Hej igen!

Titta vad min mor gjort med mitt söta lilla barnbarn!?
 
 
Jag har tagit tre av bilderna, gissa vilka?
 
Idag ska vi hälsa på lilla William det var ett tag sen sist om man inte räknar dopet då det var en massa andra där. Så mycket egen tid blev det inte då.
Våra gamla grannar som flyttade för ett par år sen skulle ha följt med, men lämnade återbud igår då sonen i familjen kom hem med kraftig migrän på kvällen. Otroligt tråkigt när man äntligen fått till en tid som passade alla parter.
Men det går fler tåg. Mina föräldrar följer med nu och de åker med oss. Onödigt att åka i två bilar när vi bor så nära varandra. Klockan tolv ska vi vara där och det är en bra tid så man inte kommer hem så sent. Bara ställa sig och laga middagen.
 
vad tyckte ni om Idol då? Sämst igår var tyvärr Sara och Sandra så rätt personer stod där. Men gillar  Sandra bättre, har aldrig gillat Saras släpigt tråkiga röst.
 
Jag tror att de tre sista som står kvar kommer att vara Erik, Gabriel och Kevin för de är bäst. Gillar även Elin men hon är lite upp och ned så jag tror hon kommer att åka tidigare samma gäller med Matilda. Sandra har en underbar röst och kommer säkert stå och sjunga i någon musikal någongång, men här kommer hon tyvärr inte hålla vägen ut. Jens var usel igår, vad var det som hände?
Sen Miriam då? Ja jag vet inte ? Alltid lika käck inget nytt, men bra röst. Hoppar runt på scenen som en Duralex kanin gång på gång.
Mitt utlåtande är klart..
 
Vad säger ni?
 
Vill ni se en middagsbild?
Då blir det Torsdagens mat.
 
 
 
Tyvärr har jag ingen bild på Stures otroligt goda köttgryta med bla kantareller i som vi åt igår. Men god var den.
Nej men se här, han frös aldrig in den igår.
 
 
Lite närmare mumsigt värre. Nej ingen grädde i utan creme fraiche+mjölk.
 
 
Nu ska jag äta frukost.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0