Till läkaren igen!

Har precis ringt jobbet. Detta går inte längre. Inatt hostade jag så att jag nästan kräktes. Jag får upp en massa gulgrönt klet med bruna klumpar i efter ett tag. Jag har samma med snoret och även som jag skrev igår ont i bihålorna, men det kan ju bero på allt snytande. Sov en stund på eftermiddagen igår och när jag vaknade kände jag mig skitrisig. Hade då tagit Alvedon 2 timmar tidigare men trots det hade jag feber. Kanske det är någon kraftigt Virus ändå, men måste ju gå till läkare för att höra om det nu kan vara något annat. Jag hoppas det. Det lät dumt va? Men är det bakterier så blir jag bra med antibiotika, virus kan ju sitta i, i evighet. Sen behöver jag läkarintyg också.
Fy fasiken jag orkar ju ingenting längre.
 
Urtråkigt det här, hade sett fram mot att få komma till jobbet idag. Träffa kolegorna och göra lite med barnen och på avdelning som släpat efter. En vecka var ju min kollega borta, visst gjorde vi saker men det är aldrig samma med en vikarie och vi har ju två när någon av oss är borta. Då vi har en långtidsvikarie sen 11 veckor tillbaka.
Man gör det bästa av situationen men det är tungt, jag hade tex egen reflektionstid, knäppt och nästan omöjligt att göra detta själv, så jag skrev ut månadsbrevet till föräldrarna och lite annat som behövdes göras.
 
Glömde jag visa middagen i förrgår? Gjorde nog det. Fläskkorv med hemmagjort potatismos.
Till det Julmust bland det godaste som finns.
 
 
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men har ont i både bröstet och nacken, så jag lägger mig nog en stund. Sen  ska ja gju ringa klockan åtta så jag får sätta mobilen på ringning.
Nej natti natti på ett tag, känner mig rätt risig just nu.
 
Farmors älskling.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0