redan söndag.

Hur kan man förstöra en Back street boys låt så som Annas kör gjorde? Fyra män/karlar/killar gick fram i början, där förstördes allt, någon av dem sjöng helt fel, fel tonart, det lät fruktansvärt. När kören kom in så lät det skrikigt och totalt falskt helt igenom. Andra låten gjordes inte lika dåligt men sämst var de där också.

Weise åkte, det kan man ju tycka till om hur man vill. Ser man till alla avsnitt var det rätt kör som åkte, ser man bara till igår så var det fel kör. Annas borde ha fått åka hem. Så tar vi Rickards kör då...glänste i första låten, den andra borde de ha visat lite mer känsla i annars bra. Elisas kör var riktigt bra igår, det märktes att de hade tränat otroligt mycket.
Så ordningen blir.
  • Rickard
  • Elisa
  • Weise
  • Anna
Så de två som ska slåss om segern är Rickards och Elisas körer. Värdig vinnare än Rickards kör som verkligen har glänst raskt igenom, ett litet minus på U2:s låt Pride igår där det skulle varit mer känsla.
 
Vad tycker ni? Någon av er läsare ser väl på Körslaget och har en egen åsikt? Eller?
 
Provar kameran lite. Dessa bilder är tagna i totalt mörker. Det tror man inte va?
 
 
Förutom att det ser ut som Nikolaj försöker smita undan kameran.
 
Flyttade två av mina palmer från filmrummet till båtrummet där resterande redan står så här blev det.
 
 
De står på golvet framför fönstret.
 
Blev bättre i filmrummet nu efteråt.
 
 
 
Dessa är tagna med en lampa på i vardagsrummet.
 
Snacks igår.
 
 
 
Idag är det höststädning på gården. Nu ska groparna fyllas med jord och buskar+blommor ska flyttas från fasaderna. De vi vill behålla annat kastas. Hm en verkar tro att hon ska sätta sina lökar i en av rabatterna, trots att styrelsen godkänt att de ska användas till det som måste flyttas från fasaderna innan dräneringen.
Trädgårdsgruppens ide. Det är ju det som är poängen med det hela.
Bärbuskarna stod för mörkt vid planket så det flyttades för att göra plats åt växter vid fasaderna bla Löjnatshjärta och rosor.
 
Sen gnällde hon på att Sture gjorde fel med syrenen när han beskar den. Hm i våras gick de på den med motorsåg, den såg inte klok ut grenar som spretade upp utan löv sen löv i toppen och en blomma kom det på den i år. Samma gäller den andre syrenen som nu ser ut som en platt boll.
Får se vem som vågar sig på den idag :).
Kan tillägga att Sture arbetat på Tylemarks tidigare+att han rådfrågat en trädgårdsmästare hur och när man ska beskära. Han har gjort så också.
 
Rododendronbuskarna ska flyttas till en av groparna och även gräsmattan bakom kommer att få grävas upp. Detta gör en granne nästa helg.
Nej nu har jag annat att göra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Har inte sett ett enda avsnitt av Körslaget eller Idol. Tycker det är rätt trista program faktiskt, så för mig får det gå hur det vill. Vet vem Rickard är och gillar honom som musiker, Book och Weise är jag inte särskilt förtjust i och Elisa vet jag inte vem det är.

2013-10-06 @ 08:01:27
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0