Torsdag!

Ni vet det där uttrycket att ha grus i ögonen. Jag har verkligen det, känns precis som när man fick sand i ögonen som liten. Eller när vi var i Skagen i full storm, all sand hamnade i ögonen.
Är supertrött och vill bara krypa ner under täcket igen och glo på DVD eller kanske helt enkelt bara somna om.
Snark.
 
I helgen ska vi till sonen med familj och fira deras födelsedagar i efterskott, ska bli jättetrevligt att få träffas igen blir ju tyvärr itne så ofta. Sen har vi har massor att göra här hemma. Har ännu inte hunnit gå igenom källaren då jag varit sjuk i två veckor och då står jag inte där nere och blir kall, ta upp alla julsaker och gå igenom vad som ska upp och inte upp. Är ju första advent nästa helg. Baka lussebullar och sist men inte minst städa.
Tvättstugan fick vi ta imorgon eftermiddag klockan 16 för det fanns ingen annan tid pga att de renoverar den ena.
Det där över börjar vi med på Söndag och då blir det källaren först, sen städa, lussebullar får vi baka nästa lördag.
 
Egentligen skulle jag ha duschat imorse och hade ställt klockan en kvart tidigare. men jag orkade inte  utan vaskade av mig i handfatet slö som jag är.
men så kan det vara ibland.
 
Fick en glad överraskning när jag kom tillbaka till jobbet i Måndags. Vi är bjudna på julbord i år på hotell Scandic vid Brommaplan. Vi har varit där två gånger förut med jobbet aå det ska bli jättetrevligt att få komma dit igen.
 
Nu ska jag äta frukost och åka iväg till jobbet om 30 minuter så jag måste sätta fart.
 
Farmors älskling vi ses snart!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0