Maria Montazami.

Jag såg inspelningen på Maria Montazami igår, där Gudrun och Bingo Rimer är med. Jag gillar Maria, men ibland passar det verkligen att säga dum blondin och vad fjantig hon är.
Men jösses inte kunna slicka på fingret inför kamerorna när man lagar mat....gör tårta i det här fallet.
Nästan helt hysterisk för att Gudrun stoppade fingret i sylten och smakade av.
 
Sen börja ställa frågor om feminismen som en barnunge eller helt ovetande? Hon vet ju inte ett dugg om det och jag tycker verkligen inte hon kan kalla sig feminist. Välja yrke till sonen som läkare, lite han är man och ska kunna försörja familjen, vad de valt till tjejerna ville hon ju inte säga. I Hollywoodfruar så framställes hon iallfall som en kvinna som tar hand om allt i hemmet. Att det är självklart att mannen ska kunna försörja familjen (nu pratar jag inte om hennes för hon jobbar ju själv, men i allmänhet), Mannen är den stora och starka och kvinnan den lilla och svagare personen. Inte för att hon sagt det rent ut men man kan läsa mellan raderna. Viktigt att man ser bra ut det har hon sagt flera gånger. Kvinnor ska vara vackra.
 
För mig är hon långt ifrån att vara feminist. En otrolig gullig tjej/kvinna som verkar ha mycket kärlek och omtanke i sig. Men feminist, nej det är hon inte.
Sen benet som systern satte i halsen. Inte räddade hon livet på henne inte. Hon fick ju luft, däremot satt det nog så det stack och irriterade kräkmuskeln.
Men jag gillar Maria Montazami pga att hon inte är någon rik diva, verkar inte lägga pengar på skit, hon månar om andra och verkar otroligt snäll och rar. Ingen rik bitch som jag tror många av de kvinnor är som lever i Hollywood är. Fördom kanske men det räcker med att ha sett de andra fruarna i Hollywoodfruar genom åren och deras vänner.
Gunilla Persson är väl den som är värst.
 
Det här blev ett långt inlägg om ett avnitt ur ett program. Men ville dela med mig av mina tankar. Ni som såg programmet vad tyckte ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0