Grönsöövägen!

Först en liten fråga till er läsare. Jag har tänkt ta en liten blogg paus. Lägger ju ut de flesta bilderna även på Facebook som många av er följande läsare redan har. Känner ingen riktig lust för tillfället vet inte säkert riktigt varför, kan ha många anlednignar tex för att frågar man något så får man nästan aldrig svar, inget gehör eller respons. Ett fåtal ja och ni vet vilka ni är, sen ni som kommenterar något på facebook behöver ju inte rita in samma här. Bla detta kan ju få min penna att tryta.
Men vad säger ni läsare då ni har någon chans att rita något här inne? Jag vill ha hur ni känner inget det är ju du som avgör, det är vad du känner etc. Utan kommer ni sakna mina inlägg eller ej, ger det er något etc? Nog.
 
Nu om igår:
 
Hm! SMHI släng er i väggen. Västmanland 30+ chans till mindre åskskurar på eftermiddagen skulle det vara. Stockholm 29+ ingen nederbörd????? Vi kom till Bålsta då började det duggregna kl 9.15, slutade när vi kom fram till Grönssö slott, men startade om när vi lämnade det. Vi hörde hela tiden när vi gick i parken åskan mullra sig närmare och närmare. Regnade nästan hela tiden utom när vi fikade i Enköping då sken solen. Hem spöregnade det hela vägen. Sen skippa Grönsöövägen, asfalt med dåligt lagade potthål hela vägen och in till Grönsöö slott en mil ca på grusväg som man guppade fram på. Inga Caféer mer än vid slottet som öppnade först 12 och Nibblegård, nej det var inget att se, en hällristning men först skulle man trava nästan 1 km in i skogen.
Sen hela Grönsöövägen var i uselt väglag på en ringlig väg åker efter åker och genom skogspartier. sen fick man betala 40 kr/person för att få gå in i parken vid Grönssö slott. Ingen där mer än vi och en som klippte häckarna. Liten besvikelse. Besvikelse pga att det var inget att se egentligen, sen luktade det träsk och flugorna var jätte ettriga och flög in i ansiktet hela tiden, en drös surrandes runt huvudet större delar av den lilla parken.
 
Först börjar vi med filmerna, nr ett från Grönsöövägen i det skick den var hela vägen nästan, sen nr två grusvägen som man svängde av på till grönssö slott. För att förstå skicket på vägarna kan ni ju titta en liten snutt på varje.
 
 
 
 
 
Bilderna på Grönsöö slott och parken.
 
Vi börjar först i vagnhallarna där de gamla vagnarna står och ett gamalt dockskåp. Fönstret är inget fönster uten en fin målning på väggen. Svårt att fota vagnarna då de stod bakaom glas, även dockskåpet gjorde det.
 
Ops först två bilder en som jag tog innan vi kom fram, sen paraplystället som stod vid parkeringen när vi kom fram. En fin gest att ha paraplyer till utlåning.
 
   
 
 
vagnhallen
 
 
   
 
Inne i vagnhallen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snäckhuset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu ska jag käka frukost. Glöm inte att det finns ett kommentarsfält :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0