Långfredagen!

 

 

 

 

Jaha det var det, det. Vaknade 04.20 och somnade väl om strax efter 05.30 och vaknar igen 06.40. Kul värre när vi ska iväg till Löt på påsklunch idag. Vill vara pigg då och inte sitta och gäspa hela tiden. Blä säger jag bara! Men efter duschen jag tar senare ska jag försöka sova en timme, vi ska inte åka förrän klockan 11.30.

Skiter i detta nu. Fick jobba till sex igår fast vi stänger klockan 17.30 för föräldrarna kom först då utan att ringa eller svara i telefonerna trotts att vi ringde flera gånger. Varför ska jag tiga om detta? Inga namn nämnda, inget elakt skrivet, inga känsliga saker etc. Detta är en negativ del av mitt arbete om ni har undrat över vad jag anser är negativt med mitt arbete. Men alla har en negativ del i sitt arbete. även om man vill ge sken av att allt är positivt så finns det alltid något som är negativt med arbetet. Tänk efter så hittar ni något.

Kan vara så enkelt som ofta övertid, folk som skäller på en, dålig lön, noll positiv feedback, för höga krav ställda på en ja listan kan ju göras lång.

Nog om detta?


Om man skulle ta den där duschen nu och sen lägga sig och sova en stund?

Jäklar också nu blev jag hungrig! Får väl slänga i mig en macka först då.

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0