Lördags kvällen

Har ni någonsin vaknat och det känts som om ni blivit överkörd av ett tåg? Ja säger ni när jag var riktigt bakfull, ja när jag var riktigt sjuk, ja när jag inte sovit ordentligt.
Vad bra ni vet varför det gör inte jag. Ingen av de alternativen över stämmer på mig. Nu känns det visserligen bättre men fortfarande känner jag mig helt mörbultad. Precis som de måste känna som är med i Gladiatorerna.
 
Det där med Gladiatorerna är nog inte så bra. En till som fick hoppa av tävlingen p.g.a. skador, sen blev även Phoenix skadad men kunde dock fortsätta att vara Gladiator. Ganska löjligt att man sitter och tittar på det där programmet...som någon slags nostalgisk kärring. Såg det ju tillsammans med mina barn när de var små och det kanske är mer för barn eller?
 
Det är ju inget program man går och längtar efter precis som Fångarna på fortet. Ja längtar och längtar kanske man inte gör....men hallå det är ju ett liknande program egentligen. Men där gillar jag se människor utsättas för sina fobier och  gillar att se om de klarar uppdraget trots sin fobi. har ju själv fobier så jag vet hur det känns och jag skulle aldrig utsätta mig för spindlar eller höga höjder.
Nej nu har jag bestämt mig programmen är för alla eller så har jag barnsinnet kvar eller så är jag en nostalgisk gammal kärring.
 
Middagen igår då hemmagjorda Grekiska köttbullar som vi fryst in från förra helgen med hemmagjord klyftpotatis och hemmagjord Tzatziki. Jag lovar att man kan ta ett måttband och mäta Stures klyftor av potatis och se att alla klyftorna är exakt lika stora.
Är fortfarande frågande över hur fina klyftor han gör och så är de goda till på köpet också.
 
 
 
 
Rödvinet rekommenderar jag, verkligen supergott och det heter:
 
 
Stures klyftor då hälften är kvar på plåten.
 
 
Zoomar in lite så ni lättare kan mäta med ögonen.
 
 
Vi använder nästan bara olivolja som fett hemma, så dessa har det ringlats olivolja över. Plåten smöras inte det räcker med ringlandet med olivolja över sen strör man lite flingsalt över.
 
Den här flaskan har vi alltid hemma, ja inte samma flaska alltså men den sorten och storleken.
 
 
 
Nu ska jag äta frukost och läsa DN+lösa korsordet :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0