Harar, middag och styrelsen!

När vi vattnade igår så hittade vi en liten harunge i påskliljerabatten. Enbart en dm lång och jätterädd. En granne kontaktade viltljouren. Vet inte vad som hände efter att vi gått upp.
 
Jocke fotade dessa två bilder.
 
Exakt i mitten ser ser ni en liten grå tuss.
 
 
 
Middagen igår. Revbensspjäll med pommes, sås och äppelmos.
 
 
Så himla bra gjort Sture.
 
Nu ska jag äta frukost och sen gå ned på gården då det är städdag idag. Vi komemr att sköta vårt som vanligt och även flytta ut lite buskar och blommor från fasaderna då de snart ska dräneras.
 
Just nu har vi en liten dispyt angågne ett bord på gården då någon ställt det utanför lokalen på asfalten. Styrelsen har sänt ett spydigt brev om att vi flyttat på bordet ett flertal gånger.
 
Första gången flyttade vi bordet in på gräsmattan då vi trodde ett ungdomsgäng ställt bordet där för drygt 2 veckor sen. Sen kom det upp en lapp om att bordet inte skulle flyttas och vi frågade en i styrelsen som sa att det var inte deras beslut utan en boende hade gjort detta på eget bevåg. I förrgår flyttde vi in bordet för andra gången för att rengöra det tillsammans med de andra borden, de blir ju rätt skitiga över vintern. Sen står det ju nu även en container där så vi ville inte ställa tilbaka bordet då det skulle stå ivägen när vi städar idag. Då kommer detta mail till min inkorg:
 

Hej Joakim & Sture!
Vi har sett att ni plockat bort den bänk vi placerat ut utanför gamla styrelselokalen ett flertal gånger, syftet med att placera bänken där är först och främst att skapa en sittplats till de som vill samt en bonus är ju  att vi slipper  otillåtna parkering där. Vi har tagit bänkar som stått oanvända under taket vid boule banan, vill ni ha fler bänkar till gräsmattan  ta gärna där och inte den som vi ställt ut.
Vi undrar om bänken står i vägen för er eller om den skapar något annat problem?
 
Mvh Styrelsen
 
De står ju vintertid under taket men rengjörs och flyttas sen ut på gräsmattan. Vem vill sitta i  skuggan på en grusig asfalt där bilarna kör in på gården? Larv det är enbart för att bilar parkerar där. sen ett fletal gånger? Två gånger och då för att rengöra bordet. Vi är ganska säkra på vem som flyttad bordet och mailat oss men denna skriver under med styrelsen istället för att skriva sitt eget namn. Fegt då det verkar vara på eget bevåg och itne ett beslut i styrelsen...suck!
Jag har mailat tilblaka med våra ideer om hörnan där det parkeras.
Nog nu är det frukost!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

I och med att du tror att någon annan än styrelsen mailat dig såundrar jag ttvå saker. 1. Har du skrivit upp din mailadress och gett till styrelsen? 2. Stämmer avsändaradressen överrens med styrelsens mailadress?

Svar: Grannen vi umgås med väldigt ofta hans sambo heter Lena. Någon annan än styrelsen mailat mig? Nej det tror jag inte då har du missförstått. menar att bara för att den som satt upp lappen är med i styrelsen så kan man inte flytta bord och spika de där hur som helst och sen skriva från styrelsen mail att det mer eller mindre är de som beslutat detta. Det är en privat persons beslut som även är med i styrelsen men sen mailar från styrelsens mail och gör sken av att det är ett beslut i styrelsen vilket jag förstått att så inte är fallet.
kerstin Persson

2014-04-30 @ 23:53:23
URL: http://aspieblogg.se
Postat av: Celine Naminah

Vem är Joakim?

2014-04-30 @ 23:54:11
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0