riskerar att bli förstört. det ärendet är också sänt till er och det är akut. Vi måste ju kunna förvara vår kalla mat utan att den blir förstörd.

Vore tacksam om detta kunde åtgärdas snarast när det gäller kylen. Angående er förvaltare så kanske någon annan kan ta ärendet gällande sprickan och fläkten för så verkar det på Nordstan då det säger att de bara väntar på besked från er.

Känns lite som vi sitter i moment 22.

Kerstin och Sture Persson
 
Måste ju få skriva vad jag tycker i detta ärende och om vår styrelse. Inget händer!!!!!!!!! Inkompetent styrelse!!!!! Hyresgästföreningen nästa om inget hänt nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Marie

Visst är det så att ert område ombildades till bostadsrättsförening för ett (bra?) tag sen? Jag tror att problem uppstår när man gör det och de som väljer att inte köpa/ingår i föreningen och istället vara hyresgäster då räknas som "kostsamma problem". Föreningen ska väl drivas i vinstsyfte med föreningspengar (insatserna) och de som inte "deltar" hamnar då tyvärr, på många håll, längst ner på prioriteringslistan :( Har hört om samma problem på andra håll i landet då ombildning sker. Föreningen anser ju ofta att allt i bostäderna ligger på ägaren så om man "bara" hyr kostar det föreningen pengar om saker går sönder - att de får hög hyra varje månad verkar de inte bry sig om. Jag är inte helt positiv till en utveckling som mer eller mindre tvingar folk in i bostadsköp de inte vill ha och att hyresmarknaden bara blir mindre och mindre - hur ska det bli i framtiden? Folk kommer inte kunna flytta för att det krävs höga insatser om hyreslägenheterna försvinner. Vänd dig till Hyresgästföreningen direkt istället för att vänta ytterligare på svar! Dåligt lagrade matvaror kan ju leda till bakterietillväxt och sjukdom!

Svar: Jag har vänt mig till hyresgästföreningen gällande fönster och fläkt. Skulle återkomma nästa vecka om inget hade hänt Nu kom en och kikade på kylen igår och vi ska få ny termostat omgående. Det är bara fyra år sen det vart bostadsrättsförening här. Första och andra året var styrelsen ok och alla fel åtgärdades utan att hantverkarna behövde fråga styrelsen först, men sen en flyttade in för två år sen och blev medlem och ny ordförande klev till har det rasat totalt. Ingen gillar styrelsen här på gården alla tycker de är inkompetenta. ja alla och alla de flesta eller merparten även de som köpt. En i styrelsen toppstyr allt och kör över både styrelsen även ordförande kör hon över, medlemmar och hyresgäster. Ingen verkar våga sätta ned foten och byta ut styrelsen, vi har ju tyvärr ingen rösträtt då vi hyr. Jag är helt i mot dessa sjuka ombildningar som görs. Sossarna stoppade ju här i Blackeberg men sen gick moderaterna och vann och idag är det fler bostadsrätter än hyres tyvärr.
kerstin Persson

2014-08-01 @ 11:42:36
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0