Lördags morgon!

Tack för att ni tog er tid er tid att svara angående texten. Men synd att så många inte orkade trycka på några tangenter, men det kan ju vara oerhört jobbigt :)
Lördag idag då och trött som vanligt. Men kunde bara inte somna om igen. Jag har städat och fejat här hemma istället, för idag ska påsksakerna upp. Ja jag vet att det är nästa helg, men att bara ha sakerna framme i fem dagar är trist så därför upp med dem idag.
 
Kolla så fina mina påskliljor blivit, utblommade till påsk jag vet, men jag kommer att köpa nya.
 
 
 
 
Åh så ledsen jag blev över Benjamins skada igår. Men jösses vilken kämpe han dansade ju jättebra. Sämst var ju patrik men glad att han är kvar, han bjuder på sig själv stel som en planka är han :). Ville att Lotta eller Gunhild skulle åka och så blev det ju. Steffo har gjort otroliga framsteg och förtjänar verkligen att vara kvar samma med Kenza. Som det ser ut nu trots Benjamins skada så bör det vara Kenza, Steffo och Benjamin kvar bland de tre sista. Sen lite fusk kanske att sätta Patrik och Benjamin i samma grupp i slutet, en som är skadad och en som är stel som en pinne. Utgången var ju klar redan innan.
Eller vad säger ni som tittar på Lets dance?
 

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Ja... jag tyckte också att de var otroligt söta... Däremot har jag ännu inte bestämt vilket barn som skall få vilken av dem.

2014-04-12 @ 11:09:11
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0